Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

EN ÇOK MERAK ETTİĞİMİZ

5gvirusnews Haber Merkez İstanbul / 11 Kasım 2023

Teknolojinin gereğini yapan küresel güçler planlı salgınla hangi sonuca ulaşmak istiyorlardı?

Sorunun yanıtı 12 Temmuz 2022 yazılan, Sarmal Kitapevinin yayınladığı, DNA’mız Sıfırlanacak” isimli kitabın son sözünde; “…Daha önce karşılığı yalan, hırsızlık, rüşvet, kan, altın, kıymetli madenler, petrol ve savaşla kurulan FED,  CBDCyi (Merkez Bankası Dijital Para Birimi) dünyada YENİ DOLAR’ın karşılığı yapılacak!

Geleceğin ekonomisi, LGBTQ değil ama CBDC şemsiyesinin altında olacak!

Ona da artık kısaca metaverse DOLAR da diyebiliriz…” diyerek bitiyordu.

Kitabın sonu ise araka kapakta, “…Yeni dünya düzeni, DOLAR’ın karşılığı olan CBDC (Merkez Bankası Dijital Para Birimi) şemsiyesi altında, Sanayii de 4.0’a insan da 2.0’ evrilecek!” yazılıydı.

Bilgini kaynağı kitapta, Federal Rezerv’in web sitesinde yer alan 13 Ağustos 2020 tarihli, CBDC-Merkez Bankası Dijital Para biriminin fırsat ve risklerine ilişkin yazılan makale olduğu belirtilmiş.

Kitapta Rusya Merkez Bankası’nın CBDC’ye 2024, Avrupa Merkez Bankası’nın ise 2026’da  Dijital Para Birimine geçeceği de yazılmış.

Newstarget yazarı Mike Adams da 9 Ocak 2023 tarihinde, “fiat para birimlerinin kontrollü bir şekilde yıkılmasına ve ardından Merkez Bankası Dijital Para Biriminin (CBDC) piyasaya sürülmesine hazır olun” diyordu.  

Adams makalesinde 2023 veya 2024 yılında, köleleştirilmiş kitlelerin küreselciler tarafından yürütülen finansal gözetim ve kontrol sistemleri olarak işlev gören CBDC sistemlerine yönlendirilerek, fiat para birimlerinin (dolar, euro, yen) nihai çöküşü görülecekti…. Artan sayıda insanın bu şeytani küreselcilerin neyin peşinde olduğunu bilmesi gibi basit bir nedenle, yoğun ve sürekli bir direnişle karşılaşacak. İşte bu planlı durumda, CBDC'ye katılan herkes mali durumu üzerindeki kontrolünü kaybedeceğini ve bir hükümetin dijital cüzdanı her an kapatacağını da belirtiyordu. (bkz)

Dünyadaki ekonomik gelişmeler daha önce FED’in kuruluşu, Doların rezerv para olması gibi aynı süreci CBDC ile yaşacağımızı gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.