Öne Çıkanlar DSÖ Dünya Ekonomik Forumu Müslüman Yahdiler YouTube

ANTALYA’LI AZİZ NİKOLAUS’U (NOEL BABA) EŞCİNSEL Mi!?

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 25 Kasım 2021

NORVEÇ DEVLETİNE İHTARIMIZ VAR!

Norveç’de Noel Babayı eşcinsel olarak gösterilen filme tepki gösteren Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Muammer KARABULUT  basın açıklaması yayınladı.  

Yapılan açıklamada;

Hristiyan dünyasının en çok sevilen azizi olan Nikolaus 3. yüzyılda Patara’da dünyaya geldi. O günkü adı Myra olan Demre’de yaşadı. Tek tanrı inancından dolayı verdiği mücadele ile bilinen bir Anadolu Dervişidir!  Ama en çok tanınmasına neden olan, “Çocukların koruyucu ve kurtarıcı” azizi olmasıydı.

Aziz Nikolaus’un dünya’daki tüm değişimlerde mutlaka adının geçmesinin nedeni de çocuklar üzerinde devam eden sevgisi oldu. Günümüzde çocukları sevindirmenin, hediye vermenin, çocukça sevinçlerin bilinen en büyük sembolüdür. İşte bu sevgiden dolayı çok bilinen kıyafetleri ile  Noel Baba’ya dönüştürülüp reklam yıldızı yapıldı. İlk rolü 1931 yılında, uçan kızağıyla bir meşrubat (Coca Cola) reklamında göründü. O tarihte onun reklam yıldızı olmasına kimse itiraz etmedi! Ama bugün artık onun adına faaliyet gösteren, merkezi onun doğduğu ve yaşadığı yer olarak bilinen Antalya’da bulunan, Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi var. Konseyimiz de Norveç Ulusal Posta Hizmetleri’nin Noel Baba’yı Norveç’te eşcinselliğin suç olmaktan çıkarılmasının 50’nci yılında, “kimi istersen sevebilmenin” sembolü olarak gösterip reklam filmi çekmesini şiddetle kınıyor!

O filmde çocukların, “umut” olarak mektuplaştığı Noel Baba’ya, filmdeki diğer oyuncu, Bu yılbaşında tek istediğim sensin” yazılı bir mektup gönderiyor. Filmin kilise sahnesinde çocukları gösterip, sonra ki görüntülerinde Noel Baba’nın erkek sevgilisi ile öpüşmesine yer veriliyor! Ve Noel Baba erkek sevgisi ile mutlu oluyor! Bu görüntülere sessiz kalan Norveç Devleti’nin gözünde artık Noel Baba eşcinseldir.  

Norveç Devleti yasalarındaki özgürlüğü, böylesi bir 50. Yıl kutlamasında istediği gibi kutlar. Bu Norveç halkının sorunu ve inançlara, insanlara verdiği saygının seviyesidir.  Ama Konseyimiz, dünya çocuklarının sevgilisi olarak bilinen Noel Baba’nın eşcinsel olarak gösterilmesine, sapkın yeni dünya düzenin bir parçası yapılmasına itiraz ediyor. Ve Norveç Ulusal Posta Hizmetlerinin bu kusurunu, Norveç Devleti’nin saygısızlığı olarak görüyor.

Onun içindir ki Norveç Devleti’nde bu rezaleti durdurmasını ve dünya çocuklarından özür dilenmesini, İNSANİ ve tarihi değerlere saygı için istiyoruz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.