Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

PANDEMİ DEĞİL SOYKIRIM

Anadolu Birliği Partisi’nden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına Yeni Suç Duyurusu!

5gvirüsnews Haber Merkezi Antalya / 17 Ağustos 2021

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına, “soy kırım” suçu işledikleri iddiası ile daha önce verdiği dilekçeye, akademi ve basın-yayın kuruluşlarında görevlileri de ekleyerek yeni suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet Başsavcılığına verilen dilekçede, “Ana suç duyurumuzda yer alan soykırım şüphelisi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 11 Ağustos 2021 tarihli açıklaması, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni hem Türk Milleti'ne karşı soykırım girişiminin varlığını kanıtlamış olup, neticesi itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yıkma amacı da taşıyan bir terör eylemidir. Bu nedenle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve diğer şüpheliler hakkında TCK Madde 76 Soykırım suçu dışında, Terörle Mücadele Kanunu 1.Madde üzerinden Terörizm suç duyurusunda bulundukları”  yazıldı.

5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, TCK 76.maddesinde yer alan soykırım suçu ve Terörle Mücadele Kanunu 1.Madde kapsamında soruşturma açılması istemi ile hazırlanan ek dilekçede Milletvekili, Vali, gazeteci ve akademisyenler yer aldı.

İşte o liste;

Gina Coladangelo-  İngiltere, Vahdettin Özkan (Konya Valisi)-KONYA, Ali Şahin (Gaziantep Milletvekili) – ANKARA, Mehmet Göker (Burdur Milletvekili) – ANKARA, Alpay Özalan (İzmir Milletvekili) – ANKARA, Mahmut Toğrul (Gaziantep Milletvekili) – ANKARA,   Halil Özcan (ŞanlıUrfa Milletvekili) – ANKARA, Erkan Haberal (Ankara Milletvekili) – ANKARA, Acun Ilıcalı (TV8 Televizyonu) – İstanbul, Kübra Par (Habertürk Televizyonu)- İstanbul, Ahmet Ümit (Yazar-Doğan Kitap) – İstanbul,  Murat Balcı (MB Creative Ajans) – Gaziantep, Davut Gül (Gaziantep Valisi) – Gaziantep, Bendevi Palandöken (Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı) ANKARA,  Mehmet Kurdoğlu (Serik Kaymakamı)- Serik, Yüksel Aytuğ (Sabah Gazetesi Köşe Yazarı)- İstanbul, Cihan Kolivar (Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı)- İstanbul, Erzurum Emniyeti Polis görevlileri (Videoda suçu işlediği görülen polislerin isimleri savcılık incelemesi sonucunda belirlenecek)- Erzurum, Prof. Dr. Hakan Oğuztürk (Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu) – Ankara, Esra Baydar (Show TV Genel Müdürü) – İstanbul, Cenk Soner (Fox TV Genel Müdürü) – İstanbul, Kürşad Oğuz (Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni) – İstanbul, Halil Demir (NTV TV Yayınları Sorumlu Müdürü) - İstanbul

EK DAVA DOSYASI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol Erol 3 yıl önce

Bu Bedri Yalçın Türkiye'de mi yaşıyor ki Türkiye'de faaliyet gösteren (artık hangi faaliyetlere?) bir partinin başkanlığını yürütüyor?