Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

ADLİ PROFESÖR’DEN,  “KATİL VİRÜS” YOK.

Tanınmış adli tıp Prof. Klaus Püschel, Almanya'nın Hamburg kentinde,otopsi sonucunda Çin koronavirüsü nedeniyle ölen hasta olmadığını söyledi.

Hamburg-Eppendorf (UKE) Üniversite Hastanesi Adli Tıp Bölümü'nden Prof. Klaus Püschel katıldığı TV programında,  incelediği tüm ölüm vakalarının virüsten değil, virüs olsun ya da olmasın,  zaten ölümle sonuçlanacak olan  ciddi hastalık geçmişine sahip vakalar  olduğunu, koronavirüs teşhislerinin, “tamamen abartılı olduğunu” iddia etti ve  izleyenleri şaşkına çevirdi.  

Günümüzde bir anlamda dünyada sanal virüs nedeniyle akıl sağlığını kaybedenlerin sayısının, açıklanan ölü sayısından daha fazla olduğu bir ortamda, Prof. Püschel, “katil virüs” ile korku yayıldığından bahsetti.

Pandemi başladığında, Hamburg-Eppendorf Üniversitesi Tıp Merkezi  adli tıp başkanı olan Püschel, koronavirüs ile bağlantılı olarak Hamburg'da ölen insanlara otopsi yapmaktadır. Püschel, ölenlerin tamamında,  en az bir  hastalık geçmişi olduğunu söylerken; koronavirüsten öldüğü iddia edilen kişilerin hepsi için, “biliyorum ki kulağa hoş gelmese de, hepsi bu yıl sona kadar zaten  ölecekti.” dedi.

İncelediği 140'tan fazla insanın yaklaşık  % 80'i kardiyovasküler hastalıklardan muzdaripti. Ölenlerin yaş ortalaması ise 80'di. Püschel, Alman Şansölyesi Angela Merkel'in koronavirüse karşı sorumsuz ve panik yaratan propagandasına da sert çıktı. Püschel, bir cumhurbaşkanının insanlara savaşta olduğunu söylemesi ya da yaşananları son dünya savaşıyla karşılaştırması çok uygunsuz olmuştur. Sağlıklı insanlar enfeksiyondan korkmamalıdır: Bunun bir katil virüs olduğu ve yakalananların çoğunun ondan ölebileceği iddiası  ise tamamen abartılıdır.

Püschel, “Cam bir kasada olmak istemediğimizi açıkça belirtmeliyiz. Kendimizi her şeyden koruyamayız. Ve bu virüs nispeten düşük bir risk taşımakta.” Virüsün ayrıca yaşlılar ve hastalık geçmişi olanlar  için de kesinlikle bir ölüm cezası olmadığını belirtti.

Yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Püschel,  yurt dışında gerçekleştirilen otopsilere nispeten daha net bir tablo çizdi. Ve akıllara da, acaba dünyanın diğer ülkelerinde yapılan otopsi raporları da böyle açıklanacak mı ? sorusunu getirdi.  

Prof. Püschel, virüs tanısında ve  ölüm vakalarında , şeffaflık konusunu ele aldı; “İstisnai durumlar hakkında yetersiz bilgi var. Örneğin vefat eden bazı hastalar, gerçekte ilgisiz bir hastalıktan ölmüş olsalar bile koronavirüs ölümü olarak sınıflandırılıyor. Hastalığa yenik düşen birçok hasta çok yaşlıydı, sigara içiyordu, obezite veya diyabet gibi önceden var olan durumları vardı. Yaşam tarzı, yaş ve diğer hastalıkların yüksek riskle yakından ilişkili olduğu sonucuna vardı. Yapılacak otopsilerle diğer organları incelemenin virüsün mekanizmalarının daha iyi anlaşılmasında önemli bir rol oynayacağını” açıkladı.

Prof. Klaus Püschel’e göre, virüs korkusu çok abartıldı. 15 Mayıs 2020

https://rairfoundation.com/renowned-forensic-doctor-destroys-media-killer-virus-lies-nobody-has-died-of-covid-19-in-hamburg-without-previous-illness-watch/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.