Öne Çıkanlar 5G Ankara Üniversitesi Mehmet Eymür Deprem TL

COVİD-19 PCR YALANININ ALTINDA KALDI

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 23 Ocak 2021

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN bugün yaptığı yazılı açıklama ile sosyal medyada “PCR yalanı” ile başlayan kampanya destek verdikleri açıkladı.

YALÇIN,  “bütün yalanın temeli olan PCR testi ile belirledikleri,   “COVİD-19 vaka sayısını bugünden itibaren hatalı olduğu, DSÖ’nün de açıklamaları ile anlaşılmıştır.” dedi.  

DSÖ yalanına ilişkin hatırlatmada bulunan YALÇIN, , DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus’un “test, test, test. diye başlayan sürecin, 14 Aralık 2020 tarihinde PCR Testleri ile ilgili 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği 45 Ct-döngüyü fazla bulması ile son bulmuştur. Son olarakta 20 Ocak 2021 tarihinde yapılan açıklama ile bugüne kadar dünyaya  yaşatılan, maske, hayat eve sığar ve aşı gibi tüm yaptırımların hiçbir hükmü” kalmadığını söyledi.

Bedri YALÇIN Türkiye’deki sosyal medyada başlayan,#PCRyalan #PCRlie”  kampanyası için, yurtiçi ve yurtdışı örgütlerine mesaj yolladığını ve aktif bir şekilde katılacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
PCRBedri YalçınABP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hıdır Turan 3 yıl önce

Malesef herşey de olduğu gibi bu konudada algıyla yönetiliyoruz.