Öne Çıkanlar REPLİKON AŞILAR İlker İpekdal BIRD FLU Nursultan Çağla Yalçın

 “AŞI OLANLARDAN UZAK DURMALIYIZ” (MI!?)

Bir yıl önce uyardı, koronavirüs bahanesi ile aşılayacaklar!

Yazan Dr. Vernon Coleman(*)

Tanınmış yazar da olan Dr. Coleman, "Aşılanan tüm insanlar sonbaharda ölmeye başlayacak!" başlıklı  bu yazısı için, “en önemli makalem.”   Ve araştırmaları sonucu elde ettiği veriler ışığında yazdığı makalesi için de “Umarım Dr. Geert Vanden Bossche (**) yanılıyordur. Umarım yanılıyorumdur.” dedi.

Onun için Dr. Vernon Coleman’ın bu yazısını bu dikkatle okumanızı öneriyoruz;

Bir süredir makalelerimi okuyorsanız, asla abartmadığımı bilirsiniz.

Ayrıca geçtiğimiz yıl boyunca tahminlerimin, değerlendirmelerimin ve yorumlarımın doğru olduğunu da biliyorsunuz.

Elitlerin planlarında bir şeyler ciddi şekilde ters gitti.  Ve sonuç şu ki, aşı olmamış olan bizler de büyük tehlike altındayız. Sağlıklı beslenerek ve D vitamini takviyesi alarak bağışıklık sistemimizi en iyi durumda tutmalıyız, bir noktada aşılananlardan uzak durmamız gerekebilir. Bence artık türlerin hayatta kalması için çok gerçek bir tehlike oluşturuyorlar.

Neredeyse tam olarak bir yıl önce, koronavirüs riskinin abartılmasının nedeninin bir kısmının zorunlu aşılama programı nedeniyle olduğu konusunda uyardım.

Sahte covid-19 salgını, kısmen aşı için bir bahane bulmak için yaratıldı, böylece aşı, covid-19'un oluşturduğu iddia edilen tehdide çözüm olarak sunulacaktı.

Ama şimdi bu sahtekarlığı planlayan kıyamet atlıları olan soykırımcı delilerin bizi Armageddon'a götürmesinden korkuyorum.

Dolandırıcılık, Imperial College'dan Ferguson'un hayal ürünü tahminleriyle başladı. Ferguson, berbat bir sicile sahip matematiksel bir modelcidir. Ferguson'un tahminlerinin saçma ve acınası olduğunu biliniyordu. Ancak tüm bunlara rağmen  tahminleri hapis cezaları (kapanma), sosyal mesafeler, maskeler ve okulların ve hastane hizmetlerinin kapatılması için bir bahane olarak kullanıldı.

Tam bir çılgınlıktı. Yapılması gereken mantıklı şey, enfeksiyonu olanları izole etmekti, -aynı şekilde grip olan kişilere evde kalmaları söylendi- ve en savunmasızları, özellikle de hastalığı olan yaşlıları, kalp veya göğüs hastalıkları olanları korumaktı. Ancak politikacılar ve meclis üyeleri her şeyi yanlış anladı. Ve neler olup bittiğini sorgulayanlar şeytanlaştırıldı ve susturuldu.

Mesele şu ki, sağlıklı insanların bağışıklık sistemleri başkalarıyla etkileşimlerle güçleniyor. Sağlıklı çocuklar ve genç yetişkinler çok güçlü bağışıklık sistemlerine sahiptir. Yalnızca yaşlılar yeni bir virüsten risk altındadır.

Yine de dünyanın dört bir yanındaki politikacılar ve danışmanları bizi kasıtlı olarak kitlesel bir aşılama programına sürüklediler.

Başlangıçta halka, yalnızca büyük bir aşılama programının kaybettikleri özgürlüklerinin bir kısmını geri kazanmalarına izin vereceği konusunda güvence verildi. Her zaman tehlikeli bir saçmalık olmuştur.

Ancak, bu kadar çabuk onaylanan deneysel aşılar hiçbir zaman istenen etkiyi göstermedi. Enfeksiyonu veya bulaşmayı önlemek için tasarlanmamışlardır. Aşılar, insanları, “covid-19” olmaktan korumaz veya onlara engellemez. Aşılar, enjeksiyonu alan bazı kişilerde semptomların şiddetini sınırlamaya yardımcı olur. Elbette çoğu insanın inandığı şey bu değil.

