Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

“AŞI” PROVOKASYONU ERKEN Mİ BAŞLADI!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 2 Temmuz 2022

5gvirusnews-platformu  sözcülerinden  Abdurrahman DİLİPAK Muammer KARABULUT  gündeme gelen provokatif eylemle ilgili,  “Bu filmi Türkiye onlarca kez seyrettiklerini açıklayarak , “Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür.” derler. Birilerinin, “Pandemi” dediklerine  “plandemi” diyenlere karşı önümüzdeki günlerde geliyorum diyen çok tehlikeli bir provokasyonu habercisi olduğunu belirttiler.

Yapılan basın açıklamasında;

Prof. Dr. Esin Davutoğlu’nun, “AŞI KARŞITI’nın adım adım beni öldürme girişimi” diye başlayan hezeyanı; küresel Satanist Pedofolik sapkınların geleceklerini bağladıkları ve “AŞI” diye piyasaya sürdükleri mRNA teknolojilerinin üstünü örtmek, ayrıştırmak için peydahladıkları saldırı sloganı olan, “AŞI KARŞITI “ üzerine kurulmuştur.

Türkiye’de “AŞI KARŞITLIĞI” olarak algılatılmak istenen bu süreçin, nerede, ne zaman, niçin ve kimler tarafından örgütlenmeye çalışıldığını biliyoruz. O gün yaptığımız uyarılar, o günden bu güne haklılığımızı ortaya koymuştur. Biz Haksızlık kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun, mazlumdan yana, zalime karşı olacağız. Sözü dinleyecek, doğrusunu kabul edecek ve destekleyecek, yanlışına karşı çıkacağız, hem de kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun.

Ve biz biliyoruz ki, “ağuyualtun tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı. Adnan Oktar’ın nasıl mason karşıtı gibi görünürken Masonlarla perde arkasından birlikte hareket ettiğini, bir Captagon tüccarının nasıl tarikat şeyhi gibi pazarlandığını yaşayarak öğrendik.. Nihayet bugün E. Davutoğlu’nun gündem olan açıklamaları, bundan sonra olacaklar için yön gösterici olacaktır.

Platform olarak, ısrarla “AŞI KARŞITI değil, teknolojik mRNA sıvılarına ve her türlü dayatmaya karşıyız. 5G’de, TransHumanizme, NeuraLink’e, Starlink’e, Fıtrata müdahele anlamına gelen her türlü dayatmaya, Tanrıyı ve biyolojik cinsiyeti tedavülden kaldırma tehdidi içeren her söz ve eyleme karşıyız! Global anlamda, her ülkeden, her inanç ve düşünceden erdemli insanlarla birlikte, adalet, barış ve özgürlük gibi değerlerden taviz vermeden, bu tehditlere karşı olmaya da devam edceğiz.

Ülkemizdeki ve bölgemizdeki siyasi cinayetler, darbeler, adı Ergenekon ile anılan ve benzeri tertiplerin hepsi, aynı ülkenin çocuklarının kanları ve gözyaşları üzerinde kendilerine iktidar ve servet üretmeye çalışan çetelerin arkasında kimler olduğunu da biliyoruz. Dünkü ihanet çeteleri ile bugünkü ihanet çeteleri aynı odaktan desteklenmekte, eğitilip donatılmaktadırlar. Aynı anlayışın ve çevrelerin ürünüdür. Görünen o ki, “aşı” provokasyonu erken mi başladı! Uyarıyoruz, bu süreçte yaşadığımız ve yaşayacağımız tehditler ve tahrikler “milli güvenlik” sorunu olarak değerlendirilmeli, dikkat edilmeli ve tedbir alınmalıdır!

Bu oyunu, “plandemi” gibi çok daha önce gördük ve gerekli açıklamaları yaptık. Yine uyarıyoruz, “AŞI KARŞITI” diye insanları karşı karşıya getirme planı yapanlara karşı dikkatli olalım. Biz burada toplumun farklı kesiminden insanlar erdem temelli bir mücadelede bir arada, dayanışma içindeyiz. Farklı ideoloji ve siyasi görüşlerimiz de olabilir. Birliğimizi ve dayanışmamızı engellemeye çalışacaklara karşı birlikte direneceğiz. Birileri münafıkça, sureti haktan gözükerek bu asil direnişi hedef göstermek ve dejenere etmek, iftiralarlazihinleri bulandırmak isteyecek dahili ve harici bedhahlar olabilir. Bu ahval ve şerait altında dahi vazifemiz bellidir.. Hedefleri salgın hastalık bahanesi ile “mRNAsıvıları”nı kullanarak direkt İNSAN vücuduna, beynine hakim olmaktır.. Hattı müdafaa yok, saltı müdafaa var. Global bir tehdide karşı global bir dayanışma için yeryüzünün bütün erdemli insanlarını birlik olmaya, tehditlere karşı uyanık olmaya çağırıyoruz.

“AŞI KARŞITI” değiliz, teknolojik sıvı olan mRNA ile birlikte her türlü dayatmaya ve aldatmaya karşıyız. Bu vesile, bundan sonra bu konuda ve başka konularda gündeme gelecek her türlü provokatif eylemlere karşı halkımızı dikkatli olmaya çağırıyoruz. Bu çerçevede son olarak, gündem olan bu provokatif eylemi de şiddetle kınıyoruz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Asıl mRNA sıvısına aşı diyenler en büyük AŞI KARŞITIDIR!!!

Avatar
İsmet 2 yıl önce

Allah C.C müstahaklarını versin. ALLAH C.C tüm müminlerin yar ve yardımcınız olsun.