Öne Çıkanlar Cristian DROSTEN Türkiye DSÖ Orhan Kutan Coronavirüs

TÜRKİYE NE BİLİYOR, NE DE KİMSE VAR!

5gvirusnews Haber Merkezi Boston / 7 Kasım 2022

Terim olarak 2011 yılında ilk kez Almanya Hannover Fuarı'nda kullanılmaya başlayan, insanı yadsıyan 4.0 sanayi devrimden iki yıl (2013) sonra da  1. Uluslararası mRNA Sağlık Konferansı da Almanya Tübingen'de yapıldı.

İlk mesajları, “Messenger RNA (mRNA) tabanlı gen transferi, geleneksel gen terapisi yöntemlerine göre birkaç dikkate değer avantaj” sunacaktı. Yani teknoloji genlerimizi değiştirecek güce ulaşmıştı!

mRNA her ne kadar kanser tedavileri için başlasa da aşı için kullanma fikri ortaya çıktıktan sonra büyük aşı şirketlerinin iştahını kabarttı. Ve 2022 yılının 3. çeyreğinde 5 milyar 410 milyon insan kendilerini robotlaştırmak için kollarını  açtı.

İnsan’da 2.0 için büyük gayret gösteren küresel sapkınlar,  ABD-Boston’da 10. kez (8-10 Kasım 2022) sektör liderini (4.0’cılar) ve mRNA uzmanlarını mRNA tabanlı aşı için bir araya getirecek. (bkz)

Ana sponsorlar, Pfizer, Moderna, Sanofi, BioNTech , CureVac ve daha pek çok şirketten 350'den fazla katılımcı var. Türkiye’den ise kimse yok!

Türkiye’den bugüne kadar bu konferanslarla ilgili bir tane yazı dahi yazılmamış.

Açın kollarınız…

Yazılacak çok şey var ama…

Anahtar Kelimeler:
MRNABoston4.0Almanya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.