Öne Çıkanlar DSÖ Megali İdea Robert W Malone ABD Mendy Chitrik

ÇOCUKLAR İÇİN ONAY ALINDI!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 17 Aralık 2022

Dünya’da en fazla mRNA  sıvısı satan Şahin 20 Aralık 2021 tarihli açıklaması sanki yeni söylenmiş gibi Seçkin tarafından paylaşıldı.

Şarkıcı Ece Seçkin, Prof. Dr. Uğur Şahin'in 2021 yılındaki, "3 doz koronavirüs aşısı yeterli değil"(bkz) sözlerine tepki göstererek, "Yemem o yalanları. 2. doz aşıdan sonra hayatımın nasıl kaydığını tedavim bittikten sonra anlatacağım. Aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim." İfadesi ile paylaşımda bulundu. Seçkin'in mRNA’yı hedef alan paylaşımı sosyal medyada olduğu gibi nerdeyse bütün basın-yayın organlarında kullanıldı!

Şahin’in sarf ettiği sözlerin zamanı geçmiş olsa da, Ece Seçkin’in paylaşımı doğru ve haklı bir tepkiydi. Fakat zamanı geçmeden yapılması gereken çok daha önemli bir açıklama vardı.  O da mRNA’cıların asıl hedefinde olan çocuklar için Biontech&Pfizer, “5 Yaş Altı Çocuklarda Omicron BA.4/BA.5'e Uyarlanmış Bivalan COVID-19 Aşısı(*) için ABD FDA Acil Kullanım İzni” almasaydı.(bkz) Yani hedefte çocuklar var. Zaten büyükleri için mRNA sıvıları 4,5 ve 6 doz diye gitti.  Planlı salgının mRNA’cıları bugünlerde artan gripal enfeksiyonları fırsat bilerek, bu izinle çocukları aşılamayı hedefliyorlar.

Şarkıcı Ece Seçkin’in etkili olduğu anlaşılan tepkisini bu sefer çocuklar için kullanırsa çok daha iyi olacak galiba…

(*) Bivalan aşılar, COVID-19’a karşı günümüze kadar güya etkin olan varyantlara ek olarak BA.4 ve BA.5 varyantlarını da kapsayacak şekilde yeni bir mRNA bileşeni eklenerek etkinliği genişletilmiş sıvılardır.. Bivalan COVID-19 sıvıları şu anda dolaşımda olan sözde Omicron varyantına karşı önceki mRNA deney sıvılarından daha fazla koruma sağlayacağı öngörülerek piyasaya sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
MRNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.