Öne Çıkanlar DSÖ Şehzadeler Belediyemiz İznik Deprem Elektrokmanyatik

BAKANLIĞA SİYAH ÇELENK

-Türkiye’de virüs izolasyonuna veya “Yarasa Nerede” sorusuna yanıt yoksa, sivil itaatsizlik var.

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 23 Eylül 2021

Bugün 26 Eylül Ankara mitingi organizasyon komitesi adına hareket eden ABP  Genel Başanı Bedri YALÇIN’ın Sağlık Bakanlığını girişine siyah çelenk bıraktı.

YALÇIN’ın beraberinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA’ya vermek istediği  dilekçe ise bakanlığın güvenlik ekibi tarafından engellendi. Gerekçe, bakanlık  elden dilekçe almıyormuş.

Bunun üzerine ilgili dilekçe  bakanlığın  oz…[email protected] adresine gönderildi ve ayrıca postaya verildi.

Bakanlığa verilen dilekçede, izole edilemeyen virüsün aşısı olmaz, eğer yarasa yoksa, konakçısı ve dolayısı ile bulaşı ve  doğal olarakta aşısının olmayacağı yer aldı.

Dilekçede, DSÖ’nün 11 mart 2020  tarihinde ilan ettiği pandemi değil plandemi olarak görülüyor denildi.  

Benzer dilekçeyi DSÖ’ye de yollayan organizasyon komitesi, Sağlık Bakanlığı’nın virüsün kaynağını, 26 Eylül 2021 Pazar günü Ankara’da ’da yapılacak olan mitinge kadar bilimsel veriler ile açıklanmadığı takdirde,  Türkiye genelinde sivil itaatsizlik çağrısı yapılacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.