Öne Çıkanlar Twitter Sosyal Tıp Bahçeli Mendy Chitrik Muammer Karabulut

KESİLEN CEZALARI PARTİMİZE YOLLAYIN

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 3 Şubat 2021

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın bugün yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanın insanlık tarihinin en bulaşıcı virüsü olarak tanıtılan Covid-19’a inanmadığı ve dikkate almadığı için kendisini kutladığını söyledi.

CUMHURBAŞKANI COVİD-19’A İNANMIYOR!

Yalçın yayınladığı yazılı açıklamada, “halkımızın sağlığını en başta ve en çok dikkat etmesi gereken kişi hiç şüphesiz Erdoğan’dır. Kendisi partisinin kongresinde, ‘Şuanda şu kapalı salonlarda Adana, Antalya, Bursa, Muğla da bu salgına rağmen tıklım tıklım  bu salonları haftanın başında buluşma ve buluşturmayı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.’ diyerek partililerini kutlamıştır. Bugün de Artvin-Bilecik-Çankırı-Gaziantep ve Iğdır’da kongre yapan Cumhurbaşkanı özellikle parti üyelerinin sağlığını riske attığını kimse söyleyemez! Ama arka planda pandemi yalanına inanmadığını söyleyebilir.  Bizde onun için, Cumhurbaşkanını kutluyoruz. Böylelikle aldığı bilgiler doğrultusunda bu pandemiye inanmadığını parti kongresinde itiraf etmiştir.”

Anadolu Birliği Partisi olarak yaptığımız araştırmaların sonucunda, başından itibaren Çin’de PCR testi ile tespit edilen virüs’ün, daha sonra DSÖ aracılığı ile tüm dünyada kabul edilmesi sağlanmış ve döngü sayısının 45 olarak kullanılması konusunda da bütün ülkelere talimat gitmiştir. Dünya’da bugün itibari ile elde edilen pozitif  103 milyon, ülkemizde ise 2 milyon 492 bin vaka sayısı yok hükmündedir. Yine ülkemizde bu döngü sayısı ile açıklanan 26 bin 237 kişinin ölümü de doğru değildir. Onun için ilk önce maskeleri atıyoruz, dükkanlarımızı açıyoruz!

Pandemi yalan olduğu gibi, maske, vaka sayısı artıyor diye dayatılan AŞI ve yasal olmayan yasakların hiçbirisini kabul etmiyoruz.  Halkımızı, ülkemizin milli bütünlüğünü her geçen gün zayıflatan küresel oyuna hep birlikte son vermeye davet ediyoruz!

Kesilecek olan bütün cezaların hepsini avukatları aracılığı ile itiraz edeceklerini açıklayan Bedri Yalçın, "Korkmanıza gerek yok. İlk önce sağlımıza zararlı olan maskeleri atıyoruz, okulları, dükkanları açıyor ve hayatı tekrar normale döndürüyoruz. Bu açıklamayı yapmamıza neden olan ve bizleri uyandıran Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bedri Yalçın Kesilen cezalar ile ilgili olarak;  Av. Beyda Nur AYÇETİN :  0553 608 95 33 nolu telefonunu verdi.

Anahtar Kelimeler:
AnadoluERDOĞANYalçın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayça G. 3 yıl önce

Maalesef sadece sanal ortamında dolaşan laf kalabalığı. Herkes şu "pandeminin" bir oyun olduğundan farkında, fakat bir Türk milleti titizlikle kurallara uymaya devam ediyor, hatta "örnek bir ülke" bile olduk bu konuda. Çocuklar okula gitmiyor ve öğretmenimizin dediğine göre okullar açılsa bile uzaktan eğitim daima olacak artık bizde. Ve yine de açılması ile ilgili kararlar almaya başlayınca birçok anne aman açılmasın okullar diyor.... Millet olarak degrade oluyoruz maalesef. Nerede kaldı mert ve haksızlığa gelemeyen Türk Milleti? Nerede? Uyan artı Türkiye! Yeter de

Avatar
MEHMET SARI 3 yıl önce

Tebrik teşekkür takdir ediyorum.Bu uyanışı destekliyorum.

