Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

5GVIRUSNEWS PLATFORMUNDAN

5gvirus Haber Merkezi İstanbul / 15 Mayıs 2021

5gvirusnews platformu olarak, takipçilerimizden doğrudan ya da dolaylı olarak, ya da sosyal medya üzerinden bize ulaşan talepleri 10 Maddede (toplam 23 başlık altında) toplayarak takipçilerimize ve aynı zamanda, yöneticilerimize, bu anlamda yasama, yürütme ve yargı erkine, başta vali ve belediye başkanlarımız olmak üzere, bürokrasimize, akademilere, basınımıza, sivil toplum örgütlerimize, iş dünyasının bilgilerine arz ediyoruz.

CoVID RAPORU

VE BİR BAYRAM BÖYLE GEÇTİ

1-Bayram, bayram havasında geçmedi. İsrail yönetiminin önce Mescid-i Aksaya, ardından Gazze’ye yönelik saldırıları bayramı gölgeledi. Batı, Filistin topraklarında yaşanan trajediyi yine görmezden geldi.

2-Filistinde çocuklar kurşunlanırken, biz bütün dünya, “ev hapsinde”ydik ve  “aşılanıyorduk”(!?) Oysa “Hayat eve sığmıyor”du! Bunalan esnaf, anneler-babalar ve çocuklar Filistin’de yaşanan insanlık trajedisi karşısında insanlar meydanlara aktı.

Zaten daha ilk günden yaşanan karmaşa, son güne kadar devam etti. Sözde “bulaşı”  milyonlarca insan başta İstanbul olmak üzere, tüm Anadolu’ya yaydı. Dönüşte de bütün Anadolu’nun “bulaşı” büyük şehirlere taşınacak. Gidiş de dönüşte diz dize oldu. Daha iki hafta dolmadan bulaşın bazı bölgelerde alınan tedbirler sonucu %40 kadar azaldığı bilgisi yayıldı. Oysa “bulaş”ın etkisi ancak 1-2 hafta da kendini gösteriyordu. Ama toplumda büyüyen öfke ve tepkiyi önlemek için  bayram dönüşü “gevşeme” sözü verilmesi gerekiyordu.

3-Gerçek şu, işin başından beri söylediğimiz gibi, PCR tanı kitlerini kullanmayın, bulaş düşecektir. Artık bir çok sağlık kuruluşu semptom yoksa tanı kiti kullanmamaya başladı. Bu arada DSÖ de artık kabul etti ki PCR tanı kiti döngü sayısı fazla. Bilim dünyası da PCR’ın 30 döngü üzerinde çalıştırıldığında %100’de “pozitif” çıktığını adeta haykırıyor. Yanlış hesap ayardan dönmüştü, ama “bade harabul Basra”!

4-Sona gelirken 3 talihsiz olay yaşandı.

4.1-Turistlere test yapılmayacak, aşı sorulmayacak ve hiçbir kısıtlamaya tabi tutulmayacaklardı. Ama turistik otellerde çalışan “yerli ve milli” unsurlar maske takmak ve sınırlamalara tabi olmak zorundaydı.

4.2-Turistik tesislerde görev yapan personel maskelerinin üzerine aşılı oldukları yazılacak ve Turistlere güven verilecekti. Bu aşağılayıcı senaryo Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanmış, tanıtım videosu hazırlanmış, mankenlerle fotoğraf çekimleri yapılmıştı. Belki maskeler de ihale edilmişti,hatta afişler, pankartlar, bilboardlar da hazırlanmıştı. Yerli ve yabancı medya ile reklam anlaşmaları da yapılmış olabilir.

4.3-Bayrama girerken son sürpriz çok önceden haberini verdiğimiz, birilerinin “komplo”, “hadi canım sen de” dedikleri Global Sağlık Pass. HES’i bir adım ileriye taşıyarak Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulmuştu. Hem de DSÖ bile daha önceki tavsiye kararını geri çekmesine rağmen. Sağlık Pasaportumıaşı, tedavi bilgilerini de içerecekti. Bu arada Gaziantep belediyesi de bir başlangıç olarak farklı bir “Performans Pass.” uygulamasına geçecekti.

                        4.3.1-Her ülke farklı aşıları zorunlu tutabilecekti

                        4.3.2-Mutasyon ve Varyantlara bağlı olarak 2. Bir aşı zorunluğu getirilebilecekti

                        4.3.3-Aşıların herhalukarda 6 ayda bir yenilenmesi istenebilecekti

5-Neyse ki, bayramın 2. Günü Turizm Bakanlığı skandal Turistik Maske tanıtım videosunu geri çekti. Konu sosyal mediadaTT oldu. Erdoğan teşkilat yöneticileri ile yaptığı bayramlaşma ve sohbet için telekonferansta esnaftan helallik istedi.

