Öne Çıkanlar DSÖ Sarper Altıncık Pablo Campra Norveç Sapanca

KKTC’DEN CHABAD’IN DEPORTU İSTENDİ

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 15 Kasım 2023

UBP İskele Milletvekili Yasemin ÖZTÜRK,  Chaim Hillel Azimov’un deport edilmesini KKTC içişleri Bakanı Dursun OĞUZ’a bir yazı yazarak istedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. Kuruluş yıl dönümünde Yasemin ÖZTÜRK İçişleri bakanına yaptığı başvuruda,  CHABAD örgütü adına  2008 yılından itibaren Chaim Hillel Azimov’un Girne Karaoğlanoğlu Hassan Jafer No:4’de 2010 yılında Hasan ÖZHASOĞLU’ndan kiraladığı villanın balkona astığı, “Kuzey Kıbrıs Yahudi Chabad” merkezi tabelası ile açıkça ve izinsiz faaliyet gösterdiğini belirtti.  

YAHUDİLİĞİ KIBRIS’A GETİRMEK İSTİYORLARDI

CHABAD’ın Mesihçi, misyoner ve mafya yapısına dikkat çeken ÖZTÜRK dilekçesinde, “Adı geçen örgüt 2007 yılında aldığı bir karar ile amaçlarının açıkça Kıbrıs’ı Yahudi Merkezi yapmak olduğunu da belirtmişlerdir. CHABAD’ın web sitesinde de 14 Temmuz 2007 tarihinde yer alan bir haberin orijinal başlığında, ‘Bringing Judaism to Cyprus” yazılıdır. Türkçesi ile “Yahudiliği Kıbrıs'a Getirmek’tir. Bu doğrultuda da KKTC’de örgütlü taşınmaz mal alımına gittikleri de yine kendi kaynakları ile öğrenmiş bulunmaktayız. En son, Gazze’de yaşanan olayların arakasında CHABAD’ın olduğu ve İsrail Başbakan’ı Netyanyahu’nun da bu örgütten aldığı talimatlarla çocukları öldürdüğü ve soykırım yaptığı biliniyor. Onun için yakından tanıdığımız FETÖ benzeri, hatta bu örgütü de arka planda kuran bir yapılanmanın başı olan Chaim Hillel Azimov’a bakanlığınız tarafından 15/09/2022’den 15/09/2024 tarihine kadar aldığı ikamet izninin  iptal edilerek deport edilmesini” istedi.

Daha önce de CHABAD’ın 13 yıldır asılı tabelasının inmesini sağlayan UBP İskele Milletvekili Yasemin ÖZTÜRK, bu sefer de çocuk katili ve soykırımcı  CHABAD örgütünün temsilcisinin, yine dünyada ilk kez bir ülkeden deportu edilmesi sağlamak için girişimde bulunmuş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yakut 6 ay önce

Hemen edilsin

Avatar
Isimsiz 6 ay önce

50 yıldır ilk defa bir iyi işe karıştı UBP deycem da Küzeyin büyük çoğunluğu zaten elden gitti. Bunu bile başaramadılar.