Öne Çıkanlar yağmur duası 5G Mendy Chitrik ABD Muammer Karabulut

Hükümet ise yine “aldatıldık” diyecektir!

- MASKE TAKMAYACAM, PCR TEST YAPTIRMAYACAM ve “AŞI” DA OLMAYACAM DEDİ..

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 1 Eylül 2022

Bugün 5gviruswirüs-platformu Abdurrahman Dilipak’ın Yeni Akit’ten ayrılması ile ilgili açıklma yaptı.

Yapılan açıklamada; 5gvirusnews- platformu kurucusu ve sözcüsü olan Abdurraman Dilipak 30 yıl yazdığı Yeni Akit gazetesinde  bugün son kez yazdığı belirtildi.  

Ayrılma nedeni olarakta şu görüşlere yer verildi;

Dilipak, “benim gibi düşünmüyorsa, yaşamıyorsa” düşman olmaktan yana olmadan düşünce ve ifade özgürlüğünden yana oldu.

En sonunda ki dünya tarihinin en önemli ve hatta geçmişi silmek için başlatılan sanayi de 4.0, insan da 2.0 projesinin örtüsü olarak kullanılan DSÖ’nün, “pandemi”  yalanına henüz başlamadığı bir zamanda “plandemi” dedi.

Ve karşı durdu..

Karşı duruşu ile 100 binlerce insanı etkiledi.

Bodrum’da nerdeyse bando mızıka ile karşılanan plandeminin organizatörlerinden bill gates’i hedef alarak dava açılması başta olmak üzere, maske, aşı, PCR teste idari mahkemede ve  Sağlık Bakanlığı hakkında da savcılık nezdinde ihbarda bulundu!  

İstanbul’da, Ankara’daki mitinglerde platform sözcüsü olarak en önde o vardı.

Sonuç, insanlık tarihinin en büyük uyanışı, en zor duruşu olan plandemiye karşı yalnızca İNSAN’ın yanında yer alması 30 yıldır çalıştığı gazeteden,  TV’de yayınlanan, “Derin Gerçekler Programına”  müdahale geldi. Dilipak’ta bunu kabul etmedi ve gazetedeki yazıları ile birlikte Yeni Akit gazetesine veda etti!

Dilipak’ın başlangıçta çok yadırganan, hakaret edilen maske, mesafe, PCR test ve “aşı-mRNA” ya karşı duruşu, bugün çok daha iyi anlaşılmakta ve  yarın da çok daha fazla anlaşılır duruma gelecektir.

Hükümet ise yine “aldatıldık” diyecektir!

Anahtar Kelimeler:
MaskePANDEMİMRNAPlanDemi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep 2 yıl önce

Hocam yanınızdayız.. Haksızlık karşısında daha fazla söz söylemeliydik... Malesef ki büyük mücadelelerin böyle neticeleri oluyor ama hiç üzülmüyoruz çünkü doğrunun yanındayız!!

Avatar
Yusuf Ziya 2 yıl önce

İyi ki varsınız. Dilipak öyle kolay kolay bulunmaz

Avatar
Salih 2 yıl önce

Mücadeleden milim geri adım yok sevgili hocam mücadeleden bu süreçte güçlenerek çıkacağınızdan adım gibi eminim yolunuz açık olsun 2030 a kadar bu süreçte sizin bilgilerinize ihtiyacımız var lütfen küsmek yok

Avatar
Zehra Ark 2 yıl önce

AK Parti bugün itibari ile ..... oyları seçimlere kadar erimeye devam edecektir...

Avatar
Abdullah 2 yıl önce

Siz, tercihinizi Hakk'tan yana yaptınız kıymetli Dilipak. "Biri"lerinin menfaatine uymadı tabii. Allah yolunuzu açık eylesin. Size daha güzel, nice hayır kapılarını açsın.

Avatar
Mustafa 2 yıl önce

Derin Gerçekler programı YouTube'da devam edecek. Kesin bilgi.