Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL DSÖ

HEPSİ TİYATRO

5Gvirusnews Haber Merkezi Montreal/14 Eylül 2020

Küresel güçler aracı kullanmaksızın kendileri ne yapacaklarını açık açık anlatıyorlar.  Önemli olan ne anlattıklarını anlamak, ya evet ya da hayır demek.

Sonunda tam olarak hedeflerinin ne olduğunu da anladık. Batmaktan kurtulmak..

Titanik gibi batıyorlar…

Uydurdukları bu virus ve sonrasında hedef yaptıkları da 5G teknolojilerine geçiştir. Eğer başaramazlarsa Titaniğin başına ne geldiyse o gelecektir. Bunun ipuçları da aşağıdaki haber de var. Haberin orjinali ise aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz..

Bill Gates: Finansal sistemi yapılandırıyoruz. Gelecek  mevcut sistemden daha güvenli olacak  ve planlarını yapıyoruz.

Nakit bazlı finans sisteminden dijitale geçiş.

Aşılar gibi yenilikler, aşıları izlemek (tracking) için bir ölçüm sistemine ihtiyacımız var.

Sunucu: 140 milyon dolarlık hükümet sözleşmesine tekrar hoş geldiniz. Savunma bakanlığı, COVID şırıngalara neden takip fonksiyonunun (tracking) ilave edildiğini sorguluyor.

Teknik açıklamaları yapan uzman ve sonrasındaki açıklama: Enjeksiyon şırıngalarının her birinde küçük bir çip de var ve çipler her doz için özel bir seri numarasını taşıyor. Bu seri numaralarının başka bir karşılığı olmayacak şekilde tasarım yapılmıştır.

Her mikroçip kendi benzersiz kodunu taşır, mikroçipi yerleştirmek basit bir prosedürdür. Mikroçip, küçük bir pirinç tanesi kadar küçüktür. Gevşek deriye yerleştirilir, işlem sadece birkaç saniye sürer ve mikroçip olması gereken yerindedir. Mikroçip tarayıcılar, kişiye özel mikroçip kimlik kodunu okumak için kullanacaktır, tarayıcı düşük bir radyo frekansı yaymaktadır. Bu kimlik kodu sizleri tanımamızı sağlar.

Melinda Gates: Gelecekte istediğimiz dünyayı yaratacak olan teknolojinin, bize sunduğu inanılmaz fırsatlardan bahsediyoruz. Dijital insanlara güç verecektir ve inanılmaz başka artı özellikler de.

 Konuşmacı: Bunun çok önemli bir görev olduğunu düşünüyorum. Dahil olmak büyük bir onur. Çünkü sevelim yada sevmeyelim, insanlar önümüzdeki 50 yıl içinde bu yeni dijital döneme dahil olacaklardır.

Diğer bir bilgi de Pentagon'a göre, ApiJect'in yan kuruluşu RAPID USA Inc., üflemeli doldurma-mühürleme (BFS) plastik üretim teknolojisini kullanarak önceden doldurulmuş şırıngalar için yüksek hızlı bir tedarik zinciri geliştirmeye yönelik bir program olan Project Jumpstart'ı derhal başlatacak. Bu, yüz milyonlarca tıbbi sınıf enjeksiyon cihazının "çözgü hızı" geliştirmesinin Ekim 2020'ye kadar hazır olmasını sağlayacaktır.

Pentagon sözcüsü Yarbay Mike Andrews. "Yeterli sayıda mevcut yerli BFS tesisini dolum hattı kurulumları ve teknik iyileştirmelerle hemen yükselterek, 'Hızlı Başlangıç' 2020 yılı sonuna kadar Amerika Birleşik Devletleri genelinde dağıtılmak üzere 100 milyondan fazla önceden doldurulmuş şırınganın üretimini mümkün kılacak," diyor. ApiJect, 2021'in sonunda ayda 330 milyon önceden doldurulmuş BFS şırıngası üretme kapasitesine sahip olmayı planlıyor, bu da Amerikalı herkesin teorik olarak yeni bir aşı ile ayda bir kez aşılanabileceği anlamına geliyor.

Koronavirüs aşı mikroçipleri gerçek zamanlı verileri doğrudan hükümete gönderebilecek

Bu şırıngaları "akıllı" yapan şey, her birinin, sağlık çalışanları tarafından izlenmek üzere bir akıllı telefon uygulamasıyla senkronize edilebilen kendi isteğe bağlı radyofrekans tanımlama (RFID) çipi veya yakın alan iletişim (NFC) etiketi ile birlikte gelmesidir. Bu, şırınga, içerdiği aşı ve onu kimin aldığı hakkında hükümete gerçek zamanlı veri aktarımına izin verecektir.

(*) Kablosuz verici

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.