Öne Çıkanlar Türkiye DSÖ Cristian DROSTEN Biyolojik Savaş Orhan Kutan

LAHEY’DE CİNAYET VAR!

5gvirusnews haber Merkezi Lahey / 3 Ocak 2022

Doktora tezi Grafen Hidroksite  olan Andreas Noack, Prof.  Pablo Campra ile birlikte mRNA sıvılarının analizini yaptı. İki bilim insanı, bu aşıların grafen oksit içermediğini, ancak grafen hidroksit(*) içerdiğini bilimsel olarak açıkladı. Andreas Noack çalışmalarını YouTube’da canlı yayında anlattıktan  birkaç saat sonra öldürüldü! İşte bu cinayet, DSÖ’nün 11 Mart 2020 tarihinde ilan ettiği pandemi kapsamında uygulanan tüm tedbirlerle birlikte insanlık suçu işlendiği gerekçesi ile  insan hakları avukatı Hannah Rose tarafından hazırlanan ve 6 Aralık 2021 tarihinde Lahey’e teslim edilen  dilekçesinde yer aldı.

 Avukat Hannah Rose

-Böylelikle halk sağlığı için ilan edildiği söylenen plandemye bir de cinayete karışmış oldu!..

Mağdurların BİRLEŞİK KRALLIK HALKLARI olduğunu belirten Hannah Rose’nin Lahey’e verdiği dilekçede başvuru sahipleri olarak eski Pfizer başkan yardımcısı Dr. Michael Yeadon, Astrofizikçi Piers Corbyn, emekli kolluk görevlisi Mark Sexton, hemşire Louise Shotbolt, cenaze müdürü John O'Loony ve insan hakları aktivisti Johnny McStay’da yer aldı.

 Dr. Michael Yeadon

LAHEY ULUSLARARASI CEZA MAHKEMESİ ÖNÜNDE, ROMA STATÜSÜ ANTLAŞMASI, MADDE 15.1 VE 53 göre şikayet konusu;

- Nürnberg Yasası İhlalleri,

- Roma Statüsü'nün 6. Maddesinin İhlali - Roma Statüsü'nün 7. Maddesinin İhlali,

- Roma'nın 8. Maddesinin İhlali,

- Roma Statüsü'nün mükerrer 8. Maddesi'nin ihlali,

olarak belirtildi.

Failler ise Birleşik Krallık Başbakanı BORIS JOHNSON, İngiltere Baş Tıbbi Görevlisi ve Birleşik Krallık Hükümeti Baş Tıbbi Danışmanı CHRISTOPHER WHITTY, (eski)  Sağlık ve Sosyal Bakımdan Sorumlu Devlet Bakanı MATTHEW  HANCOCK, (şimdiki)  Sağlık ve Sosyal Bakımdan Sorumlu Devlet Bakanı SAJID JAVID, İcra Kurulu Başkanı, İlaç ve Sağlık Ürünleri Düzenleme Kurumu (MHRA) JUNA RAINE,  Dünya Sağlık Örgütü Genel Müdürü TEDROS ADANHOM GHEBREYESUS, Bill ve Melinda Gates Vakfı Eşbaşkanı WILLIAM GATES III ve Başkanlık Divanı Eşbaşkanı Bill ve Melinda Gates Vakfı MELINDA GATES, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Pfizer yetkilisi ALBERT BOURLA, AstraZeneca İcra Kurulu Başkanı STEPHANE BANCEL, Moderna İcra Kurulu Başkanı PASCAL SORIOT, İcra Kurulu Başkanı Johnson ve Johnson ALEX GORSKY, Rockefeller Vakfı Başkanı DR RAJIV SHAH,  Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Enstitüsü (NIAID) DR Direktörü ANTHONY FAUCI, Dünya Ekonomik Forumu'nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı KLAUS SCWAB ve EcoHealth Alliance Başkanı DR PETER DASZACK yer aldı.

