Öne Çıkanlar Twitter COVID19 Chabad Türkiye Muammer Karabulut

“AŞI İLE ZEHİRLİYORLAR” DEDİ!..

5gvirüsnews Haber Merkezi İstanbul / 13 Temmuz 2021

5gvirüs-platformu sözcüsü Muammer KARABULUT’un Cumhurbaşkanına hitaben 7 satırlık yazısında Sağlık Bakanlığının, “AŞI ile insanları zehirlendiğini İHBAR” etti. Gelen açıklamada ise “Biontech aşısı için FDA(*) (Amerikan İlaç Otoritesi) acil kullanım onayı” verildiği  yazıldı.

KARABULUT CİMER aracılığı ile Cumhurbaşkanına ilettiği ihbar dilekçesinde;

Sayın Cumhurbaşkanım

Ülkemizde yapılan AŞI virüsten korunmak için yapılıyor. O zaman bize bulaşacak olan virüs izole edildi mi? Konuyla ilgili yarasadan itibaren, konakçısı da dahil bilimsel kanıtını ve makalesinin aylardır  yayınlanmasını istiyoruz. Ama Sağlık Bakanlığının elinde böyle bir belge olmadığı için yayınlamıyor!

Onun için Sağlık Bakanlığını izole edilmeyen bir virüsün AŞI’sı olmadığını bilmesine rağmen,  AŞI ile insanları zehirlediğini İHBAR ediyorum.

CİMER’den gelen yanıt;

Sayın MUAMMER KARABULUT,

“T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 16.06.2021 tarihinde yapmış olduğunuz 2103250610 sayılı başvurunuz 08.07.2021 tarihinde AŞI İLE ÖNLENEBİLİR HASTALIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Sayın İlgili Ülkemizde de tüm dünyada milyonlarca kişide uygulanmış aşılar uygulanmaktadır. Tüm dünyada aşılar acil kullanım onayı ile uygulanmaya devam etmektedir. Kullanım onaylarının tamamlanması için uzun prosedürler mevcuttur. Sayın İlgili ülkemizde uygulanan sinovac aşısı acil kullanım onayı TİTCK (Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu) tarafından verilmiş olan bir aşı iken; Biontech aşısı için FDA (Amerikan İlaç Otoritesi) acil kullanım onayı verilmiş durumdadır. Ülkemize ulaşan aşılarımız güvenli olduklarından emin olunduktan sonra il sağlık müdürlüklerimize dağıtılmaktadır. Sorumluluk paylaşımı hususunda ülkemizde uygulanan diğer aşılardan bir farkı bulunmamaktadır.”

CİMER’den gelen yanıt üzerine açıklama yapan Muammer KARABULUT, “Sayın Cumhurbaşkanına hitaben yapılan son derece önemli bir ihbara karşı, Sağlık Bakanlığı AŞI İLE ÖNLENEBİLİR HASTALIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI, ABD onay verdi gibi ciddiyetten yoksun bir yanıt vererek, aşı gerekçesini de açıklamıyorsa, bu ülkede kimse aşı olmasın. Verilen yanıt aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı makamına hakarettir. ” dedi.   

(*) FDA ve benzeri kuruluşlar bilim kuruluş veya bilim konusunda otoriter değildir. Tıbbi ve farmasötik uygulamaların yöneticisidir. Üstelik Türkiye ile FDA arasında herhangi bir anlaşma da bulunmamaktadır. Tam bir ABD kurumudur.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adnan 3 yıl önce

Hepsinin Allah belasını versin kimsenin7cocukları halkı ülkeyi düşündüğü yok eğer bir hakkım varsa çalana haksızlık yapana kısaca Allahın adaletine ters iş yapana haram olsun

Avatar
Selam 3 yıl önce

Sayın Emine Erdoğan ve kızları ve oğulları ve torunları aşı oldular mı acaba

Avatar
Bay Bora 3 yıl önce

Türkiye bağımsızdır diye insanlari aldatmayın, Türkiye abd nin kulu ve kölesidir deyin olsun bitsin.
Siz koskoca Türkiye Cumhuriyetinin sağlık bakanısıniz, bir çok bilim kurulu diye adamlar topladınız , proflar, doçentler, uzmanlar vs. Etiketli koca koca adamlar. Devletten maaş alan tüm sağlık prifları, araştırmacılar, uzmanlar, yahu hiç utanmadıniz mı FDA nın sözlerini vatandaşa yazmaya? Siz kimsiniz o halde?
Bizler abd vatandaşlığına geçtikte haberimiz mi yok? Soruları direkt Abd başkanlığina ve abd FDA sına mı sormalıyız acaba?

Avatar
SELMAN AYDIN 3 yıl önce

Onlar nesli ve ekini ürünü İFSAD ederler buyuruyor ALLAH c.c
Ayet şuan ki durumu anlatıyor

Avatar
Erol 3 yıl önce

Gerçekten çok üzücü. Kocaman Türkiye Cumhuriyetinin cevabı bir ilkokul mezununun sözlerine eşdeğer.
Nerde o 15 Temmuzdaki ruh?

Avatar
Birisi 3 yıl önce

Siz bu ülkenin yetkililerini muhatap alarak soru soruyorsunuz , hatta ihbarda bulunuyorsunuz. Gelen cevap Fda onay verdi! Oluyor! Bizi feda mı yönetiyor yani, yoksa ABD mi??