Aşılanan kişilerin çoğu enfeksiyona karşı korunduklarına inanmaktadır. Bu da başka bir sahtekarlıktır. Yani insan düşüncelerinde olmayan ve hiç düşünmediği ama önemli üç sorunla karşı karşıyadır.

Elbette ilk sorun, bu deneysel aşıların tehlikeli olduğunun zaten kanıtlanmış olmasıdır. - Zaten birçok insanı öldürdüler ve diğerlerinde ciddi yan etkilere neden oldular. Bu sorunun boyutu, yetkililerin bile aşıya bağlı her 100 ölümden sadece birinin ve ciddi yan etkilerin rapor edileceğini kabul etmesiyle değerlendirilebilir. Alerjilerden, kalp problemlerinden, felçlerden, nörolojik problemlerden kaçının öleceğini veya kaçının kör veya felçli olacağını tahmin etmek imkansızdır.

Web sitemde aşı nedeniyle yaralandığı veya hastalandığı bilinen kişilerin bir listesi var, okunması korkunç bir liste. Ölümlerin sayısı korkunç. Ancak çoğu yetkili, bunların sadece tesadüfler olduğu konusunda ısrar etmeye devam ediyor. Bir kişi pozitif bir covid-19 testinden sonra 60 veya 28 gün içinde öldüğünde - test sonucu yanlış olsa bile - sayıları artırmak için otomatik olarak covid-19 ölümü kabul edilir. Ancak sağlıklı gençler aşı olduktan sonra saatler içinde öldüğünde, bu ölümler sadece tesadüf olarak görülüyor. Ne trajik tesadüfler! -Bu ölümler sadece tesadüfler olarak kabul edilir.

İkinci sorun, patojen hazırlığı veya sitokin fırtınası olarak bilinen bağışıklık sistemiyle ilgilidir. Olan şu ki, aşılanan kişinin bağışıklık sistemi ileride virüsle temas ederse dramatik bir şekilde tepki vermeye hazır olacaktır. Sonuç felaket olabilir ve bu sonbaharda ve gelecek kış olmasından korktuğum şeydir. Aşılanmış kişiler, koronavirüs ile bir sonraki temasa geçtiklerinde büyük sorunlar yaşayacaklar. Bağışıklık sistemleri aşırı tepki verecektir ve bu muhtemelen çok sayıda ölüm olacağı zamandır.

Kanıt, Ekim 2020'de “International Journal of Clinical Practice”'de yayımlanan makalede, Covid-19 aşısı olanların sorunları hakkında klinikte nasıl davranılacağı hakkında resmi olarak bilgilendirme bulunmamaktadır. Aşı olanlar da bilgilendirilmiyor ve bu durumu onayladıklarına ilişkin onama da yok! Çoğu doktorlar da bu risklerin farkında değil...

Yaşlılar ve bağışıklık sistemi zayıf olanlar, özellikle ölüme yatkındır.

Ve size kötü bir bağışıklık sistemi veren nedir?

-Maske takmak,

-Kendinizi başkalarından izole etmek ve

-Yeterince güneş almamak üç bariz nedendir.

Ev hapsinde çok fazla alkol ve çok fazla tütün içmek işe yaramıyor.

Ek ölümlerin, aşılananların virüse maruz kalma olasılığının en yüksek olduğu sonbaharda meydana gelmesi muhtemeldir. Koronavirüsün en hızlı yayıldığı sonbahar ve kış aylarında meydana gelecek, salgın hastalık ve ölüm nedeniyle, hükümetler bir sonraki aşı kampanyasını desteklemeye başlayacak .

Elbette mutasyonlar hakkında çok fazla konuşma olacak ve aceleyle yapılan yeni aşılar, tıp veya aşılar hakkında hiçbir şey bilmeyen ünlüler tarafından üretilecek ve yoğun bir şekilde tanıtılacaktır. Tehlikeleri anlayan ve aşılar konusunda şüpheleri olan doktorlar her zamanki gibi susturulacak.

Şaşırtıcı bir şekilde, bu dolandırıcılığın arkasındaki insanların bunun olacağını bildiklerine inanıyorum. Kötü planlarının bir parçasıydı.

Sonbaharda ve gelecek kış ölümlerde artış olacağını biliyorlar.

Her zaman bu ölümleri COVID-19'un yeni bir versiyonunda suçlamayı planladılar.

