Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Twitter

KKTC’DE OLDUĞU GİBİ BÜTÜN DÜNYA KANDIRILDI

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 8  Mart 2021

KKTC’de Seda OKGÜL tarafından açılan PCR davasının duruşmasına Lefkoşa Kaza Mahkemesinde devam edildi.

“KKTC Plandemi” temsilcileri, Dr. Nurçin İNCİRLİ ve Dr. Dr. İlker İPEKDAL mahkemeye gelerek OKGÜL’ün açmış olduğu davaya destek verdiler.

Dava gününün 8 Mart Kadınlar gününe gelmesi nedeni ile Dr. Nurçin İNCİRLİ yaptığı açıklamada; Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir PCR plandemi dönemini birlikte geçirmekteyiz. Bu zaman sürecinde dünyada henüz elektron mikroskopu ile hasta bireylerden hiçbir zaman izole edilememiş sadece adı olan ve arkasında çok daha ciddi planlar olan bir plandemi yaşıyoruz. (istediğiniz zaman 100 e yakın bilimsel yayın sunarız) ama bilin ki bugün biz sizin için, çocuklarımız için annelerimiz ve babalarımız yani halkımız için Lefkoşa Kaza Mahkemesindeydik..

Sağlıkta hatanın telafisi maalesef çok zordur. Hiçbir zaman bilimsel olarak ispatlanmamış bir virüs için ağzını maske takmak mesafeli olmak gibi daha birçok uygulama (tıp tarihinde bu kadar bulaşıcı hastalık dönemleri oldu hiç böyle uygulamalar olmadı!) ile hayatlarımız kısıtlandı.. Bir çok anayasal hakkımız gasp edildi.. Bilin ki siz bizim yanımızda olmasanız da biz bugün de yarında sizin ve ailelerinizin yanlarında olacağız.. Siz olmasanız bile biz sizlerin sağlığı için mücadele edeceğiz... Çünkü biz de emekçi birer insanız. Yine de teşekkürler iyi ki varsınız.. Kadınlar gününüz kutlu olsun...” sözleri ile bitrdi.

Davaya Yüksek Mahkeme Yargıcı Tanju ÖNCÜL, Sağlık Bakanlığı’nın PCR ile ilgili savunması mahkemeye intikal etmediği için davayı 15 Mart 2021 tarihine erteledi.  

Anahtar Kelimeler:
KKTCPCRTanju ÖNCÜL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.