Öne Çıkanlar DSÖ Twitter Şehzadeler Belediyemiz Mendy Chitrik Chabad

KKTC’NİN “GÜVENLİK SORUNU” VEKİL OLDU!

5gvirusnews Haber Merkezi / 25 Ocak 2022

KKTC’de seçim gecesi henüz HP'nin adayı Jale Refik Rogers’in seçilemediği saatlerde, “Aşı Karşıtları” kutlama yaptı. Fakat gazete haberlerinde ve haber sitelerinde, “Sabah saatlerinde gelen ilk bilgilerde HP Girne Milletvekili olarak Erek Çağatay seçilmişti ancak daha sonra yapılan sayımlarda Jale Refik Rogers öne geçerken meclise girmeye hak kazandı…” yazıldı!

Daha önce, 1999 yılında evlendiği ABD vatandaşı Derek Rogers’un (d.1972) “önersiyle”(!) 2016 yılında kurulan Halkın Partisi’nin kurucu üyesi  olan ve 2018 yılında da aynı partiden Girne Milletvekili seçilen Rogers KKTC’de büyük bir öngörü ile Cumhuriyet Meclisinde, “Bulaşıcı Hastalıklar Yasa Tasarısı” hazırladı!

Fulbright bursu ile okuyan, Bill Gates’in okulunda doktora yapan, KKTC’deki kadınların genlerini pazarlayan,  plandeminin başından itibaren test test diyen ve daha sonra PCR test ticareti ile ilişkilendirilen Moleküler Genetikçi Dr.Jale Refik ROGERS, halkın oyuyla Halkın Partisinden milletvekili seçilemeyince aynı partinin seçilen milletvekilinin yerine, “sabahın karanlığında” meclise girmeye başardı veya başardılar.

KKTC’de Rogers’in kuşkulu seçim zaferi, gözleri  oyların dijital ortamda girildiği Yakın Doğu Üniversitesi inavasyon merkezine ve karma oyları yüksek denilen oy pusulularına götürdü. Çünkü aynı merkeze,  DP Genel Sekreteri, Lefkoşa Milletvekili adayı Ali Tunçtaşlı, YDÜ İnovasyon Merkezi’nde yapılan hesaplamanın yanlış olduğu gerekçesiyle yeniden hesaplanması adına YSK’ya itirazda bulunacaklarını açıkladı. Söz konusu merkezle ilgili CTP’nin de itiraz ettiği bilinmekte…

Akılda kalan soru, sabaha karşı itiraz edilmeden yeri değişen aynı parti adayının yerine geçen, KKTC’de plandeminin kurmaylarından olması doğal olarak kuşkuyu da artırdı.

KKTC seçimlerinin YDÜ İnovasyon Merkezi’nde girilmesi ne kadar güvenli ve yanlış hesap nerede yapıldı sorusunu sordurdu!

KKTC ROGERS NASIL VEKİL SEÇİLDİ?

Rogers’in vekil seçilmesine açıklık getirmek bütün siyasi partilerin görevi olup, KKTC ve Cumhuriyet Meclisi açısından önem arz etmektedir. KKTC Devleti için de  güvenlik sorunu olarak gözüküyor!

Yoksa o virüs Cumhuriyet Meclisini çürütecektir.

Anahtar Kelimeler:
Bill GatesKKTCPCR Test
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Jalecim her işte olduğu gibi yine sahiplerin hileyle yerini muhafaza etmek için çalışıyor!! Küresel çetenin maşaları!

Avatar
Ayşe 2 yıl önce

fulbright bursuyla bilin okulunda okuyan jaleden ne beklersin? Özel isimleri özellikle sıradan yazdım çünkü değersizler. Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcını sallar.