Öne Çıkanlar Russia DSÖ Georges MAROVİTCH Vladimir Putin Türkiye

Noel Baba Plandemiye Karşı

-ÇOCUKLARIN KORUYUCUSU NOEL BABA, “ÇOCUKLARIN MASKE PAÇAVRASINI TAKMASINI İSTEMEZDİ!”

-NOEL DÖNEMİNDE MASKE TAKAN VEYA ÇOCUKLARDAN MASKE TAKMASINI İSTEYEN NOEL BABA KOSTÜMLÜ KİŞİLERDEN UZAK DURUN!

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 14 Kasım 2021

Merkezi Antalya’da bulunan Noel Baba Barış Konseyi 26-27.Noel Baba ile Dünya Barışına Çağrı Etkinlikleri'ne gelecek olan konukların pandemi tedbirlerine uyulması isteneceğinden dolayı iptal etti.

Konsey Başkanı Muammer KARABULUT yaptığı yazılı açıklamada;

Konseyimiz yurt içi ve yurt dışından gelecek olan konukların, gerek seyahat gerekse etkinlik alanlarında olmayan bir salgın veya hastalıkla ilgili  PCR Test, Maske, Sosyal Mesafe ve Aşı gibi istenecek saçmalıklara muhatap olmamalarını istememiştir.

Noel Baba Barış Konseyi Yönetim Kurulu tüm bu nedenlerden dolayı 2021 yılı  etkinliklerini 2022 yılına ertelenmesine karar verdi.

Ayrıca yaşadığı dönemlerde çocukların koruyucu azizi olarakta bilinen Aziz Nikolaus, çocukların sağlıklı yaşaması için ihtiyacı olan  oksijeni  almasına engelleyen maske paçavrasını asla takılmasına izin vermezdi. Yine anne ve babaları hala ruhsat almamış, araştırma gruplarının dahi endişe ile karşıladığı ve tüm aşı şirketlerini fonlayan Bill Gates’in bile başarısız olduğunu söylediği bir sıvıyı çocuklarına zerk ettirmemesi için uyarırdı.

Noel döneminde çocuklardan maske takmasını isteyen veya Noel Baba kostümü ile maske takan kişiler, çocukların sağlığını düşünmeyen, yalnızca maddi çıkar için, o kostümü giymiş kişiler olduğunu unutmayın!

Şimdiden herkesin Aziz Nikolaus gününü, Noel Bayramını ve yeni yılını kutladıklarını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.