Öne Çıkanlar Hazar Türkleri UNIVERSAL BASIC INCOME COVID19 Aseem Malhotra İsrail

 “ERKEKLER DOĞURMAK İSTİYOR! İKİ KIZ EVLENİYOR!”

5gvirusnews Haber Merkezi Gyor-Macaristan/11 Temmuz 2023

Merkezi Macaristan’da bulunan Uluslararası Noel Baba ile Dünya Barışına Çağrı Konseyi Başkanı  Imre FARKAS, değerlerini kaybeden dünya için uyarıda bulundu.

Avrupa’daki ilk Noel Baba Vakfı’nı 35 yıl önce kuran, emekli olduktan sonra Türkoloji eğitimi alan Imre FARKAS, alanında dünyadaki tek örgütlü kuruluş olan Uluslararası Noel Baba Barış Konseyi adına, değerlerini yitiren bu liberal dünyada, gelecek ve çocuklarımız için manevi ve ahlaki değerlerin korunmasında, karanlıkta yol gösteren bir fenerin aydınlığında yollarına devam ettiklerini söyledi.

Gelecek için kaygılı olduğunu belirten FARKAS, “dünyadaki çocukların  büyük bir kısmı , inançsız ve liberal olarak eğitiliyorlar. Bu eğitim düzeni de çocukları inançtan, kültürden ve saygıdan uzaklaştırıyor. Avrupa’da görüyoruz ki,  erkek çocukları ve kız çocukları ameliyat ediliyor, erkekler doğurmak istiyor, iki kız evleniyor, geleneksel  aile ortamında yaşayan çocuklar ise başlarını kaşıyarak bir çıkış yolu arıyor. Yaşamın doğal ortamında, tüm küçük çocuklar Tanrı'nın kendileri için belirlediği yolu ararlar, bu da çocukluğun temel deneyimlerini gerektirir. Dünyadaki Noel Babaların, erken çocukluk dönemimizde verdiği şey insan sevgisi ve barıştır. Küçük çocuklarda, gerçek ve sağlıklı bir yaşam yolculuğunun temelini oluşturan, inanç ve merak deneyimleri vardır. İster Peder Frost, ister Finlandiya’nın Noel Baba’sı, isterse de Myra'lı gerçek Aziz Nikolas olarak karşımıza çıksın. Küçük Asya’da 4.YY’da çocukların koruyucusu olarak bilinen Aziz Nikolaos'un sevgisini ve mucizelerini yaşatarak korumalıyız. Bizler, kurucumuz olan Muammer KARABULUT'un dediği gibi, dünyanın neresinde olursak olalım, kalplerimiz sonsuza kadar dünya çocukları için birlikte atacak. Bu duygu gelecek nesillere aktarılmalıdır ki, Aziz Nikolaos gibi ruhlarımız da melekler tarafından sevginin kaynağının fışkırdığı nihai istirahatgahlarına taşınsın.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.