Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır CİMER Coronavirüs

NE OLACAK ŞİMDİ?

5gvirusnews Haber Merkezi  Wuhan / 12 Ekim 2020

Çeşitli sosyal medya platformlarında sansürlenen Çinli virolog Li-Meng Yan, SARS-Cov-2’NİN yalnızca bir Wuhan laboratuvarında yaratılmayan sınırsız bir biyo-silah” olduğuna dair ikinci bir ortak yazar raporu yayınladı.

Li-Meng Yan, Hong Kong Üniversitesi'nde ve Dünya Sağlık Örgütü için bir referans laboratuarında, Çin'in biyolojik silah serbest bırakılmasının arkasındaki bilimsel sahtekarlık hakkında açıklığa kavuşmadan önce çalıştı. O  ve meslektaşları , SARS-CoV-2'nin bir şablon virüsten (ZC45 / ZXC21) oluşturulduğuna ve Çin Komünist Partisine cevap veren askeri araştırma laboratuvarlarına ait olduğunu dair biyolojik kanıtları keşfettiler.  

VİROLOGLAR, SARS-COV-2'NİN BİR BİYOLOJİK SİLAH OLARAK YARATILDIĞI KONUSUNDA UYARIYOR

Gazete, Halk Kurtuluş Ordusu'na (PLA) ait olan şablon virüsün, SARS-CoV2 olacak şekilde altı aylık bir zaman çerçevesinde nasıl tasarlandığını ortaya koydu. Makale, Wuhan virologlarının yeni biyolojik silahı tasarlamak için işlev kazanımı araştırmasının ötesine geçtiğini ve hatta SARS-CoV2'nin kökenini örtmek için veri üretimlerini kullandığını ortaya koyuyor.

Raporda ayrıca 2013 yılında yarasa dışkısından elde edildiği iddia edilen RaTG13 virüsüne daha yakından bakılıyor. GenBank'ta yayınlanan bu virüsün sıralaması SARS-CoV-2 ile karşılaştırıldı ve %96 oranında aynı olduğu gösterildi. RaTG13'ün SARS-CoV-2 ile benzerliğinden dolayı Çin Komünist Partisi, her ikisinin de doğal olarak oluşan virüsler olduğunu iddia etti. ÇKP, RaTG13 ve SARS-CoV-2'nin dışkı örneğinden alındığı için doğal olarak oluşması gerektiğini ilan etti. Dışkı örnekleri tipik olarak yüzde 70-90 bakteriyeldir; ancak bu diziler yalnızca yüzde 1.7 dışkı maddesiydi. Dahası, RaTG13 sadece yarasalardan değil, aynı zamanda tilkilerden,  sincaplardan ve diğer hayvanlardan da DNA parçaları içerir.

RaTG13 için doğada hiçbir canlı virüs veya bozulmamış genom izole edilmediğinden veya geri kazanılmadığından, doğal olarak oluşan teori kanıtlanmamıştır. Bu nedenle, bu iki virüs, Çin'deki Wuhan Viroloji Enstitüsü'nde devam eden bir virüs araştırma hattının parçasıdır.

Makaleye göre, DNA'nın kendisini sıralama süreci, "potansiyel sahtekarlığa yer bırakıyor". RaTG13 genomu "kolayca üretilebilir." GenBank'a girişi, viral genomik dizilerin ve ilişkili dizileme okumalarının bir araya getirildiğini kanıtlıyor ve viral genomun doğru bir şekilde temsil edildiğine dair kesin kanıt sunmuyor.

Makale, RNA viral genomunun dikkatli bir şekilde GenBank'ta nasıl üretilebileceğini detaylandırıyor. Bir bilgisayarda genomik dizi oluşturulduktan sonra, genomun bölümleri diziye göre sentezlenebilir. Her bir DNA segmentini PCR yoluyla amplifiye ettikten sonra, araştırmacı PCR ürünlerini sekanslama için gönderebilir. Bunlar, daha sonra GenBank'ta yayınlanan bu "ham dizileme okumalarından" virüsün sırasını belirlemek için (hileli olarak) kullanılan, ana bilgisayardan gelen genetik materyal ile karıştırılmış olduğu iddia edilen bir ana bilgisayardan dizileme örneklerini içerebilir. Bir konakçı ile birleştirilen ve çoğaltılan bu laboratuar karışımı, daha sonra virüsün ilgili virüsün, "doğal olarak oluşan" bir versiyonu olduğunu ilan etmek için yanlış kanıt olarak kullanılabilir.

Dahası, araştırmacılar SARS-CoV-2 ve RaTG13'ün başak genlerine daha yakından baktılar. Doğal olarak gelişen koronavirüs dizileriyle karşılaştırıldığında doğal evrime dair hiçbir kanıt bulamadılar. Rapor, RaTG13 suşunun S1/ spike'ının RBM bölgesinin, % 96,2 sekans özdeşliğini korumak için düzenlendiğini bulmuştur. Rapor ayrıca, SARS-CoV-2'nin oluşturulması için bir şablon görevi gören bir süreç olan,  "Üretilen tüm koronavirüslerin ZC45 ve ZXC21 ile E proteini üzerinde% 100 amino asit sekans özdeşliğini paylaştığını" tespit ediyor.

ÇİN'İN BİYOLOJİK SİLAH ARAŞTIRMASINI ŞİMDİ DURDURMALI VE ONLARI SAVAŞ SUÇLARINDAN SORUMLU TUTMALIYIZ

En önemli kuşku ve soru, Genomik sekans kolaylıkla manipüle edildiğinden, “-Ya covid-19 testleri kesin genomik sekansı bulamazsa ne olur?” oldu. Ve devam edildi, -Ya şu anda geliştirilmekte olan aşılar doğru suşu içermiyorsa? -Ya birden fazla biyolojik silah türü, çeşitli bulaşıcılık derecelerine sahip halihazırda mevcutsa? -Ya Çin'in biyolojik silah araştırması halk sağlığı histerisinden on adım ilerideyse ve ÇKP daha da ölümcül biyolojik silahları serbest bırakmaya hazırlanıyorsa? -Çin'in bilimsel sahtekarlığı ve biyolojik silah araştırması durdurulmadıysa? Haydut komünist rejimin her altı ayda bir yeni bir biyolojik silahı açığa çıkarmasını, tespitleri bozmak için tasarlanabilecek salgınları gizlice sürdürmesini engelleyen şey nedir?

Anahtar Kelimeler:
ÇinWuhanSARSCOV2
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aydın 4 yıl önce

Artık bunu Çin Gribi ve ya Çin Virüs ü olarak adlandırmak ve Çin in bütün dünya ya yaşattığı bu kabustan sorumlu olduğunu her fırsatta belirmek gerekir...