- Sonbaharda var olacak binlerce mutasyondan biri. Aşıları er ya da geç iki ayda bir ya da daha sık olarak, her ay ya da daha fazla teşvik edeceklerinden uzun zamandır şüphelendim. Grip benzeri bir virüs enfeksiyonuna verilen tepkiyi eleştirmek için başlangıçta, "aldatmaca" kelimesini kullandım. Yanıt abartıldı.

Bill ve Melinda Gates'in ilk pandemiyi ciddiye almayabileceğimizi, ancak bir sonraki pandemiyi çok daha ciddiye alabileceğimizi ima ettiklerinde gülümsemelerini sağlayan şeyin bu olduğundan şüpheleniyorum.

Ve inanıyorum ki onlar ve bu sahtekarlığa karışan diğer herkes, aşılara sahip olmayacakları için tamamen güvende olacaklarını varsaydılar. Bazı seçkinlerin ve en önemli ünlülerin deneysel aşılardan biri yerine bir plasebo aldığından şüpheleniyorum.

Aşı nedeniyle ölme, ciddi şekilde hasta olma veya herhangi bir patoloji geliştirme ve ardından bir virüsle bir sonraki temaslarında inanılmaz derecede savunmasız olma riskine girmeyeceklerdir.

Sanırım seçkinler güvende olduklarını düşünüyorlardı. Milyonlarca ölümle sonuçlanacak ama onlara zarar vermeyecek bir plan yaptılar diye düşünüyorum.

İnanıyorum ki çok büyük ve çok önemli bir hata yaptık. Bu bizi üçüncü soruna getiriyor - beklemedikleri bir soruna.

Bu sorun, önde gelen bir aşı uzmanı olan Dr. Geert Vanden Bossche tarafından yeni ortaya çıkarıldı.  Aslında, Dr Bossche daha önce GAVI ve Gates Foundation ile çalıştığı için, başlangıçta söylediklerine şüpheyle yaklaştım. Dünyada aşılamaya karşı çıkacak son kişi o.

Dr Bossche, bugün kullanılan aşıların bu viral enfeksiyona karşı savaşta kullanılacak doğru silahlar olmadığını vurguladı.

Milyonlarca insanı aşılayarak virüsün mutasyona uğramasına ve daha güçlü ve daha ölümcül olmasına neden oluyoruz . Yeni mutasyonlar için yeni aşılar tasarlamaya çalışmak sadece durumu daha da kötüleştirir. Çünkü bilim adamları mutant virüslerin önüne geçemezler.

Ve aşılanan insanlar artık mutasyona uğramış virüsleri çevreleriyle paylaşıyor. Mutasyonlar daha güçlü ve daha ölümcül hale geliyor.

Kontrol altına alma önlemlerinin sonu, covid-19 virüsündeki yeni mutasyonların geniş çapta yayılmasını sağlamak için mükemmel bir şekilde senkronize edilecektir.

Bununla ilgili başka bir sorun daha var.

Normalde vücudumuz enfeksiyonları yenmemize yardımcı olan beyaz kan hücreleri içerir. NK hücreleri adı verilen hücreler - NK, doğal katiller anlamına gelir - bizi istila eden kötü hücreleri öldürmeye yardımcı olur. NK hücreleri işlerini yaptıktan sonra, antikorlar ortaya çıkar ve pisliği temizler.

Ancak Dr. Bossche, covid-19 aşılarının, aşıları almış kişilerin doğal savunmalarıyla rekabet eden çok spesifik antikorların üretimini tetiklediğini açıklıyor.

Aşılanan kişilerin doğal savunma sistemleri baskılanır çünkü aşının ürettiği spesifik antikorlar devreye girer.

Ve bu özel antikorların, aşıların tarafından üretilenler kalıcıdır. Aşılananların vücudunda sonsuza kadar oradalar.

Feci sonuç, aşılanan onlarca veya yüz milyonlarca insanın doğal bağışıklık sistemlerinin etkin bir şekilde yok edilmesidir.

Bağışıklık sistemleri, vücutlarında büyüyen virüsün herhangi bir mutasyona uğramış varyasyonuyla savaşamayacaktır. Ve bu mutasyona uğramış virüsler toplulukta yayılabilir. Aşının çok sayıda insana verildiği bölgelerde virüsün yeni varyasyonlarının ortaya çıkmasının nedeni budur diye düşünüyorum.

Sonuç olarak, aşıların uygulanması virüse sonsuz derecede daha tehlikeli olma fırsatı veriyor. Her aşılanan kişi, vücutları ölümcül virüsler üretmek için bir laboratuar haline geldiğinden, toplu katil olma potansiyeline sahiptir. Ve daha da kötüsü, aşılanan bireylerden bazıları asemptomatik taşıyıcılar haline gelebilir ve etraflarına ölümcül virüsler yayabilir.

