Öne Çıkanlar ABD Aşık Veysel Megali İdea Abdülkadir Aslantaş Özgür Özel

BİR BU EKSİKTİ!  O DA ÇIKTI!

Araştırmacı Gatti, PCR swablarını mikroskop altında inceledikten sonra prospektüsünde beyan edilmemiş  malzemeler buldu.

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 22 Nisan 2021

Belki de COVİD-19 için ilan edilen pandemi sürecinin en büyük skandalı PCR test için kullanılan swaplar da ortaya çıktı. Milyarı geçen PCR testler ile burnumuza ve ağzımıza sokulanın steril pamuk değil, ne olduğu bilinmeyen ama kesici, titanyum, cam elyaf gibi bir dizi parçacıklardan oluştuğu ortaya çıktı!

Uluslararası Biyomalzeme ve Mühendislik Toplulukları Üyesi, İtalyan Teknoloji Enstitüsü'nün INESE adlı Nanoekotoksikoloji Projesi'nin koordinatörü, İsviçre'nin Cenevre kentinde Sağlık, Hukuk ve Bilim derneğini kurucusu, Avrupa Komisyonu'nun NANOTOX Kümesinin üyesi ve nanoteknolojik gıdalarda güvenlik için Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü ve Dünya Sağlık Örgütü'ne (FAO / WHO) seçilmiş uzman ve Nanodiagnostics srl'nin kurucu ortağı ve baş araştırmacısı profosör Antonietta M. Gatti, swapları  ESEM ve EDS  elektro mikroskopta inceledi, bulduğu materyaller arasında sert malzemeler, büyük miktarda (nano) gümüş, alüminyum, titanyum ve cam elyaf vb. parçacıklar buldu.

resim 014 1024x652 1

Test Çubuğu

Tabii ki bulunan parçacıklar sonuç itibari rahatsız edici. Bilim adamına göre bunlar mukoza zarına nüfuz ederse, yaralanmalara ve iltihaplanmalara neden olabilirler.

Profesör Gatti, "Steril Pamuklu Swap" olarak belirtilen çubukların, karbondan mı yoksa pamuktan mı yapıldığını belirleyemedi. Çünkü ürünün üzerinde, “toprak kalsiyum karbonat, paslanmaz çelik veya silikatlardan” oluşuyordu.

Başka bir Çinli şirket olan Mantacc'tan fırça benzeri bir test çubuğu, çok sayıda kırık lif gösterdi. Karbon, silikon, zirkonyum, kükürt, alüminyum, titanyum ve sodyumun numunenin bileşenleri olduğu da bulundu.

resim 000 1

Swapları araştıran Profesör Gatti ise şöyle yazdı:

“Şirket, fiberin çekirdeğinin, analizde silikat-zirkonyum-titanyum olduğu ortaya çıkan tescilli bir malzeme kaplamasıyla naylondan yapıldığını açıklıyor. Bu kaplama lifi mukoza zarını yırtabilecek şekilde sertleştirir. Smear manevraları sırasında uygulanan basıncın yerinde kalan bazı lifleri kırma olasılığı vardır. Bu olduğunda, nefes almayı ve konuşmayı zorlaştıracak şekilde mukoza zarına zarar verebilecek bir yabancı cisim reaksiyonuna neden olabilirler.”

Birçok KBB doktoru, SARS-CoV-2 için sık sık test edilen kişilerde giderek sertleşmiş mukoza zarları bulmaktadır. Çocuk doktoru Eugen Janzen'in bildirdiğine göre , artık sağlam olmayan mukoza zarları, solunum yollarına ulaşmadan kendilerini virüslere, bakterilere ve mantarlara karşı savunma görevini yerine getiremez. Mikroplar, herhangi bir bağışıklık filtresi olmadan solunum sistemine girer. Bu bağlamda özellikle sorunlu: Maskelerin altındaki sıcak nefesten gelen nem , her tür mikrop için ideal üreme alanıdır.

resim 018 1

Profesör Gatti'nin analizine göre, çubuğun boynundaki görüntüdeki küçük beyaz noktalar gümüş nanopartiküllerdir: "Gümüş, üreticinin prospektüsünde beyan edilmeyen bir malzemedir."

Profesör Gatti, farklı üreticilerin birkaç swabını analiz ettikten sonra aşağıdaki sonuçlara varır:

Kirpi bezleri güçlü liflerden yapılmıştır. Burun mukozasını sıyırırlarsa, ona zarar vererek kanama yaralanmasına veya her durumda dokuda travmaya neden olabilirler.

