Öne Çıkanlar ABD Aşık Veysel Megali İdea Abdülkadir Aslantaş Özgür Özel

FARE= 8 İNSAN= 0

İnsanlar üzerinde ilk kez, iki farklı denenecek yeni bir mRNA sıvısı daha peydahladılar!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 18 Eylül 2022

Dünya Sağlık Konseyi tarafından yapılan açıklamaya göre, mRNA sıvısı için 8 fare deneyi yeterli görüldü! Bugüne kadar yapılan deneylerde 2 yıl ömrü olan farelerin durumu hakkında henüz bir bilgi yok!

31 Ağustos'ta ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), hem Moderna Covid-19 enjeksiyonunun hem de Pfizer-BioNTech Covid-19 enjeksiyonunun acil kullanım iznini (EUA) yeniledi.

EUA'lar artık, orijinal SARS-CoV-2 türünden mRNA'nın yanı sıra BA.4 ve BA.5'in paylaşılan bir mRNA bileşenini içeren, "güncellenmiş güçlendiriciler" olarak da bilinen yeni, "bivalan(ikili) aşıların" kullanımını içermektedir. Bunlarda güya Omicron varyantının soyları oluyor!

İngiltere İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu (MHRA), aynı şekilde hem Moderna hem de Pfizer/BioNTech'in ek güçlendiricisinin, "İngiltere düzenleyicisinin güvenlik, kalite ve etkinlik standartlarını karşıladığı tespit edildikten sonra" kullanılmasını onayladı .

"Güncellenmiş güçlendiriciler", ilk veya güçlendirici enjeksiyondan sadece iki ay sonra kullanıma hazır. Moderna'nın güçlendiricisi 18 yaş ve üzerindekiler için onaylanırken, Pfizer'inki 12 yaş ve üzerindeki herkes için onaylanmıştır.

FDA'ya göre, her iki "bivalan aşının" onayı, "tek değerli mRNA Covid-19 aşılarının her biri için kapsamlı güvenlik ve etkinlik verileri de dahil olmak üzere mevcut kanıtların toplamına, bir klinik çalışmadan elde edilen güvenlik ve immünojenisite verilerine dayanmaktadır.

Bu düzenleyici kurumlar, yeni "güncellenmiş güçlendiricilerin" onaylanmasından önce hiçbir insan çalışmasının yapılmadığını ve atıfta bulunulan klinik çalışmanın sadece sekiz fareyi içerdiğini kamuoyuna bildirmeyi ihmal ettiler. Bu hem eşi görülmemiş hem de pervasız bir durum olarak insan sağlığına verilen önemi de göstermiş oldu.

Ajanslar ayrıca, FDA'nın birlikte yönettiği ulusal erken uyarı sistemi olan Aşı Olumsuz Olay Raporlama Sistemi (VAERS) aracılığıyla halka açık olan veriler de dahil olmak üzere, güvenlik sinyalleriyle ilgili olarak tutarlı bir şekilde gösterilen, dünya çapında mevcut olan kapsamlı güvenlik verilerini yeterince hesaba katmamışlardır.

Dünya Sağlık Konseyi'nin (WCH) farmakovijilans raporu, deneysel Covid-19 enjeksiyonlarından kaynaklanan advers ilaç reaksiyonlarına ilişkin verilerin geçmişte benzer ürünlerin geri çağrılması için yeterli miktarda bulunduğunu da doğruladı. Aynı veriler bize yeni mRNA enjeksiyonlarının kullanım için onaylanmaması gerektiğini söylüyor!

Dünya Sağlık Konseyi , dünya çapında ve gereksiz, “Covid-19 aşılama programının” derhal durdurulması için çağrıda bulundu ve çağrıda bulunmaya devam ediyor. Yeni, "iki değerli aşıları" yeterli testten geçmedi ve zaten kusurlu ve kanıtlanmış tehlikeli bir enjeksiyon üzerine inşa edildi. Aslında, bu hafta halka sunulduklarında, yeni "bivalan aşılar" insanlar üzerinde ilk kez kullanılacak. WCH, herkesi daha fazla enjeksiyona hayır demeye ve bunun yerine kendi araştırmanızı yapmaya ve sağlığınız için kişisel sorumluluk almaya teşvik eder.

Not: mRNA sıvıları gibi 5G’de “bütün hızı” ile yaşamın bütün alanlarında denenmeye devam ediyor! Artık dünyada hesap verecekleri kimse kalmadı!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ekrem 2 yıl önce

İnsanları bu duruma düşürenlerin Allah cezalarını mutlaka verecektir

Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Ne kadar üzücü!! İnsanlar resmen ayakta uyutuluyor...