Ve aşıyı alan kişiler mutasyonlara yanıt veremeyecekler çünkü bağışıklık sistemleri, aşı ile kendilerine verilen ve aşının orijinal formuyla savaşmak için tasarlanmış yapay bir savunma sistemi ile destekleniyor.

Aşılanan bireyler, yeni mutasyonlar yayılmaya başladığında yüksek risk altında olacaktır .

Vücutları sürekli ve özel olarak, hızla modası geçmiş bir virüs biçimine karşı savunmaya yöneliktir.

Yeni aşıların uygulanması yardımcı olmayacaktır çünkü mutasyona uğramış virüs savunmasız olmayacaktır. Aşıları yapan bilim adamları virüsteki mutasyonları önleyemeyecekler. – Bu beklenmeliydi. Bu nedenle grip aşıları genellikle etkisizdir.

Politikacılar ve danışmanları, yeni mutasyonların gelişmesinden ve meydana gelecek ölümlerin sayısındaki artıştan aşı yaptırmayanları sorumlu olmakla suçlayacak ve yalan söyleyecektir.

Ama eğer Dr Bossche haklıysa ve ben ona inanıyorum, insanlığı tehdit edecek olanlar aşılanmış insanlardır. Aşılanan herkes için büyük bir tehdit oluşturacaklar. Ancak yaydıkları virüsler orijinal virüsten daha tehlikeli olduğu için aşılanmamış insanlar için de büyük bir tehdit oluşturacaklar.

Çok tehlikeli bölgedeyiz.

Bu aşılama programını şimdi durdurmazsak, insanlığın geleceğinin tehlikede olduğunu söylemek abartı olmaz.

Bize Big Reset'i satmaya çalışanlar böyle mi düşünüyordu?

Bilmiyorum.

Belki de en başından beri hedefleri hepimizi öldürmekti.

Ya da belki onların kötü komploları kontrolden çıktı. Birleşik Krallık'ta Ferguson, Hancock, Whitty ve Vallance bana her zaman ülkenin tepkisine liderlik eden yanlış insanlar gibi göründü. Amerika Birleşik Devletleri'nde, Dr. Fauci'nin yanlış kişi olduğunu düşünüyorum.

Doğru insanlar olmadıkları için seçilmelerinden hep korkmuşumdur. Yaptıkları her şey bizim için kötüydü , ama onlar ve Gündem 21'i ve Büyük Sıfırlamayı destekleyen şeytani kabal için iyiydi.

Özgür tartışmayı bastırma ısrarı bizi doğrudan bu uçuruma götürdü. Bu insanların hiçbirinin hayatlarımız üzerinde bu kadar kontrol sahibi olmasına izin verilmemeliydi , ancak tüm sorgulayıcı muhalefeti daha önce hiç görülmemiş bir şekilde bastırarak ve gerçekleri bastırarak, ana akım medya ve internet devleri işleri çok daha kötü hale getirdiler. Güvende olacaklarını düşünüyorlar mı?

Kötü elitin başlangıçta istediği gibi, insanların% 90-95'ini öldürmek yerine, yanlışlıkla herkesi öldürmeleri gibi gerçek bir risk var; insanlığı yok edebilirler.

Kendimizi kurtarmak için çok az zamanımız var. Bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz gerekiyor ve ironik bir şekilde, aşılanmış insanlardan uzak durmamız gerekebilir. Bağışıklık sisteminizi nasıl güçlendirebileceğinizle ilgili bir hafta içinde bir makale yazacağım.

Şimdi, neden covid-19 üzerine yazdığım en önemli makale ve şimdiye kadar gördüğünüz en önemli makale olduğunu anlıyor musunuz?

Umarım Dr Bossche yanılıyordur. Umarım yanılıyorumdur.

Ancak bu makaledeki her şeye bakılması gerekiyor. Ve bu korkular kamuoyuna açıklanıp soruşturulmazsa, planın olabildiğince çoğumuzu öldürmek olduğundan emin olacağız.

Başka sonuç olamaz.

