Öne Çıkanlar İnsan Hakları Konseyi Dünya Ekonomik Forumu DSÖ HRC Tess Lawrie

UTANDIRDI!

5gvirusnews Haber Merkezi / 7 Nisan 2022

Plandemiye karşı ailecek direnme kararı aldılar. En çok zorluk çeken 11 yaşındaki Gunef ATEŞ oldu. Okuldaki idareciler, öğretmenler ve en son ilçe Milli Eğitim Müdürü Gunef’e maske takmadığı için uyarı da bulundu. Direniş okula polis gelmesine kadar gitti.  Gunef yapılanları Çocuk Polisi şubesinde anlattı.

Ama bugün Günef’in annesi Sultan ATEŞ okuldan bir yazı aldı. Bir ilkokul öğrencisine okulu dar eden, kanunsuz emirlerle mobing uygulayan Okul Müdürü, Gunef ATEŞ’e verilen  uyarıya karşı 19 sayfa verilen hukuksal, bilimsel bir itiraz karşısında 180 derece döndü. Okul Müdür imzalı o yanıt;  “incelenmiş itiraz yeterli görülmüş olup Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmenliği gereğince verilen 'UYARI' yaptırımı kaldırılmıştır.” 

Geriye kalan ise iyi ki varsın Sevgili Gunef ATEŞ, yapılması gereken senin gibi direnmekti, kalıyor!

Anahtar Kelimeler:
MaskeçocukOkulGunef ATEŞ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

O kadar mutluyum ki sevincimi tarif edecek kelime bulamıyorum

Avatar
Tobida 2 yıl önce

Hak her zaman galip gelir

Avatar
Hayati Binler 2 yıl önce

Başaranlar sadece mücadele edenlerdir.

Avatar
Can Behram Ateş 2 yıl önce

Kızım haksızlıklar karşısında duruşun her daim bugünkü kadar cesur ve güçlü olsun Allah her dağim hak yolunda senin rehberin olsun yolunu kolaylaştırsın bu yolda seni doğru insanlarla buluştursun.

Avatar
Oğuz 2 yıl önce

Lütfen o müdürün resmini yayınlayında yüzüne tüküreyim,bu nasıl bir canavarlıktır,bu nasıl bir iblisliktir?