Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi 5G Deprem TL Mehmet Eymür

SİZİ DE Mİ KANDIRDILAR?

SAĞLIK BAKANLIĞININ YANIT VERMEDİĞİ SORULAR CHP’DE

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 4 Haziran 2021

Bugün 5gvirus-platformunun Sağlık Bakanlığına sorduğu ama yanıt almadığı sorular CHP Genel Başkanı Kemal KILÇDAROĞLU’na da soruldu.

Kemal KILÇDAROĞLU’na yollanan metin;

Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU

           CHP Genel BAŞKANI

83 MİLYON KİŞİ ADINA SORUYORUZ!

Aşağıdaki sorular 26 Mayıs 2021 tarihinde, Türkiye’de yaşayan 83 milyon kişi adına, 5gvirusnews tarafından Sağlık Bakanı sayın Fahrettin KOCA’ya  sorulmak üzere hazırlandı ve soruldu. Ama henüz yanıt vermedi. Çünkü sorduğumuz sorulara ilişkin bizlere sunacağı bir tane bilimsel makale ve belge yok! Türkiye’de 14 aydır gündemde olan pandeminin de sağlıkla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Tam tersi halkın sağlığını bozmuştur.

Sayın KILIÇDAROĞLU

Halkın sağlığı, geleceği ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı Millet İttifakından, 128 milyar dolardan, iktidara gelmenizden ve Cumhurbaşkanı olmanızda çok daha önemlidir. Küresel güçlerin bu oyununa inanarak iktidara gelemezsiniz! Ama siz de kandırılmış olursunuz.

Onun için aşağıdaki soruları siz de araştırın, TBMM de gündeme getirin, insan sağlığına zararlı olan maskenizi halk adına çıkartın, Cumhurbaşkanına, “olmayan virüsün aşısı olmaz,  ama 3. dozu neden oldunuz” sorusunu halk adına sorun.

Sayın KILIÇDAROĞLU

Şuanda pandemi ile var olan yalan ve tedbirlerin uygulanmasında  iktidardan çok daha fazla sorumluluğunuz var.

Eğer samimi iseniz bu soruları gündeme getirir ve gerçekleri halka anlatırsınız. Yoksa CHP’de Sağlık Bakanlığı gibi pedofili bill gates çetesinin kontrolünde olduğundan dolayı bu yalanlara ses çıkartmadığı kanaati çok daha fazla oluşacaktır.  Korkmayın bu ülke insanlarının, dünden çok daha fazla  ikinci kurtuluş savaşı verecek gücü var.      

83 MİLYON KİŞİ ADINA SORUYORUZ!

Çünkü pandemi adı altında yaşadıklarımız, Türkiye’de yaşayan 83 milyon kişiyi ilgilendiriyor ve 5gvirusnews de yalnızca bu konuda 14 aydır uluslararası alanda bütün gelişmeleri  izliyor, araştırma yapıyor ve ilgili makaleleri takip ediyor... Diğer tarafta DSÖ’nün veya pandemiyi başından itibaren savunan kişilerin açıklamaları da dikkate alınacak olursa, 14 ay içinde bir tane yalan haber ve kaynağı olmayan  yanlış bilgi paylaşmadık. Buna rağmen bakanlığınız tarafımıza bildirmek kaydı ile  eğer bir tane dezenformasyon amaçlı haberimiz oldu ise sorularımıza yanıt verilmesin.  

İlgili sorular e-mailin yollanması ile birlikte kamuoyu ile aynı anda paylaşılacaktır.

Sayın Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA

DSÖ 17 Ocak 2020 tarihli PCR tanı kiti protokolünün, 23 Ocak 2020 (*) tarihinde yayınlanan makalesinde covid-19 adını verdikleri virüsü izole edilmediğini ve yarasının bile ÇİN (At Nalı Yarasası) değil Avrupa yarasası kullanıldığını, ellerinde hiçbir hastadan alınan materyal olmadığı veya görmedikleri çok açık bir şekilde yazıyor.

-Okudunuz mu?

-Eğer okuduysanız, izole edilmeyen bir virüs için 270 milyon doz aşıyı ne için aldınız?

-İzole edilmeyen bir virüs için neden Türkiye’de 53 milyon PCR test yaptınız? Hatalı sonuç verdiğine ilişkin mahkeme kararları, bilimsel makale olmasına rağmen PCR testi hale 40-45  döngü ile neden çalıştırıyorsunuz? Ve yalnızca PCR test için ne kadar para harcadınız? PCR test ile ilgili hangi şirketlere ödeme yaptınız?

-İzole edilmeyen bir virüs için neden pandemi ilan ettiniz?

-Açıkladığınız üzere Covid-19 virüsünün( İngiltere-Hindistan) mutasyonu ve varyantlarının olduğunu nerden biliyorsunuz veya bu bilgiyi kimden aldınız?

Bu bilgileri Türkiye’de yaşayan 83 milyon kişi adına ve onların bilgilenmesi için soruyoruz.

Eğer sorularımız yanıtlanırsa bu sayfada yayınlanacaktır.

Saygılarımızla

Muammer KARABULUT

5gvirusnews

(*) Virüs İZOLATLARI ile ilgili elimizde hiçbir materyal / Yani enfekte olmuş bir kişiden, veya doğal ortamdan elde edilmiş, laboratuvar kökenli olmayan, mikrobiyal veya viral anlamda saf bir numune yok diyor.

Açıkçası Covid-19 tanısı konmuş hasta yoktu, laboratuvarda uydurduk diyorlar.

(*)In the present case of 2019-nCoV, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community. We report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-nCoV screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens. Design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology.”

https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol 3 yıl önce

İstiklal Marşı "KORKMA" haykırıyor, ama ortada bir korku var ki, Allah'tan başka bilen yok. Eğer Kurtuluş Savaşı' nda böyle korkaklık olsaydı, bilin ki bugün Türkiye var olmazdı.

Avatar
Esen Zafer 3 yıl önce

Elinize sağlık. Aslında Mecliste vekili olan tüm parti başkanlarına göndermek gerekir. Ve hatta tüm sendikalara. Okumasalarda, kendilerince susmak için bir nedenleri olsa da, en azından ilerde biz bilmiyorduk diyemezler. Söz uçar yazı kalır.

Avatar
Aykan 3 yıl önce

edilekce.tbmm.gov.tr den resmi kayıtlara alınabilir.

Avatar
Ayşe 3 yıl önce

Trump ı deviren güç, onlara daha çok itaat eden muhalefeti getirmişti. Dünyanın her yerinde böyle hareket ediyor ve sistemi böyle kurmuşlar. Önce hükümetleri itaate zorlayacaklar. Olmazsa yerine koyacakları adamları zaten hazır. Bu nedenle bu girişiminizi önemli bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Belki artık okların hedefinde olduklarının farkına vardıklarında, KÜRESELCİ ağızla konuşmaktan vazgeçerler. İşin sonunda faturanın sadece hükümete kesilmeyeceğini, halkın çevirdikleri dolabın farkında olduğunu hissetmezleri lazım. Muhalefetle birlikte sivil toplum örgütlerininde uyarılması, sıkıştırılması gerekiyor. (Özellikle öğretmenlerimiz niye aşılanmıyor, imamlar neden oldu diye algı operasyonu yapıp, aşıyı herkese yaptırmaya çalışan sivil toplum örgütleri.) Aynı zamanda bu kuruluşların üyelerininde sesini duymak isterdim.

Avatar
Yorumsuz 3 yıl önce

Siz kimsiniz neye dayanarak bunları söylüyorsunuz benim adıma konuşmayın