Avatar
Hanuş 3 yıl önce

Pandemi diye herkesin pskolojisini bozdular
Yalan haberlerle insanlari salak yerine koydular masum genclerimizi hapse attilar haklarinibsavunduklari icin
Ulkemizi lekelediler yetmedi umarim dsõ denilen teroristlere boyun eymezler
Cunku gercektende acinacak bir durum
Avrupa turkiyeyi kiskanmiyor aksine zavalli goruyor ve aciyor
Cunku bizim basimizdaki bas degil
Masa olmasini istemiyor
Ulkemizin ozgur bir ulke ve bariscil bir ulke oldugunu gostermesini istiyorum
Rusvetle olmaz cinayetlerle olmaz kendinizi temizlemek istiyorsaniz
Halkin karsisina cikip ozur dileyin
Cunku gercek baskan halkini topragini ulkesini seven badkandir
Zamlar vergiler alinmadin zam ustune zam yapilmasin
Kadin cinayetleri cocuk istsmarlari tecavuzler olmasin ulkemde bolluk bereket olsun tarimimiz fabrikalarimiz tekrar acilip uretilsin
Bir cumhur badkani 300 500 kisilik korumayla geziyorsa bu cok buyuk suclar islendiginin kendine etten fuvar ordugunun belirtisidir
Korkmadin halka karsi durust olsun
Korunmak isterse zaten biz halk olarak kendisini zalimlere karsa zaten koruruz
Ama halka karsi xulum haksizlik yapiyorsa halk onu asla kabul edemez

Gercek baskan her zamn halkinin bas taci olmalidir
Fakat zalimler ile isbirligi yapik halki salak yerine yoyuyorsa o badkan baskanimiz degil sadrce
Seytanin kolesi olur
Kolelige son verilsin
Heskoduna maskeye asiyada karsiyiz
Sevilmek sayilmak istiyorlar ise
Halka karsi acik yurekli ve halkin sevgisini kazanmali

Cocuklarimiza dokunma
Mazlumlara dokunma
Masumlari hapisten cikar adil.serefli onurlu bir badkan her zamn durust olmalidir sn RECEP TAIP ERDOGAN
Sonsuz tesekkurler. arkadslar Allaha emanet olun rabbim mazlumlaru iyi insanlari korusun
.zalimlere de dogru yolu gostermek icin yureklerine iman inan merhamet versin

Ve bu uyanisi destekliyor herkesi davet ediyorum

Avatar
Sümeyya 3 yıl önce

Anadolu Birliği Partisi olmalıydı Anadolu Partisi değil.
Emeklere yüreklere sağlık. Ümit verici gelişmeler. Sürecin başından bu yana sokakta maske takmıyorum. Çoğu kişi de sırf ceza korkusuyla takıyor biliyorum. Halbuki dava açanların hepsi kazandı.

Avatar
Zeynep A.. 3 yıl önce

Harikasınız tebrikler bundan sonra asla bu dayatmalara boyun eğmeyeceğiz!

Avatar
Sabri 3 yıl önce

İkircikli bir açıklama avukat telefonu paylaşmak bir o kadar saçma reis inanmıyorsa genelgeyle koyduğu yasakları genelgeyle kaldırsın kapalı kapılar ardından inanmıyorum demekle olmuyor eyyyyyyy başkan tv lerde konuşsun açıklasın kuru gürültü bir haber uygulamaya geçmedikten sonra bi işe yaramaz.

Avatar
Yeşim 3 yıl önce

Diğer sarz mera domuz kuş vs gripleri gibi bu gribe de alılacak beden ..insan bedeni her türlü dılardan gelen virüslere bakterilere karşı gelecek programda ve güçtedir...Ben virüsün abartıldığına inanıyorum..C.Başkanımızında bu konuda duyarlı olacağını biliyorm.tşkl.

Avatar
ARTOS91119919111 3 yıl önce

PLANDEMİYİ BİTİR 711
BÜYÜK UYANIŞ 811
SİNSİPLANLAR DEŞİFRE 666