Öne Çıkanlar Orhan Kutan Cristian DROSTEN Diyarbakır Türkiye İnsan 2.0

AŞIDAN SONRA KURTULUŞ VAR MI?

5gvirusnews Haber Merkezi Kanada/Ottawa’da / Röportaj / 14 Haziran 2021

Kendisi Kanada/Ottawa’da  yaşıyor. Farmakokinetik, biyofarmasötik ve analitik kimya konularında uluslararası alanda tanınan bir uzman.  Son zamanlarda bilim dünyasını karıştıran  Virüs izolasyonu, pandemi ve PCR gibi konularda yayınlanmış makaleleri var.  Konusuyla ilgili ve farmasötik ürünlerin geliştirilmesi ve değerlendirilmesi için hayvan ve insan çalışmaları ile ilgili olarak ilaç çözünme testi, alanlarında tam hakimiyet sahibi.

Dr. Qureshi, hakemli dergilerde kapsamlı olarak yayınlanmış makaleleri, uzmanlık konusuyla ilgili çok sayıda ulusal ve uluslararası sunumları var. Aynı zamanda yenilikçi, ancak basit ve pratik fikirleriyle tanınmaktadır.

5gvirusnews’de Qureshi’n özellikle günümüzde bilim insanlarının tartıştığı yazılarının hepsini yayınlamaya başlayacağız.

5gvirusnews:Virüs izole edilmeden önce neden sarsCov-2 virüsü olduğunu söylediler?

Dr Saeed Qureshi: Çünkü hükümet yetkilileri/”bilim adamları” öyle istediler.

5gvirusnews:  Aşıyla neyi hedefliyorlar?

Dr Saeed Qureshi: İnsanları aynı virüsün gelecekteki saldırılarından korumak için bağışıklık (antikor geliştirmek için kullanılan bir terim) oluşturmak.

5gvirusnews: mRNA aşısı yaptıranlar etkilerinden kurtulabilir mi? (Pişman olanlar için.)

Dr Saeed Qureshi: Bu soruyu kesin olarak yanıtlamak zor. Benim görüşüm, DNA'nın hasar görmesi veya değişmesi durumunda etkilerinden kurtulmanın pek olası olmadığıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan tahsin yazıcı 3 yıl önce

Kuyruğunu havaya dikmiş insan
Virüsleri basmış bağrına
Birde utanmadan sırıtıyor
İnsan kendini tanımlayamadıysa
Virüslerdenmi medet Ummak lazımdır?
Bu dünya insanlara fazla lüks bence