Öne Çıkanlar Georges MAROVİTCH DSÖ Starlik Vladimir Putin Russia

YENİ BAKAN İNSANSIZ YAŞAMI MÜJDELEDİ

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 8 Haziran 2023

Kabinenin yeni üyesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  “5G tüm nüfusu kapsayacak, 6G çalışmaları başlayacak.” (bkz) dedi.

Yeni Bakan Uraloğlu, İnternet altyapısının dünya standartlarına uygun şekilde geliştirme çalışmalarına hızla devam edilecek, saniyede 100 megabit internet hizmeti her eve ulaştırılacak. 5G teknolojisiyle yüzde 100 oranında nüfus kapsaması sağlanacak ve 6G teknolojisine yönelik çalışmaların da yapılacağını açıkladı.

Bakanın konuşmasını açmamız gerekirse, 5G nesnelerin interneti yani bütün nesnelerin bağlandığı bir ağdan söz ediyor. Bu da beraberinde,  İnsanların teknolojinin emrine girmesi olan 5.0’ı sanayi devrimini getirecek. 5.0 ise insanın tüm makinelerle uyumlu yaşamak zorunda olacağı ve emrine gireceği bir dönem.

BÜYÜK SIFIRLAMA 2020 YILINDA BAŞLADI!

5.0'ı açmamız gerekirse, henüz dünya’nın büyük çoğunluğu 4.0 yaşayamadan, Planlı salgınla birlikte 2020 yılından itibaren (2000-2020, siber fiziksel sistemler)  5.0’ın iki kelimelik özeti olan, “UYUMLU İNSAN” ile teknolojiyi en üst düzeye çıkartarak kullanıma girdiği kabul ediliyor.

Nüfus planlaması da bu yeni teknolojiye göre oluşuyor. Bizler ise henüz gelişmeleri telefonun dışında birlikte yaşayamadığımız için haberimiz de olmuyor.

Diğer bir ifade ile artık iş gücü için insana ihtiyaç duyulmayacağı devrim bizim bekliyor. Tabii ki buradaki en büyük sorun, 5G ve ötesinin mevcut doğal insanın hücre yapısına getireceği milimetrik boyuttaki elektromanyetik dalgalarla gelecek olan radyasyonun vereceği zarardır.

Teknolojinin insana vereceği zarar önlenebilmesi için de DNA yapısının değişmesi gerekiyor. Onun için de yapay ne kadar gıda varsa  artık robotlaşan insanın hayatına girecek.

Bakanın müjdelediği internet hızını iyice hızlandırıp 6G’ye doğru yola aldığımızda, artık dünyada milyarlarca insan ve doğal yaşam diye bir şey de kalmayacak.

Büyük sıfırlama ile hayatımıza giren dünya nüfusunun azaltılması da teknolojinin hızı ile at başı gidecektir.

DSÖ’nün bir yıla sığdırmak istediği ki Mayıs 2024’de son bulacak olan yasa değişikliğini de bu kapsamada değerlendirmek gerekiyor.

Karşı çıktığım, teknolojinin kontrolüne giren doğal insanın, doğal yaşamın, kelebeklerin, arıların, atların ve tüm canlıların yok olacağı gerçeğidir.

Korkunç olan ise doğal yaşamın oluşmasına hiçbir katkısı olmayan insanın var ettiği teknolojinin, kendisini ve onun doğal yaşamını bitirecek duruma gelmesidir.

Bakanın müjdesi de bundan ibaret…

Anahtar Kelimeler:
5G6G4.05.0
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.