Öne Çıkanlar Twitter Sosyal Tıp Bahçeli Mendy Chitrik Sağlık Bakanlığı

Çocuğu Annesine, "Vatan Haini mi" diyecek?

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 27 Aralık 2020

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri YALÇIN Bugün Türk Milleti’ni açıkça hedef alarak Fox TV'de, "ben aşı yaptırmam diyenler bir vatan haindir." diyerek programa katılarak konuşma yapan Prof.Dr. Bingür SÖNMEZ’in sözleri çok ağır olduğunu söyledi.

YALÇIN yaptığı açıklamada, “Bir aileden baba aşı yaptırmam diyecek, anne yaptıracak ve çocuklarda babasına “vatan haini” diyecek veya tam tersi olacak. Bilim böyle işler ile uğraşmaz.

Gerek sosyal medyada gerekse partili arkadaşlarımdan binlerce mesaj aldım. Anlaşılan bu açıklama ülkemizde büyük tepki görmüştür. Onun için başta Fox TV olmak üzere, en büyük RÜTÜK, Halk olduğu için bu zattan özür diletin, eğer kendisi dilemiyorsa, Fox TV ekranlarında canlı yayında, “aşı yaptırmam diyenler bir vatan haindir” sözleri sarf edildiği için izleyicilerinizden siz özür dileyin. Biz siyasi bir parti olarak bunu hatırlatmak, siz de Fox TV olarak bu tekzibi yayınlamak zorundasınız.  Yoksa Fox TV’yi boykot çağrısı yapacağız!”  dedi.

Anahtar Kelimeler:
AŞIBedri YalçınFox TV
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Arıcan 3 yıl önce

Yeter ya her yasağa uyum sağladık diye bizi kesecek koyun sandılar !!!!

Avatar
Doğan 3 yıl önce

Bu dayının kafası güzel lan kelll işine bak millet sana bi takar görürsün hainliği