Öne Çıkanlar Overton Anadolu İttifakı İhor Kolomoiskyi İsrail Muammer Karabulut

SORGULANMAYAN BİLİMİN SAVUNMASI VAR!

5gvirusnews Haber Merkezi Lefkoşa / 12 Mart 2021

KKTC Sağlık Bakanlığı  Pazartesi günü (15 Mart 2021),  Yüksek İdari Mahkemesine Seda TOKGÜL’ün açtığı PCR davasına kanıt  sunması bekleniyor.  Davaya hazırlık yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Yağmur ALADAĞ dan, Saçmalıkların saçmalık olduğunu, hurafelerin hurafe olduğunu, komplo teorilerinin Amerikan filmlerinde olduğunu göstermeye koyulduk... gerçeklikten uzak iddialara da gereken cevapları veririz... açıklaması geldi.

Kuzey Türk Tabipler Birliği’nin PCR testini sorgulamanın “Bağnazlık” olarak yorumladıktan sonra bugün Sağlık Bakanlığ adına davaya hazırlanan Dr. ALADAĞ’ın “Hurafe” demesi davaya tanıklık yapan Dr. Nurçin İNCİRLİ'yi  de harekete geçirdi.  İNCİRLİ, “üyesi bulunduğum KTTB’nin, ‘Bağnaz düşünceden uzak’ durmamızı, PCR test kitini ‘sorgulayanlara soruşturma’ açma gibi demeçlerine karşı kendilerine 100’lerce bilimsel makale gönderdim. Bugün de Sağlık Bakanlığı adına davayı hazırlandığını söyleyen meslektaşımın da açılan davayı saçmalık ve hurafe olarak görmesi açıkçası beni şaşkına çevirdi.” dedi.

Pazartesi günü Lefkoşa’da görülecek davaya hazırlık yaptığını söyleyen sağlık görevlisine de DSÖ’nün bile yok dediği, dünyada bir tane bilim insanın var demediği COVİD-19 virüsünü KKTC’de nasıl gördüklerini anlatacak, biz de dinleyeceğiz diyen İNCİRLİ, “KKTC Sağlık Bakanlığı mahkemede şahadet vererek PCR test kitinin olmayan virüsü nasıl gördüğünü anlatacak. KKTC’de olmadığı için virüsü hangi Elektron mikroskobu ile  gördüğünü sormak dahi istemiyoruz. Ama Covid-19’un izole edildiğine ilişkin bir tane veya bir satır, kendi ifadeleri ile hurafe olamayan bilimsel makale sunmalarını” yeterli göreceğini söyledi.

Davanın tanığı olan Dr. Nurçin İNCİRLİ, “eğer PCR test ile COVİD-19’un tanısını yapıyor, negatif ve pozitif sonuçlar alarak insanları hasta olup olmadıklarını bakıyorsak, o zaman, PCR’i çalıştıracak olan virüsün nasıl izole edildiğini de açıklamak zorundayız. Bunu istemek ne bağnazlık ne de hurafedir! Buna bilim denir!” diyerek açıklık getirdi.

Lefkoşa’da Yüksek İdare Mahkemesi’ndeki PCR davası 15 Mart 2021 gün saat 9.00 da görülmeye başlayacak.

Dr. Yağmur ALADAĞ açıklaması : https://www.seskibris.com/haber/6619915/doktorlar-davaya-hazirlaniyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay tosun 3 yıl önce

affınıza sığınarak bir dönem şarkı halinede gelen bir söz dizisi vardı' cafer sıç.. bez gez getir,kokutmadan tez getiiir'.bir sözün bin söze karşılık gelmesi böyle bir şey.