Lahey’e verilen dava dilekçesinin dikkat çeken ayrıntıları ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Hiç kuşkusuz en önemli dava konusu mRNA sıvılarının içeriğinin yer aldığı bölüm oldu. Dilekçede Prof.  Pablo Campra ve Dr Andreas Noack'ın covid aşılardaki frekans çalışması olan Mikro-Raman Spektroskopisi ile grafen oksit varlığını  incelediği belirtiliyor. Bu iki bilim insanı çalışmalarını 23 Kasım 2021  tarihinde, “aşılar grafen oksit içermiyor, ancak grafen hidroksit içeriyor” şeklinde açıklıyorlar! Lahey’e verilen dilekçede Doktora tezini Grafen Oksidin, Grafen Hidroksite nasıl dönüştürüleceği konusu üzerine yapan Dr Andreas Noack'ın bu konuda YouTube’de yaptığı (Ek:1)   canlı yayından (26 Kasım 2021) birkaç saat sonra öldürüldüğüne yer veriliyor. İşte bu cinayetle ilgili bilgi ve belgeler de ek (Ek:2)  olarak dilekçeye konuldu.

Lahey’de dava dosyasında,  AB'nin en iyi grafen uzmanlarından biri olarak kabul edilen Alman kimyager  Dr Andreas Noack’ın  karbon uzmanı olduğu ve doktora çalışmasını da için grafen oksidin, grafen hidroksite dönüştürülmesi ile ilgili olduğu bildirildi. İlgili çalışma hakkında ise İspanya’nın Almeria Üniversitesi'nden Prof. Dr Pablo Campra’nın Dr Andreas Noack ile birlikte, frekans çalışması olan Mikro-Raman Spektroskopisi ile grafen oksit varlığı için covid 'aşılarını' inceleyerek 23 Kasım 2021  tarihinde yayınladıkları belirtilmekte.

Ayrıca Dr Andreas Noack’in Grafen Hidroksitin ne olduğunu ve insan vücuduna enjekte edilen nano yapıların, "aşı" alıcılarının damarlarında nasıl "jilet" gibi davrandığını açıklayan videosu da delil olarak dosyaya konuldu.  

Dava dosyasında Grafen Hidroksit konusunda dikkat çeken diğer bir hususta bu elementin otopside görünmeyecek olmasıdır! Dr Andreas, “toksikologlar Grafen Hidroksit’in kan damarlarını keserek insanların içlerinde kanamaya neden olabilecek yapılar olduğunu hayal edemiyorlar. Böylece atom büyüklükleri göz önüne alındığında onları göremiyorlardı.” diyerek  açıklıyor.

İnsan hakları avukatı Hannah Rose Lahey için hazırladığı dosyada son olarak, Dr Andreas Noack’in silahlı Alman polisi tarafından kamera önünde tutuklandığı, saldırıya uğrayarak öldürüldüğünü ve sıvılardaki Grafen Hidroksitin Covid-19 "aşılarına" dahil edilmesi ve suikasta ilişkin tam bir soruşturma yapılmasını talep etti.

Görünen son fotoğrafta herşey bibirine girmiş durumda. Yaygın medyanın bugün olmasa da yarın yazacağı binlerce haber birikti. Plandeminin sürmanşeti ise hiç kuşkusuz mRNA sıvılarının olacağı bugünden kesinleşti. İşte o haberlerden birisi de ulusal mahkemelerde karşılığını bulmayınca, beraberinde bir cinayet ile birlikte Lahey’e götürüldü!

-PLANDEMİ CİNAYETİ

(*) Grafen Hidroksit (GHO) , 50 nm uzunluğunda ve 0.1 nm kalınlığında (bir atom tabakası kalınlığında) tek katmanlı bir aktif karbondur . Bu nedenle enjeksiyonlar, biyolojik olarak parçalanamayan (her kimyagerin bildiği bir gerçektir) olağanüstü stabiliteye(dayanıklı) sahip nano jiletler içerir.

EK:1 https://fort-russ.com/2020/11/watch-dr-andreas-noack-arrested-in-brutal-display-of-german-lockdown-police-state/

Ek:2   https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 2 yıl önce

Avrupa ve Amerika'daki canı pahasına şeytanın düzenine karşı koyan bilim insanları başta olmak üzere tüm mücadelecileri canı gönülden tebrik ediyorum. Dualarımız bu mücadeledeki herkes için, onlardan gelecek zafer haberlerine ihtiyacımız var. Rabbim yar ve yardımcıları olsun, şehit edilmiş olanlara Merhameti ile muamele etsin inşAllah.

Avatar
Idrs 2 yıl önce

Aşı ile olsun başka girişimle
Olsun dünya nüfusunu azaltmaya
Çalışan herkim olursa olsun
Allahtan belâsını bulsun
Eğer dünya kendisine dar geliyorsa
Milyarlara varan servrti ile
Cehennem olsun gitsin Ayda
Yaşasın aşşalık mahluk