6-Pazartesi gününden itibaren kontrollü bir gevşeme ve Hazirandan itibaren rahatlama sözü veriliyor. Ancak, Pazartesi sabah 05.00 de başlayacak geri dönüş ve resmi işler için yaşanacak yoğunluğun ardından, 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili tartışmaların yeni bir gerilime sebep olmasından endişe ediliyor. Zaten yaz gelmiş, okullar tatil olacak, yaz aylarında işler istenilen gibi olmaz. Zaten bayram öncesi esnaf dükkanını açamadı ve malları elinde kaldı. Bunu bir de kademeli açarsanız, bu mevsimi de kaybederler. Bu çözüm değil. Temmuz ayı ortalarında Kurban bayramı olacak. Kimse önünü görmediği için yeni bir mal alımına da gitmeyecek. Ramazan bayramı öncesi bu kapatma, esnaf için ağır bir darbe olmuştur.

7-Gerçek şu ki;

7.1-Henüz orijinal olarak bu mikrop izole edilmiş değildir. Ve çok hızlı mutasyona uğramakta ve bir çok varyantlarından söz edilmektedir. Dolayısı ile buna karşı bir ilaç ve aşı mümkün değildir.

7.2-PCR Tanı kiti, bu konu için üretilmemiştir ve kullanım şekli yanlış olduğundan sonuçlar büyük ölçüde yanlıştır.

7.3-Maskenin mevcut şekli ve kullanım şekli, kapanma ve sosyal mesafe uygulanma biçimi, bulaşıcı artırıcı mahiyettedir, mevcut gribini daha çabuk bulaşması, daha vahim tabloların oluşmasına sebep olmaktadır.

7.4-CoVID komplosunu daha iyi anlamak için 5G, RF ve Starlink ilişkisi sorgulanmalıdır.

7.5-Kangal köpekleri ile başlayan hayvanlarda Chip uygulaması, atlarla devam etmiş, sonunda sıra evcil hayvanlara ve sokak köpeklerine gelmiştir. Bu, insanı mutasyona uğratacak olan, fıtratına yabancılaştıracak olan Neuralink’e giden süreç durdurulmalıdır.

7.6-Paket gıdalar üzerinden mRNA örneğinde olduğu gibi, mesaj yüklü dijital yiyecekler kategorisinde yer alan sentetik et ve GDO’lu ürünler konusu Milli Güvenlik meselesi olarak ele alınmalıdır.

7.7-İlaç ve aşıların karşılıklı etkileşimleri, gıda ve diğer ilaçlarla etkileşimi, mutasyona etkisi, yan etkileri, farklı sağlık sorunları olan kişilerde ortaya çıkması muhtemel sorunlar ile ilgili olarak mevcut uygulamalardan çıkan sonuçlar yakın takibe alınmalıdır.

8-Bir an önce ve tamamen kapanmaya, Maskeye son verilmelidir. Aşılama durdurulmalı, tedavi yöntemleri yeniden gözden geçirilmeli, toplumun fiziki ve psikolojik açıdan direncinin artırılması için gıda, vitamin, tabii gıda takviyeli şeklinde antiviral, alternatif yöntemlerle yaralar sarılmalıdır.

9-DSÖ ve FDA ile ilişkiler gözden geçirilmelidir. Bill&Melinda Gates Vakfı ile İlaç firmalarının bürokrasi, akademi, iş dünyasındaki, medyadaki ve STKlardaki illegal ilişkileri takibe alınarak, kusuru bulunanlar cezalandırılmalıdır. CoVID bahanesi ile üretilen tehdid bu anlamda, 15 Temmuz’dan çok daha büyük bir tehdittir.  

10-Bilim kurulu dağıtılmalı, istatistik verileri haftalık olarak Türkiye istatistik kurumu tarafından, daha önce Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından yapılarak, karşılaştırmalı ve analiz edilerek sunulmalıdır.

Anahtar Kelimeler:
5GPCRMescidi Aksa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahadır alptekin 3 yıl önce

En büyük şüpheli sizsiniz ! Sözümona inisiyatif aldığınız günden beri "üyelik zemini" yaratın toplanalım dememe rağmen kılınızı bile kıpırdatmadınız bu da yaptıklarınız yalnızca bizlerin gazını almaktan öteye gitmeyen bir konsepte hizmet ettiğinin en büyük göstergesidir.

Avatar
Tuncay tosun 3 yıl önce

46 missuri zırhlısı akla geldi hemen. 80 yılda hiçbirşey değişmemiş demekki.figuran ve dekor.her şey aynı.akıl tutulması.halka ragmen halk yönetilemez,hakka ragmen hak verilemez.hakkın hakikatından saparsan,kendince hak dağıtırsan hak da bir gün senden hakkını alır.ahlak yoksa amel yok,amel yoksa iman yok.birileri buna rağmen ahlaktan bahsediyorsa zincirde kopukluk var.iman,amel,ahlak birbiri olmadan olmaz.Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal!!

Avatar
Esen Zafer 3 yıl önce

...CoVID bahanesi ile üretilen tehdid bu anlamda, 15 Temmuzdan çok daha büyük bir tehdittir. ... Üstelik tehdit olmaktan öte gerçekleşmiş durumdadır.