Öne Çıkanlar İlker İpekdal BIRD FLU Türkiye Uşak Nursultan

KKTC PANDEMİ YALANI MAHKEMEDE DEVAM EDİYOR!

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 26 Mart 2022

KKTC’de “Pandemi”yi fırsat bilerek, mala ve şirkete “çökme” davasına Lefkoşa kaza Mahkemesinde 23 Mart 2022  tarihinde devam edildi. Mahkeme yine “Pandemi” yalanın gölgesinde devam etti. Davaya davalı tarafın avukatının, “ofisi pozitif” olduğu mahkemeye gerekçe gösterildi ve davaya başka bir avukat katıldı. Amaç yine davayı uzatmak ve davalı tarafı, dava açtığına pişman etmek olarak görüldü!

- Mahkeme Başkanı davalı tarafla, “Hiç görüştünüz mü” dedi.

-Davalı Av. S.O, “Aylardır görüşmeye çalışıyorum, sadece dava değil diğer konularda da…… ama  itibar edip cevap dahi vermiyor.” dedi. Ve davalı avukat  iki  yıldır devam eden dava için en yakın zamana gün istedi. 

Mahkeme Başkanı karşı tarafı kesin dinlemek üzere 19 Nisan 2022 tarihine gün verdi. Ofisi pozitif ve/veya temaslı olanları temsilen davaya katılan Av. tarihi erken bulup, gerekçe olarakta, Avukatlık ofisinde belirtilen tarihe kadar pozitiflik sürecinin bitmeyeceğini gösterdi. 

- Mahkeme Başkanı da verilen günü mahkemeye uygun bulup,  daha ileri bir tarihe gün vermedi.

KKTC’de  pozitif çıkanlar 5-7 gün evde kalıyor. Temaslı olanlar ise test yaptırıyorlar ve eğer negatif çıkarsa temaslı olmaları kalkıyor. KKTC’de ofis kapatma diye bir uygulama yok!  Olmadığı gibi temaslı kişiler aşılıysa maskesini takarak çalışmasına devam edebiliyor!

KKTC MAHKEME HUZURUNDA “PANDEMİ”  YALANI

Sonuç davaya katılmayan avukat davayı uzatmak adına bir başka avukatı yolluyor. O da mahkeme huzurunda davayı ertelemek için doğru olmayan beyanda buluyor. Yani yalanın kılıfı da kendisi gibi Pandemi değil, Plandemi oluyor! Üstelik mahkemede “ofisini pozitif gösteren Av. H.M’nin” yalanını unutarak, Lefkoşa sokaklarında başka bir avukata sarıldığı da gelen bilgiler arasında yer aldı!.

Doğrusu ise H.M ofisinde kendisi dahil 5 kişi çalışıyor!. Elde edilen bilgilere göre davaya pozitif olduğu için gelmeyen Av. H.M ise daha önce hastalığı geçirdiği için test dahi olmamış! Fakat H.M 28 Şubat 2022 tarihinde PCR test sonucu pozitif, duruşma gününden 3 gün önce (20 Mart 2022)  ise PCR test sonucu M.....H..... PCR Test Laboratuvarında negatif çıkmıştır. Yani Av. H.M mahkemeye katılabilirdi, yüce Mahkemeye verilen gerekçe yalan ve oyalamaya yöneliktir.

KKTC’de Mahkeme Başkanın önünde yaşanan, bu doğru olmayan ifadelerle acaba kaç kişi mağdur edildi ve edilmeye devam ediyor?

Anahtar Kelimeler:
KKTCPANDEMİPlanDemi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.