Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu DSÖ İnsan Hakları Konseyi HRC Tess Lawrie

NOEL BABA’YA AŞI YAPTIM!

Konsey Başkanı sordu; - Çocuklar, bu kadar büyük yalan söylemene neden olacak ne yaptı?  

2020 YILININ EN BÜYÜK YALANI, CANLI YAYINDA FAUCİ’DEN GELDİ; NOEL BABA’YA AŞI YAPMIŞ!

NOEL BABA BARIŞ KONSEYİ, FAUCİ’NİN AŞI KONUSUNDA NOEL BABA’YI KULLANARAK ÇOCUKLARI KANDIRMASINI KINADI…

5gvirusnews Haber Merkezi Antalya / 21 Aralık 2020

Merkezi Antalya’da olan Noel Baba Barış Konseyi Başkanı Muammer KARABULUT Fauci’nin canlı yayında “Noel Baba’ya aşı yaptım.” açıklamasına tepki gösteren bir açıklama yaptı.

KARABULUT yaptığı açıklamada;

  • Hemşehrimiz Noel Baba dünya çocuklarını aldatmanın sembolü değil, o yalnızca çocukların koruyucusu ve iyiliksever bir azizdir.

Noel Baba Barış Konseyi olarak, Beyaz Saray Sağlık Danışmanı ve bulaşıcı hastalıklar uzmanı Dr. Anthony Fauci’nin ABD’de bir televizyon kanalına canlı bağlanan bir çocuğu, Noel Baba’yı kullanarak doğru olmayan bir konuşma yapmasını kınıyoruz. Üstelik bu yalanı akademik kariyeri olan bir doktor kimliği ile yapması ise kınamanın ötesinde tepki gösteriyoruz.

Canlı yayında çocuk Fauci’ye soruyor;

  • Noel Baba’nın Corona virüsü varsa yine de beni ziyaret edebilecek mi? Ya kimsenin evine veya geyiklerinin yanına gidemezse?

Fauci ise çocuğa cevap veriyor;

  • Ben senin için bunu hallettim. Çünkü hepiniz üzülürsünüz diye endişelendim. Bir süre önce Kuzey Kutbu’na bir seyahat yaptım. Oraya gittim ve Noel Baba’ya kendim aşı yaptım. Bağışıklık seviyesini ölçtüm. Artık hiç sorun yok. Bacadan aşağı gelebilir., hediyeleri bırakabilir, sonra da gider… Merak edeceğin hiçbir şey yok. Noel Baba tamamen hazır.

Fauci’nin canlı yayında bir çocuğu bu şekilde aldatmasının nedeni, tabii ki çocukların  Noel Baba’ya olan sevgisinden kaynaklanmaktadır. Bu aldatıcı mesaj bir halkla ilişkiler ve sosyal mühendislik işidir. Verilen yalan mesajı dinleyen çocuklar, Covid-19’un iyice varlığını kabullenecek, aşıya karşı bir istek ve güven oluşacak, ebeveynler üzerinde de aşı olunması için baskı yaratılacaktır. Fauci’nin yalanı ile aşı dolaylı olarak bir hediyeye dönüştürülmüştür. Buna çocuk psikolojisi ile acımasızca oynamakta diyebiliriz.

Dünyanın en kudretli devletlerinden birisi olan ABD’nin sağlıktan sorumlu bir yetkilisinin mutasyona uğramış bir virüs ve  henüz Faz3 çalışması dahi ortada olmayan aşı çalışması için, çocukları kandırması da ayrı bir trajedidir.

Beyaz Sarayın vazgeçilmez danışmanı olarak bilinen  Fauci gibi bir sağlık uzmanı tarafından, bu kadar çok kolay söylenen bir yalan, pandemi sürecinde yaşadıklarımızın da tam özetidir.

Konsey başkanı KARABULUT açıklamasını, çocuklar bu kadar büyük yalanı söyleyecek ne yaptı? sorusu ile bitirdi.

Anahtar Kelimeler:
Noel BabaAnthony FauciAŞI
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.