Öne Çıkanlar DSÖ Starlik Georges MAROVİTCH Acil Kullanım Onayı Türkiye

KALEMŞÖRLERİN DİKKATİNE,

5gvirusnews Haber Merkezi / platform sözcülüğü

Türkiye’de planlı salgınla başladığımız, erken uyanma ve  farkındalık serisine, iki yıldır da sürekli gündeme getirdiğimiz CHABAD ile sürdürüyoruz.

Dünyadaki CHABAD’ın örgütlenmesine başta KKTC olmak üzere, olanaklarımız ölçüsünde takip ediyor ve araştırmalarımıza devam ediyoruz.

CHABAD’ın örgütlenmesinde önceliği KKTC’ye vermemizin nedeni; adanın her açıdan stratejik konumu üzerinde oynanan oyunda, olağanüstü etkiye sahip bulunan ve asıl sahadaki oyuncunun CHABAD olduğunu görmemizden kaynaklanmıştır.

KKTC’de gelişmeleri CHABAD üzerinden takip ederken, kamuoyunun bu konuda nerdeyse hiçbir bilgisi olmadığına da tanıklık ettik. Yaptığımız haberlere karşı, duyarlılık, saldırı ve ilgi aynen planlı salgının ilk dönmelerinde yaşadıklarımız gibi anlaşılmadı. Bu anlaşılmazlığın bir de üstüne, 2. dünya savaşından sonra Yahudilere giydirilen antisemitizmin, CHABAD’ı en iyi saklayan veya görünmez yapan en güçlü unsur olduğunu da eklemeliyiz.

Onun için CHABAD’ı anlatma  konusunda kullandığımız haber dil de çok önemliydi. Bu ayrımı bildiğimizden dolayı haberlerimizi, karşımızda homejen olamayan, Yahudiler ve İsrail’deki dinamikleri CHABAD’an ayrı tutarak yazmaya başladık. Nitekim haklı olduğumuz da en son Gazze’de yaşananlar ile ortaya çıkmış, gerek İsrail de gerekse dünyanın hemen hemen her yerinde İsrail’i protesto eden eylemlerin çoğunda Yahudiler ön saflarda olmuşlardır.

İşte bu bağlamada KKTC’de yasadışı gizli faaliyet gösteren CHABAD’ın Girne’deki hücre evinde asılı tabelası indirildikten sonra, kirli ellerini basın yayın organları ve bu sektörde çalışan bazı kalemşörlere menfaat karşılığı haber yaptırarak yıkmaya başladılar.

Uyarımız, Türkiye’de son günlerde hızla gündemimize girmiş olsa da henüz, gücü ve etkisi yeteri kadar bilinmeyen CHABAD’ı anlamdan, görünürdeki bazı aparatları özellikle, “yabancı yatırımcı” olarak göstererek kendi ilişkilerinin üstünü örtenleredir.  

O örtücülere diyoruz ki Gazze’de 7 Ekim 2023 tarihinde yaşananlar, dünyada yeni bir siyasi ayrımı da beraberinde getirdi. İnsanlar, Gazze öncesi ve sonrası diye ikiye ayrıldı. Bir tarafta şeytani güç olan CHABAD diğer tarafta ise İNSANLAR var.

Ya soykırımcı çocuk katillerinin yanında yer alacaksınız ya da bu yeni dünya düzenini yalnızca kendi dayatmaları ile kurmak isteyen bu şeytani güçlerin karşısında olacaksınız. Seçim konusunda özgürsünüz.

İsteyen 7 Ekim’i, 15 Temmuz ve sonrası FETÖ ile de benzetebilir.   

Not: CHABAD bir misyoner örgüt, Yahudi olmanız gerekmiyor. Nuhi yasaları kabul etmeniz, Mesihi olarak kabul ettikleri Rebbe’ye inanmanız yeterli. Bu sapkın örgütte birazda, “ne olursan ol yine gel” felsefesi hakim…    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 5 ay önce

Elinize kolinuza aklınıza sağlık

Avatar
Yasemin bulut 5 ay önce

İşte bu kadar

Avatar
İsmet 5 ay önce

Aynen katılıyorum, siyonistlere ölü...m