Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

HABER İLE ALDATILDIK! UYAN HEY HALKIM!

İşte BBC Haberi; Çin'in bir bölgesinde bir yarasa gökyüzünde süzülüyor ve geçtiği ormanlardan birine dışkısıyla koronavirüsün izini bırakıyor.

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul  /18 Ağustos 2021

Bu haberler aklımızı başımıza getirecek!

Haber ile aldatıldığımıza ilişkin birinci haberimiz Milliyet'ten Songül HATISARU imzası ile 18 Temmuz 2021 tarihinde, “Özel İzinle Girilebiliyor Diyarbakır’da Gizli Tapınak” başlığı ile yayınlandı. Haber kısa sürede nerdeyse bütün haber sitelerinde ve sosyal medyada kapış kapış gitti. Hiç kimse bu haberin doğruluğunu araştırmadı.

Aynı haberin ilk olarak 19 Nisan 2020 tarihinde Türkiye gazetesinde,  “Rotschild'lerin, Rockefeller'lerin gözdesi; Zerzevan Kalesi” başlığı ile Yücel KOÇ yazdı.

Haber göre Yücel KOÇ, Zerzevan Kalesindeki Mithrasçıların (tapınakçılar) tapınağını,  Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun kendisini Diyarbakır’a daveti sırasında, bu gizemli kalıntının üç yıl önce keşfedildiğini  öğrenmiş. Ve hemen yurt dışından dikkat çeken ziyaretler olmuş. Bu ziyaretçilerin arasında Rotschild, Rockefeller gibi günümüzde çokça konuşulan karanlık ailelerin üçüncü kuşak temsilcileri olmuş.

Türkiye gazetesinde yayınlanan bu haberden 15 ay sonra aynı haber tekrar HATISARU tarafından şöyle verilmiş; Diyarbakır'da ise bayram turizmine ek olarak bambaşka bir hareket var bugünlerde. Özel uçakların biri inip biri kalkıyor. Rotschild ve Rockefeller ailelerinin 3. kuşak temsilcileri, BM yetkilileri ve büyükelçilerin de yer aldığı pek çok isim, Zerzevan Kalesi’nin altındaki gizli Mithras Tapınağı’nı görmek için kente geliyor.

Anlaşılan HATISARU’un bayramda canık sıkılmış haber yerine roman yazmış. Fakat roman yazdığını kimse fark etmediği için haber biranda viral duruma geldi. Sosyal medyayı bile salladı. Ne de olsa Diyarbakır’a  özel uçakların biri iniyor, biri kalkıyordu!. Yolcuları da dünyayı yöneten ailelerdi.  

Yine de bu abartılı durumu Diyarbakır Turizm Kültür Müdürlüğü’ne sordum. Çok güldüler. Yok öyle bir şey dediler. Gelen giden yok.

İkinci haberimiz ise bu haberden 10 gün sonra (28 Temmuz 2021) “bill gates Bodruma geldi 80 bin TL hesap ödedi.” başlıkları ile verildi. Bu haberde nerdeyse bütün haber siteleri flaş flaş flaş diye verildi.

Haberi dikkatlice okuyalım, “Ziyaretini gizli tutan ve basına yakalanmamayı başaran Gates, ardından mekandan ayrılıp lüks teknesine geçti. Gates'in teknesinin Süveyş Kanalı yakınlarında olduğu öğrenildi.

Haberi birazda haberin kaynağı olan Sabah gazetesinden takip edelim;  ZİYARETİNİ GİZLİ TUTTU, ABD'li iş insanı, gözlerden uzak keyifli bir akşam geçirdi. Masayı donatan ekip, kendilerine yemek ziyafeti çekti. Gates ve altı arkadaşı, 80 bin liralık hesap ödedi. Ziyaretini gizli tutan ve basına yakalanmamayı başaran Gates, ardından mekandan ayrılıp lüks teknesine geçti. Gates'in teknesinin Süveyş Kanalı yakınlarında olduğu öğrenildi.

 -Bodrum nerde Süveyş kanalı nerede?

Haberde diğer garip bir durumda biil gates’in yemek yediği otel merkezi Hong Kong’da olan  Mandarin Oriental. Bu otel gizliliğe çok önem veriyorlar. Aradığımızda, “ne geldi ne de gelemdi diyebiliriz.”  dediler.  Kocaman bill gates Bodrum’a geldi 80 bin TL hesap ödedi. Herkes yediği yemeği ve ödediği parayı merak etti. Ama Bodrum’da olan Mandarin Oriental’den ayrılıp lüks teknesine geçerken ışık hızı ile nasıl Süveyş kanalı’da bekleyen yatına bindi kimse merak etmedi. Tabii ki Bodrum’da ne gören oldu ne de duyan!...

Sırada asıl konumuz olan plandemi var.

DSÖ’nün plandemi ilanından (12 mart 2020 ) önceki tarihli yayınlanan haberlere bakalım. Okudukça Diyarbakır Turizm Kültür Müdürlüğündeki yetkililer gibi çok güleceksiniz.  

Örnek; BBC’nin 25 Şubat 2020 tarihli haberi;  Binlerce kişinin ölümüne neden olan ve Covid-19 adı verilen koronavirüs hayvanlardan insanlara geçti. Ama nasıl? Bilim insanları salgının kaynağını tespit etmek için zamanla yarışıyor.

Çin'in bir bölgesinde bir yarasa gökyüzünde süzülüyor ve geçtiği ormanlardan birine dışkısıyla koronavirüsün izini bırakıyor. Devamı;

Bu yazı, haber ile nasıl aldandığımıza örnek olması için yazıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ABDULLAH 3 yıl önce

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Elhamdulilahi rabbil âlemin
vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
es-Selâmu aleyküm ve rahmetullâhi ve berekâtuhû
İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız Allah (Celle Celâlühû) ‘ nün rahmet olarak gönderdiği Peygam­ber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e tâbi olmaya bağlıdır.

Avatar
Basiret 3 yıl önce

Haber doğru mu, yanlış mı, bilemem ama Bodrum'daki yatındayken, Süveyş'teki bilmemkaçıncı yatına gidemez diye bir hüküm de doğru değil. Adam parmağını şıklatsa deniz uçağı, helikopter vs emrindedir. Belki de en yakın hava alanına gidip özel jete binip gitmiştir.. kim bilir?!