(*) Dr. Vernon Coleman; İngiliz asıllı, 1946 yılı doğumlu eski bir pratisyen hekimdir ve bir Holistik Tıp Bilimleri Profesörüdür. Coleman aynı zamanda ünlü bir yazardır ve Times’ın en çok satan yazarları arasındadır. Yalnızca İngiltere’de iki milyondan fazla satan 100’den fazla kitap yazmıştır. Kitapları 25 dile çevrilmiştir, 50’den fazla ülkede satılmaktadır. Vernon Coleman’ın kitapları tüm dünyada gazete ve dergilerde tefrika edilmiş ve birçoğu televizyon ve radyo dizisine dönüştürülmüştür.

(**) Dr. Geert Vanden Bossche; Dünyadaki aşı sektörünün önde gelen isimlerinden. Belçika’nın Ghent Üniversitesi'ndeki tıp tahsilinden sonra Almanya’nın Hohenheim Üniversitesi'nde viroloji üzerine doktora yaptı. Belçika ve Almanya'daki akademik kariyerinin ardından GSK, Novartis ve Solvay gibi aşı şirketlerinde uzman olarak çalıştı. Daha sonra merkezi ABD’nin Seattle şehrinde bulunan Bill & Melinda Gates Vakfı'nın Küresel Sağlık ve Aşı Keşfi programının başına getirildi. Peşinden Cenevre'deki Aşılar ve Bağışıklık Küresel Birliği (GAVI) bünyesinde Ebola Program yöneticisi oldu. Bir dönem Alman Enfeksiyon Araştırma Merkezi’nde Aşı Geliştirme Bölüm Başkanlığını yürüttü.

  1. https://cogiito.com/a-la-une/dr-vernon-coleman-tous-les-vaccines-commenceront-a-mourir-a-lautomne/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uveys 3 yıl önce

Bu yazılanlar çok büyük iddalar ve iddalarını ispatlamakla yükümlüler çünkü gerçekten de her yerden ayrı bir yorum yapılıyor ve biz neye inanacağımızı şaşırdık, açıkçası aşı taraftarı değilim ve olmayı düşünmüyorum fakat mecburi hale getirilirse ki bu durum özgürlükle çok çelişir, yapacağımız ve inanacağımız tek şey şu ; Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. Tuzakları başlarına yıkılır diye dua etmekten başka çaremiz kalmaz. Allah kendi katından bu işi düzeltsin. Amin

Avatar
Emre 3 yıl önce

Bilim nettir, aşıyla pandemi bitirilmez aksine çoğaltılır. Büyük bir insan katliamı yaşanacak.

Avatar
urartu 3 yıl önce

Dünya var olduğundan beri virüsler var ve insanlar bunlarla birlikte yüzyıllardır yaşıyorlar. A*ılar 5-10 yıl icinde geliştirilir hazırlanırlar, kahve yapar gibi aşı hazırlanmaz, virus değişim ( mutasyon) geçirdiginde a*ılar çöp olur. işin içinde korkunc paralar var ve siyasi cografik alan hakimieti, insanları kontrol hem ekonomik hem fiziksel olarak. Kendi bagısıklık ve bunyesini saglam tutun alkol sigarayı bırakın dengeli beslenmeye calışın. saglıklı kalın..

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdam 3 yıl önce

projesinde onların yerine bizim mahkumların ıslah projesi ile yerleştirilmesi buralara yerlestirilmelerinden bahsetmiş tim Hatta fazlasını yurtdışındaki çiftliklerde gerekirse oralarda evlenmelerini gozetip takip ederek orada ki koordinasyonu devletimizden hiç kesmeyerek Bütün mahkumları öncelikle ben gormek istiyorum önce hayır dualarını edeceğim gözlerimle göreceğim Öncelikli şart Adalet üzere olmaları kutsal kitabimızda ki akletmez misiniz sorusu ile hareket etmeleri kimsenin laikligine
musluman olup olmamasına karismiyorum Sadece bu iki şartın takipçisi olduklarını görmem lazım Onlarla birlikte gereksiz yere devlet kadrolarını işgal edip de 0/0 2,5 vergiyi geçen toplumlar çökmeye mahkumdur dusturuna göre vergilerin 0/0 40 lara çıkmasıyla sonuçlanan sistemin tersyüz olmasını temin için bu sayı1000000a çıkarılacak Sakin unutmayın Amerika yi kuran azılı katillerin sığır çobanı kovboylarin olduğunu ve hala onların cumhuriyeti amerika Bu 1000 koyuna çıkarılacak çiftliklerde bu ekonomi en az 20 çarpanli değişik sektörlere de yön verecektir Yani 100 $ ortalama fiyatlı koyunla1 milyar koyun ve 20 çarpan lı olursa 2 trilyon dolarlık bir hacime ulaşacak demektir 0/0 2,5 vergiyi düşündüğümüzde 50 milyar $ demektir 400 milyar lira bir de devletin yani bizlerin beslediği bir sistemden 500 milyar lirayı eksiltmis olacağız Rakam 900 milyar lira
Yaptın mı bütçeyi Şimdi 1000 dönümlük arazi 1 km 2 lik 1000000 yer yani 1 milyon km2 lik bir toprak buna da yurtdışında da yere ihtiyaç var Bunu da stratejik derinlik diyenler düşünsün diyeceğim şaka tabii Bize Şu Savaşları ile dünyaya gönül köprüsü kurduran Evliyadan da öte 2 cengaverimiz var Çağlar Demirkapi ve Hakan Girginer hatirladiniz mı izleyin bakın ne dediğimi anlayacaksınız Zaten Ukrayna ile Kuzey Afrika ile Sudanla Etopyayla Türk Cumhuriyetleri ile Azerbaycan la Irakla Suriyeyle anlaşmalarının kiralık tutulan yerler var Gidenlerden tek and üzere, isteyeceğim adalet üzere olsunlar akletmez misiniz ilkesini uygulasinlar

