Öne Çıkanlar Russia Muammer Karabulut Abdurrahman DİLİPAK İstanbul Sözleşmesi Propolis

BU SANSÜR, COVİD-19 TARİHİNE GEÇTİ

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 14 Haziran 2021

5gvirüs-platformu’nun sosyal medya hesabına uygulanan sansür kafa karıştırdı.

Facebook ve İnstagram kararını verdi, DSÖ ve Drosten, COVİD-19 hakkında yanlış bilgi veriyor.

DSÖ’ye 100 binin üzerinde doktorun aylardır, COVİD-19’un temel protokolü için baskı yapmasına rağmen kaldırılmayan makale, sosyal medyanın 1 ve 2 numaralısı tarafından kaldırıldı.

Facebook & İnstagram, DSÖ’nün yayınladığı PCR tanı kiti protokolündeki virüs izolasyonu ile ilgili bilgileri, “zararlı yanlış bilgi nedeniyle” kaldırdı. Kaldırmakla kalmadı, beğeni yapan bir takipçiye de, “Beğendiğin bir gönderi, COVİD-19 ile ilgili yanlış bilgilere ilişkin Topluluk Kurallarımıza aykırı olduğu için kaldırıldı. COVİD-19’un gerçek olmadığına yönelik iddialara izin vermeyiz” mesajı yolladı.

5gvirus-platformu’nun İngilizce orijinali ve Türkçesini paylaştığı ilgili makaledeki alıntı, DSÖ’nün 17 Ocak 2020 tarihinde kabul ettiği PCR tanı kiti protokolünün sonradan gelen ve 23 Ocak’ta Eurosurveillance dergisinde Profesör Christian Drosten ve ekibi tarafından, “Gerçek zamanlı PCR ile 2019 yeni koronavirüsün tespiti” başlığı ile https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045?fbclid=IwAR144cELnmj5X5yEfLChK9tTaIZTQXZhYV_RCTQv9gMn8vMvx9wnOWaJfWs yayınlandı.

Böylelikle COVİD-19 ile ilgili yanlış olduğu iddia edilen bilgilerin yayılmasını sansürleme kararı alan facebook ve İnstagram,  Profesör Drosten’in DSÖ’de yayınlanan  protokole ilişkin makalesinin yanlış ve “COVİD-19’un gerçek olmadığına yönelik” iddia olduğuna karar vererek kaldırdı!..  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zafer Koç 3 yıl önce

Sosyal medya virüs yalanının sürmesi için bütün günceyle gerçek bilgileri sanzürleyerek yayınlaması engelliyor.
Bu da şunu gösteriyor güdümlü sosyal medya üyelerinide güdümlü yapmak istiyor ama buna güçleri yetmeyecek.