Mukozal iyileşme sürecinde, kopan lifler, herhangi bir yabancı cisimde olduğu gibi, bir granülom veya fibrotik doku oluşumuna neden olarak, onları çıkarmadan dokuya nüfuz edebilir.

resim 013 1024x672 1

Naylon'dan yapılmış FLOQSwab

İncelenen tıbbi cihazlar tamamen biyolojik olarak uyumlu değildir ve bu nedenle ISO 10993 gerekliliklerini ve CE işaretini almak için gerekli testleri karşılamamaktadır.

Bazı sürüntüler nazofarengeal mukoza için tehlikelidir, sert ve kırılgan vitröz lifler mukozayı çizebilir ve lezyonlar oluşturabilir. Kanama, testin istilacılığının bir göstergesidir.

resim 036

Swab görüntüsü

Tekrarlanan sürüntü testleri kronik lezyonlara yol açabilir. Kırılgan vitröz lif parçalarının salınması, dokuda granülomlar ve / veya fibroz gibi biyolojik reaksiyonlara neden olabilir.

Bu lekeler bebekler ve çocuklar için sağlık riski oluşturur. Profesör Gatti, testler gerekliyse çocuklara küçük, hafif smear yapılması gerektiğini söylüyor.

Kaynak :

https://trikooba.com/una-investigadora-encuentra-materiales-no-declarados-en-los-prospectos-tras-analizar-los-hisopos-para-pruebas-pcr-bajo-microscopio/

https://ahrp.org/trzboard/antonietta-m-gatti-phd/ 

Anahtar Kelimeler:
PCRSWAPAntonietta M. Gatti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
egemen arda 3 yıl önce

eşimden iki gün önce zorunlu olarak kovid numunesi aldılar burnu hala kanıyor. iki gündür kanaması geçmedi. şimdi anladım neden geçmediğini. yazık bizlere lanet olsun hepsine.

Avatar
necati 3 yıl önce

tam gestapo yöntemiymiş

Avatar
Selçuk özen 3 yıl önce

Ben bu en başından beri şüphe duyduğum bi konuydu zaten. Mümkün oldukça maske ve mümkün oldukça pcr yaptırmadım. zorunlu olduğum zaman bi ameliyat öncesi yapıldı,bu swaplar aracılığıyla yaptılar fakat ,yinede POZİTİF diye bir şeye çıkmadım ve zaten inanmadım POZİTİF olacağıma, bazı mantıksal hatalar olduğunu düşündüm ve çok istemiştim bu kadar yakından bakmayı o pcr diye adlandırılıp burnumuza ağzımıza sokulan şeyin ucunda ne varda neyi ölçülüyor yada ne gibi ne numunesi alıyor diye. Tam da şüphelendiğim gibi çıktı.
Burnumuza bir sümük numunesi almak amaçlı olduğunu söyleyip burnunu delercesine acıtarak alınması çok saçma. Aynı şekilde boğazdan da numune alınırken neden illa o çubuğun ucu bademciğin arkasına kadar sürtülüp bide acı hissettiriyor. Dilipak hocamızın da dediği gibi bu bir KOMPLO.

Avatar
Müh. M. YÜKSEL 3 yıl önce

Ne kadar çok farklı görüşler var. Hangisi doğru, ne derece doğru... Bu nasıl bir komplo.. B.Gates veya her hangi biri, insanlığı yok edecek kadar sapkın olabilir mi.? Sonuçta dünya malı dünyada kalıyor.. Eğer bunlar maddiyat için yapılıyorsa, bunlar nasıl sapkınlık içindeler.. Ben ve eşim 72 ve 70 yaşlarındayız.. Hayatımız gittikçe kısıtlanıyor.. Aşı belgesi olmadan AVM ye giremezsin, seyehat edemezsin, resmi daireye giremezsin.. Çember daralıp duruyor.! Bu Aşılar 3-5 sene sonra ne gibi sonuçlar verir, bilinmiyor ki.. Şimdiden bilinemyen sonuçlarda, "Aaa kusura bakmayın,bunları düşünememiştik.." demekle çıkmış sorunlar halledilecek mi.. ŞAŞIRDIK KALDIK..Benim oğluma devrettiğim bir üretim tesisim var,ama CEO yine benim. Arada oraya gidip işleri görmem, orada görünmem gerek.. Sokakta polis çevirse.herhlade basacak cezayı.. Karavanımla gezme tutkum var..70 Yaşında eve mahkum kaldık..... NE YAPACAĞIZZZZ ..NE YAPALIMMM... NE YAPMAYALIIIMMM..