Avatar
Derin 3 yıl önce

Allah insanlara akıl vermiş ama bu akli kullanmayanlar aşıya teslim oldular. Tüm insanlık tehdit altında ve çok az insan bunun farkında. Kurtuluşu göremiyorum. Çok canlar yanacak.

Avatar
Hamza Özbal 3 yıl önce

Sözün özü;
Artık anlamayanlara "Allah farkındalık versin" demekten başka ne söylenebilir.
Allah farkındalık ihsan eylesin...

Avatar
SokakAdamı Dünyalı SokakAdam 3 yıl önce

Masallar ülkesinde bir komedi Süt banyosuna 15 yıl hapis istendi EMRE S ve UĞUR T ye bu hukuk garabetinde yanlarinda davalarina mudahilim TCK ya gore insanlari zehirlemek istemisler Yahu Levent Kirca ve Cem Yılmaz in bulamadığı bir espri Güler misin ağlarmısın Bir kere ben de TTB nin doktorların tıp etiğine göre calismadiklari ve insanlari ilaçlarla zehirledikleri icin eczacilari da sattiklari icin davaciyim Büyük fabrikalarin denizlere doğaya nehirlere ormanlara saldiklari zehirler için davaciyim Genetigi bozulmus gidalara zehirli gıdalara ülkemizde izin verip nesilleri zeka geriligine yok etmeye sevkedenler için davaciyim Uyduruk bir pandemiye bizi esir edip te sigara içilen ortamlara bizi mahkum ettikleri için davaciyim Ölümlerin büyük oranda beslenme sisteminden kaynaklandığını bilerek Diyabet şeker en büyük sorunumuz hale gelmişken cüce bugdaya dayalı beslenme sisteminin yasaklanmamasindan davaciyim Benim toplumsal sözleşmeye (anayasa) bana niye sormadiklarina kızarak kendimce toplumsal sözleşmeye yerleştirilmesini istediğim diyabetin bitirilmesi ve beslenme anayasasini cikartilmasini bekliyorum Amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek Onun için yazi boyunca sert vurgularim olsa da bunun güzelliğe çıkış için olduğunu bilin Konudan konuya gecebilirim affedin Daha önce mahkumların sıfır yapılabilmesi için Cimere de yazdığım şeyler var Sayın sevgili Cumhurbaşkanımıza ne kadar ulaştırıldı bilmiyorum Şimdi TRT de seyrettiğimiz büyük aile çiftliği de bunu çok güzel anlatan bir belgesel Konu ıngiltere de yaklaşık 1000 dönümlük arazide 1 karı koca ve 9 çocuğunun mücadelesi 1000 koyunlu ayrıca inekleri tavuklari atları balıkları olan bir çiftlik hayatı mücadelesi Bence yaşamları dini ne olursa olsun evliyalik bir aile Bir de Su Savaşları dunyada nerelere ulaşıp da ülkemizin ne kadar saygınlık kazandığı belgeselini ağzım açık izliyorum Işte daha önce benim Cimere önerimi attığım Afganistan dan getirilecek 200000 cobandan bahseden tarım bakanına ben sıfır mahkum projesi

Avatar
Ayi 3 yıl önce

İyi bir yazı