Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Mehmet Eymür

KKTC'DE OLMAYAN VİRÜSÜN SAVUNMASI VAR!

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 7 Mart 2021

KKTC’de PCR’ın yargılanmasına, 8 Mart günü, saat 9.00 da Lefkoşa Kaza Mahkemesinde devam edilecek.

Duruşma günün 8 Mart’a gelmesi nedeni ile OXFORD’un KISAA (Kıbrıs Kadın Sağlığı Araştırma İnisiyatifi) kullanarak KKTC’de yaptığı saha çalışmasını hatırlatan Sosyal Medya’da örgütlenen KKTC Plandemi grup sözcüsü  Dt. Ayşe Sütçü TUVER,  “8 bin kadınımızı denek olarak kullanmak isteyenlere  bu dava yanıtımız olacaktır. Onun için KKTC’li kadınları 8 Mart günü Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görülecek davaya davet ediyoruz. KKTC’de PCR testini durdurulmasını istiyoruz.  Gerçekler elbet gerçekleşecek. Biz zihnimizle gerçeklere ulaştık. Herşeyi yasaklasanız da zihnimizin gerçeğe ulaşmasını engelleyemezsiniz. Zihninde sadece gerçeklere yer veren herkese çağrımızdır... Birlikte mücadele verelim.. Önce çocuklarımız ve geleceğimiz için.” dedi.

Seda OKGÜL tarafından KKTC İdare Mahkemesi’nde  açılan PCR davasında, Sağlık Bakanlığı’nın izole edilmeyen COVİD-19 virüsü için yapacağı savunma sonrası dava için, ara emir vermesi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
KKTCOxfordPCR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.