Öne Çıkanlar ABD Aşık Veysel Megali İdea Abdülkadir Aslantaş Özgür Özel

DÜNYA’DA İLK KEZ

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 19 Şubat 2021

Dünya mizahına ve kitaplara konu olacak olan gelişme bugün Türkiye’de yaşandı! Sabaha karşı Cumhuriyet Savcısının talimatı ile 5gvirus-Platformu’nun sosyal medya üzerinden  başlattığı #PCRyalan ile ilgili paylaşımları paylaşan kişinin, “halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit” ettiği gerekçesi ile ……. ilinde ifadesi alındı!.

Konuyla ilgili açıklama yapan 5gvirus-Platformu sözcüsü Muammer KARABULUT,   “bilim dünyası Prof. Christian Drosten’in 17 Ocak 2020 tarihinde, DSÖ’nün resmi sitesinde yayınlan protokoldeki PCR tanısına göre yapılan COVİD-19 testi tartışmalara neden olmuştu. En son Berlin’de 21 bilim insanın imzası ile PCR testinin başta döngü sayısı olmak üzere diğer hatalarından bahsedilerek dava açıldı. 5gvirus-Platformu da bu bilgileri haber yaparak, sosyal medyada paylaşımda bulunduk, hatta konuyla ilgili CİMER üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a PCR’ın yalan olduğuna ilişkin müracaat dahi yaptık. Çünkü COVİD-19’un PCR testi ile başlatıldığını ve vaka sayılarının da bu testle elde edildiği artık tartışılmıyor. Bu konunun Türkiye’de şikayet konusu yapılarak, bir kişinin Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunması, savcının talimatı ile polisin ifade alması hepsi birbirinden sıkıntılı bir hadisedir. Tahminimiz, dünya da PCR testi ile ilgili bir paylaşım sonrası, Türkiye’nin dışında böylesi bir olayın yaşanmamış olmamasıdır.” dedi.

5gvirüsnews bu haberde ifadesi alınan kişi, Cumhuriyet Savcısı ve ifadeyi alan Emniyet Müdürlüğü hakkında isim vermemeyi uygun görmüştür!  

Anahtar Kelimeler:
COVID19PCR5gvirus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAHADIR ALPTEKİN 3 yıl önce

NİNEMDEN DİNLEDİĞİM BİR MASAL AKLIMA GELDİ: HAZAR PAGANLARININ TEZLERİNİ SABATAY KÖPEKLER ELİYLE DEVREYE SOKAN BİR YERİ ANLATIYORDU MASALDA... HA BİR DE FETH ETTİĞİ DÜŞMANIN SANCAĞINI KENDİSİNE BAYRAK YAPMIŞLARDI VE BUNU DA HALKINA SENİN BAYRAĞIN DİYE YUTTTURMUŞLARDI... AH NİNEM ALLAH RAHMET EYLESİN NE GÜZEL MASALLAR ANLATIRDIN SEN BANA....

Avatar
Hasan Çetin 3 yıl önce

Başka işiniz yokmu ?

Misafir Avatar
Bahadır Alptekin 3 yıl önce @Hasan Çetin

Var ama evden çıkmamıza izin vermiyorlar. Başka sorunuz ?

Beğenmedim! (0)