Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Acil

OLMAYAN VİRÜSE İNANDIRDILAR!

5gvirusnews Haber Merkezi Kanada/Ottawa’da / Röportaj / 11  Ekim  2021

26 Eylül 2021 tarihinde gerçekleşen  Ankara Mitingi’nde teknik aksaklık nedeni ile telefon bağlantısı sağlamamıza rağmen sesini duyaramadığımız Dr. Seaad Qureshi  sorduğumuz soruları yanıtladı. Ve kendi web sitesinden de yayınladı.(1)

-PCR testi ile virüs tespiti mümkün müdür?

Dr. Seaad Qureshi; Soru veya kafa karışıklığı neden? Buna cevap vermek için akademik geçmişimi ve uzmanlığımı açıklamama izin verin. Kendimi yüksek lisans derecesi, doktora ve konuyla ilgili 40 yıllık deneyime sahip testlerin geliştiricisi, doğrulayıcısı ve kullanıcısı olarak tanımlayabilirim. Bir bilim insanıyım…

Böyle bir konu, yani test, ilaç veya eczacılık alanına değil, kimya bilimine aittir. Bu arka planı göz önünde bulundurarak, test, herhangi bir test, bu durumda – PCR testin virüs veya pandemi için geçerli veya alakalı olmadığını söyleyebilirim.

Bunun nedeni, bir testi geliştirmek ve doğrulamak için, testin geliştirilmesi gereken bir öğenin saf bir örneğini gerektirir. Bu durumda virüs. Virüs hiçbir süjeden (hayvan veya insan) izole edilmediği veya ekstrakte edilmediği için bir test geliştirilemez veya mevcut olamaz. Aksini söyleyen kimse doğru söylemiyordur. Panademi döneminde,  böyle bir teste (PCR) dayalı olarak rapor edilen tüm sonuçlar, yanlış ve geçersiz kabul edilmelidir.

SARS-COV-2 izole edildi mi?

Dr. Seaad Qureshi; Şimdi virüs izolasyonu konusundaki kafa karışıklığı. Bilim adamları ve virologlar izolasyon için "izole" kelimesini kullanırlar. Bunun için izlemek çok önemlidir. Aradaki fark konusunda cahiller mi yoksa kasıtlı olarak halkı kandırıyorlar mı emin değilim. Çünkü virüs izolasyonu ve izole edilmiş virüs tamamen farklı iki şeydir. Bir benzetme olarak aradaki farkı, şeker kamışını alıp sertçe bastırırsanız, çıkan şurup veya çorbayı şeker kamışından izole etmişsiniz gibi açıklayacağım. Ancak, suyu konsantre edip bırakırsanız, şuruptan şeker kristalleri çıkacaktır. Bu parçacıklar izole şeker veya şeker kamışı olarak kabul edilir. Ne yazık ki, virologlar şurubu veya çorbayı bir virüs olarak görüyorlar ve onu asla sahip olmadıkları izole parçacıklar olarak sunuyorlar. İşte karışıklık buradadır, yani virüs hiçbir zaman izole edilmemiştir; dolayısıyla hiçbir zaman karakterize edilmemiştir ve hastalığı iddia edilemez. Yani kısacası virüs hiçbir zaman tanımlanmadı ve karakterize edilmedi. Literatürde görülen tüm VİRÜS resimler, gerçek değil, hayali ve bilgisayar tarafından oluşturulmuştur.

-DSÖ neden pandemi ilan etti?

Dr. Seaad Qureshi; Belki daha doğrusu, pandemiyi ilan eden tıp uzmanları, özellikle de virologlardır. Bu nedenle, virologlar nerede DSÖ, CDC veya ilgili makamlar olursa olsun, pandemiyi söylüyor veya kabul ediyorlar. Tıp uzmanlarına “izolatlara” ve PCR ile yapılan testlere dayalı olarak eğitim verildi – verilen eğitim hem yanlış hem de bilimsel olarak geçersizdir. Üstelik alınan eğitimde, bu hayali şeylerle korkmaları öğretiliyor ve korkularına kapılıp gidiyorlar - ne yazık ki yanılarak ve yanıltarak.

Pandemi bilimsel olarak, ciddi bir yanlış teşhis vakasıdır. Bu nedenle, anlatı derhal durdurulmalıdır, çünkü bu yanlış teşhis ve takip eden tedavisi veya ele alınan hastalığın kendisinden çok daha ciddi zararlara neden olmaktadır.

- mRNA aşısında neden ısrar var?

Dr. Seaad Qureshi; Yine, tıp uzmanları bu şekilde eğitilmiştir. Yani, bir virüs varsa, onu bir aşı ile tedavi edin. Varyantı da dahil olmak üzere her virüs, yeni ve farklı bir aşı gerektirir. Potansiyel olarak önemli bir finansal kazanç ve kişisel başarı unsuru vardır.

İnsanların, aşıların sözde bir tedavi DEĞİL, gelecekteki bir saldırı veya tehdide karşı koruma olduğunu anladığından emin olun. Bununla birlikte, hastalık devam ederse, antibiyotikler veya parazit önleyiciler gibi sıklıkla önerilen klasik ilaçlarla tedavi edilmesi gerekir. Kullanımları kısıtlanmamalı veya yasaklanmamalıdır.

-mRNA sıvılarının vücudumuza zararı nedir?

Dr. Seaad Qureshi; Cevap vermek zor. Çünkü flakonda(*) veya dozda hangi bileşenlerin bulunduğuna dair kesin ayrıntılar bilinmiyor. Genel olarak mRNA'nın vücut genetik materyaline benzer olduğu iddia edilmektedir. Bunun etkisi henüz belirlenmemiştir. Bununla birlikte, sentetik bir malzeme (yani doğal olmayan) olduğu için cismin onu doğal olarak ikame edebileceği ve barındırabileceği konusunda genel bir varsayım yapılabilir, bu da kesinlikle ciddi endişelere neden olur. Belki de bu nedenle işlev kazanımı(**) araştırmasının yasaklandığını duymuşsunuzdur; yan etkiler potansiyel olarak son derece tehlikeli olabilir.

(1) https://bioanalyticx.com/some-questions-answers-about-the-virus-pcr-and-vaccines/

(*) Flakon; İçerisinde, toz veya sıvı etken madde bulunan steril şartlarda hazırlanmış cam muhafazalı ilaç biçimi.

(**) İşlev Kazanımı; bir organizmanın yeni yetenekler veya 'fonksiyonlar' geliştirmesidir. Örnek; ABD’nin bazı virüsleri daha bulaşıcı ve daha ölümcül hale getiren 'işlev kazanımı' olarak bilinen araştırmaları finanse ettiği iddia ediliyor.

Your support will be highly appreciated / Desteğiniz çok takdir edilecektir. (linkDr Saeed Qureshi'nin web sitesi : http://www.drug-dissolution-testing.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih Tuna 3 yıl önce

Çayırova ilçe milli eğitim müdürü aşı olmayanların eğitim seviyesi düşük istatistik var dedi.başta biz eğitimciler olmak üzere aşı olmayanlara eğitim seviyesi düşük eğitimsiz dedi..
şimdi de katılanları tek tek tespit edip kim sızdırdı bunun peşindeler..Adam zaten bir sürü bakanlık soruşturması geçirmiş..birileri dur desin bu ilçe müdürüne.

https://www.kocaelihalkgazetesi.com/haber/7952013/asi-olmayanlara-asagilama

https://www.seskocaeli.com/haber/7813738/cayirova-milli-egitimde-iddialar-bitmiyor

haberler ortada..