Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Deborah Cohen Kanser Enosis

Avusturya Mahkemesi Karar Verdi;

5gvirüsnews Haber Merkezi Viyana / 31 Mart 2021

DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği PCR tanı kiti ile “COVİD-19” adı verilen  virüsün var edildiğine ilişkin bir karar da Viyana İdare mahkemeden geldi.  “PCR testine güvenmeyin!”

Viyana İdare Mahkemesi’nin  24 Mart'ta VGW-103/048/3227 / 2021-2 referans numarasıyla yayınlanan, “Cumhuriyet Adına” verdiği karar ile başta DSÖ olmak üzere Avusturya Kurz hükümetinin yüzüne yankılanan bir tokat attı .

Karardaki eşit derecede önemli bir pasajda, “siyasetin ve aynı zamanda ana akım medyanın geçen yıl halkı yanlış” bilgilendirdiğine ilişkin boyutları gösterildi.

13 aydır Dünya gündeminden inmeyen  “vaka sayısı”, “test sonuçları”, “vaka olayları” ve “enfeksiyon sayısı” kelimelerini kullanan Viyana Şehri Sağlık Hizmetleri, “Bu terim karmaşası, salgın durumun bilimsel bir değerlendirmesinin” karşılığı olmadığı ve  hak etmediği de belirtildi.

DSÖ için belirleyici olanın yalnızca  hasta kişilerin sayısı ve “pozitif veya diğer vaka sayıları” olduğuna vurgu yapıldı.

Mahkeme böylelikle Viyana Eyalet Emniyet Müdürlüğü'nün yasağına dayandırdığı Viyana Şehir Sağlık Servisi tarafından sağlanan bilgilerin, “salgına ilişkin geçerli ve kanıta dayalı herhangi bir ifade veya bulgu içermediği” sonucuna vardı. Yargının yıllardır kamu güvenliğine yönelik bir tehdit korkusunu gösterilerin yasaklanması için yetersiz görmesi açısından yasağın zaten tartışmalı olduğu düşünülüyordu.

Mahkeme, karar gerekçelerinin tıbbi kısmının temeli olarak aşağıdaki ilkeleri kullanmıştır:

  • IVD Kullanıcıları için DSÖ Bilgi Bildirimi 2020/05, SARS-CoV-2'nin tespiti için polimeraz zincir reaksiyonu (PCR) kullanan Nükleik asit testinq (NAT) teknolojileri, 20 Ocak 2021
  • 2020 çalışması (Bullard, J., Dust, K., Funk, D., Strong, JE, Alexander, D., Garnett, L., & Poliquin, G. (2020). teşhis örnekleri. Klinik Bulaşıcı Hastalıklar, 7j (10), 2663-2666.)
  • Dr. Cary Mullis (PCR testinin mucidi): "... bir PCR testi teşhis için uygun değildir ve bu nedenle bir kişinin hastalığı veya enfeksiyonu hakkında kendi başına hiçbir şey söylemez."
  • Mahkeme, bir kişinin hasta veya sağlıklı olup olmadığını yalnızca bir doktorun belirleme hakkına sahip olduğuna karar verir (2 Paragraf 2 Z 1 ve 2 Tıbbi Kanun 1998, BGBI. I. BGBI tarafından değiştirilen 169/1998. I No. 31 / 2021), Portekiz Temyiz Mahkemesi'nin zaten belirlediği gibi. Geçenlerde işaret ettiği gibi, "Covid testleri" tam bir saçmalık olduğunu söyledi. Viyana İdare Mahkemesi de davayı  aynı şekilde gördü.  Antijen testlerinin hatalara aşırı duyarlılığından da bahsedildi. Corona Komisyonu'nun mevcut analizler için yalnızca bu tür antijen testlerine güveneceği eleştirdi. Bu küçük bilgi tek başına siyasi bir bombadır.
  • Corona Komisyonu, DSÖ'nün değil Sağlık Bakanının vaka tanımına dayandırmalıydı; bu nedenle "hasta / enfekte" sayılarının belirlenmesi yanlıştır. Karar nedeni VGW-103/048/3227 / 2021-2, Viyana İdare Mahkemesi, 24 Mart 2021

İfadede Viyana kararı: PCR testi enfeksiyon kanıtı olarak yeterli değil!

