Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

SABAH GAZETESİNDEN BEKLENMEYEN BİR YAZI

5Gvirus Haber Merkezi İstanbul / 9 Eylül 2020

Bilindiği üzere ülkemizdeki basın-yayın organlarının hemen hemen hepsi korku ile harmanlanan pandemi yalanına inanmış, Bill Gates’in kontrolüne verilen DSÖ’ye itibaran etmekte, tedbir amaçlı ortaya atılan başta maske olmak üzere diğerlerini her gün haber yapmaktadırlar.

Böyle olunca da toplum, halkın bilinçlenmesi değil kokutulması, sindirilmesi ve her türden psikolojik savaş kurallarının oynandığı bir alana itilmiştir. Ne yazık ki aynı durum yayın organlarındaki, Abdurrahman DİLİPAK hariç tüm yazar kadroları için de geçerlidir. Onlar da Küresel Darbenin dümen suyundan gitmektedir. İşte bu korkuyu şimdilik yenen bir kişi çıktı. O da Sabah Gazetesi yazarı Melih ALTINOK.  Yazarın 7 Eylül 2020 tarihli, “Niye Bu kadar Korkuyorsunuz? Kokutamayız diye mi?” başlıklı yazısı, “Pozisyonumu hep, ‘uy ya da öl’ diyen yeni dünya düzeninin propagandasına karşı belirledim. Şimdi de safım belli. satırları ile son bulmuş. Söylenecek bir söz bırakmamış!..

Bir de “Siz kimin askerisiniz? Şimdiden bulunmamış aşının fiyatını açıklayıp spekülasyona başlayan ilaç kartellerinin mi?” sorusu dünyadaki tüm ordular için geçerli

Onun için yazının ayrıntısına girmeyeceğim.  Yazının başlangıcını bu uzantıda okuyabilirsiniz. https://www.sabah.com.tr/yazarlar/melihaltinok/2020/09/07/niye-bu-kadar-korkuyorsunuz-korkutamayiz-diye-mi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.