Öne Çıkanlar DSÖ mRNA ABD BIONTECH 5G

-KİLİSEDE NOEL BABA’NIN AYAK BASTIĞI YER YOK!

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 25 Ekim 2022

-ALANYA KALESİ KAZI BAŞKANI, AZİZ NİKOLAUS KAZI BAŞKANI OLARAK AÇIKLAMA YAPTI!  NOEL BABA’NIN AYAK İZİNİ BULDU!

-DEZENFORMASYON YASASI ÇIKTI! DÜNYAYA YALAN HABER YAYDIK!

Dezenformasyon yasası çıkalı bir hafta olmadı, resmi görevli konuştu ve ajansta dünyaya yalan haber servis etti.

Haber kaynağı olan Prof. Dr. Osman Eravşar, sırası ile 4. yy’da öldüğü bilinen Aziz Nikolaus’un  6. yy’da adına yapılan kilisede (ifadeye göre 7. yy’da olabilir),  “ayak bastığı zemini” buldu! Barililerin 11. yy’da (1087) çaldıkları kemikleri ise 14. yy’da Venediklilere çaldırdı. İlk Rus yardımını 1853’den 1850’ye indirdi.

Tüm bunlar yetmez gibi 6.yy’da Aziz Nikolaus adına yapılan ve 19. yy’daki Rusların onarım bir de Hz. İsa’nın Kudüs’deki Kutsal Kabir Kilisesi'ndeki mimariye benzetildi.

Antalya DHA’nın hiçbir araştırma yapmadan verdiği haberdeki özensizlikle, Kazı Başkanı Prof. Dr. Osman Eravşar, bunun, Aziz Nikolaos’un mezarının tam yeriyle ilgili şu ana kadar en önemli keşif olduğunu açıkladı.” Eravşar’ın ise en son Alanya Kalesi Kazı başkanı olduğu anlaşıldı.

Haberde, 33 yıldır kazı çalışması yapılan ören yerinde, son 1 yıldır kazı çalışması da yapılmadığı halde bir de Aziz Nikolaus’a ait yeni bir mezar bulundu!

Ajansta tüm bu doğru olmayan bilgileri, Aziz Nikolaos'un mezar yeriyle ilgili yeni keşif ve bulgulara ilişkin DHA'nın haberi, dünya basınında geniş yankı buldu.” diye verdi.

KONSEY YALAN HABER CİMER’E ŞİKAYET ETTİ!

Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurlu Başkanı Muammer KARABULUT da Demre Aziz Nikolaus Ören Yerinde yapılan, kazı ve restorasyon çalışmalarının doğru olmadığına ilişkin basın açıklaması yaptı. (bkz)  

KARABULUT yaptığı açıklamada, konuyu öncelikli olarak  CİMER aracılığı şikayet edeceklerini belirterek, Dünyada yaşamadığı doğal afet kalmayan, tarihteki adı ile Myra’dan daha fazla felaket yaşayan, en tahlisiz yerlerden birisi de bugünkü Aziz Nikolaus Ören Yeridir. Burası 2 büyük deprem, bir büyük sel felaketi görmüş ve 700 yıl toprak altında kalmış bir çok kez onarım görmüştür. Ama en büyük eziyeti Prof. Dr. Osman Eravşar açıklaması ve DHA’nın haberi ile görmüştür. Çok bilinen adı ile Noel Baba’nın bu tür yalanlara ihtiyacı yok.” dedi.  

Aldığımız bilgilere göre Demre’de bulunan Aziz Nikolaus Ören Yerinde, henüz bulunan bir mezar veya yeni buluntu yok.

Anahtar Kelimeler:
DHADemreNoel Baba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.