Hatırlamamız gerekirse Viyana İdare Mahkemesi, Ocak ayı sonunda korona gösterisinin yasaklanmasının hukuka aykırı olduğunu ilan etti ve ayrıca, DSÖ'nün tavsiyelerini karşılamadığı için Sağlık Bakanının temelindeki veritabanının yetersiz olduğunu ilan etti.

Jüri, "PCR testi üzerindeki tek odak noktası DSÖ tarafından reddedildi" diye yargıçlar. "Corona Komisyonu, DSÖ'nün değil Sağlık Bakanının vaka tanımına dayandıysa, 'hasta / enfekte' rakamlarının herhangi bir şekilde belirlenmesi yanlıştır." dedi.

Genel olarak, Viyana Belediyesi sağlık servisinden gelen, “bilgiler” ve buna dayalı yasaklama bildiriminin nedenleri ile ilgili olarak, salgınla ilgili geçerli ve kanıta dayalı beyan ve bulguların bulunmadığına”  yer verildi. Bunun altını çizen Corona Komisyonu'nun,  "Sınırlamalar", "Bireysel önlemlerin etkililiği hakkında hiçbir sonuç çıkarılamaz, çünkü bunların birbirleriyle etkileşime girdikleri ve etkileri açısından birbirlerini etkiledikleri varsayılabilir."

Avusturya’daki bu karar sonucu, Hukukun üstünlüğü gereği tüm tedbirlerin derhal kaldırılması gerekecek, tüm federal hükümet istifa etmek zorunda kalacak ve sayısız geçim yolunun anlamsız bir şekilde yok edilmesinden dolayı yasal olarak yargılanacaklar. Bu karar ise Portekiz’den sonra AB’de önüne geçilmeyecek niteliktedir.   

Anahtar Kelimeler:
DSÖPCRViyana
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esen Zafer 3 yıl önce

Brüksel de açılan davada Belçikalı yetkililer, 'anayasal ve / veya yasal gereklilikleri göz ardı ederek' temel hak ve özgürlüklere karşı kararlar aldıkları gerekçesi ile yargılanıp hüküm giydi. Mahkeme bütün yasakların 30 gün içersinde kaldırılmasına karar verdi.
Kararda, uygulanmadığı takdirde günde 5 bin euro - ancak en fazla 200 bin euro - para cezası öngörülüyor. Belçika devleti itiraz edebilir. Ancak, bu itirazın kararı askıya alma etkisi olmayacak. https://ostbelgiendirekt.be/bruesseler-gericht-zu-corona-massnahmen-280709

Avatar
Faruk 3 yıl önce

Gerçekler yavaş yavaş geliyor ama Yavaş:(
:)

Avatar
Ahmet Kemer 3 yıl önce

Çevremizdeki insanlar o kadar inandırılmış ki ikna edemiyoruz.

Misafir Avatar
öner 3 yıl önce @Ahmet Kemer

küfür edenlerde var acaba bu kişiler paralı uşaklar mı?

Beğenmedim! (0)
Avatar
Enes.. 3 yıl önce

https://www.ntv.com.tr/turkiye/belcika-mahkemesi-hukumetin-covid-19-tedbirlerini-kaldirmasina-hukmetti,UzYjTj8iu0qXJkkx47TzwQ

Avatar
Alpaslan 3 yıl önce

Çok kötü bir tercüme...

Avatar
öner sarı 3 yıl önce

şeytancı tayfada çözülme bununla başlaması gerekir.kademeli olarak şeytanın kimliğide deşifre oluyor çünkü.

Avatar
Nurten Uzun 3 yıl önce

Bu salgının nasıl geldıgını ve Türkıyede nasıl yayıldıgı kımlerın bunu yaptıgının arastırılması bunun tüm dunya ya yayan ülkenın agır bır sekılde cezalandırılmasını ısterım bızım Türkıyede bastakıler olmak üzere yargılanmalarını ısterım radyasyon yayılmasını da yapıyorlar zayen rafyasyon hemen öldürüyor bunların önlenmesı gerekıyor ıyı günler dileğiyle