Öne Çıkanlar DSÖ Robert W Malone Prof. Dr. Selim ŞEKER Megali İdea Akan KÜRŞAT

ÇOCUKLARA AŞI!

5gvirusnews haber Merkezi Lefkoşa  / 25 Mart 2022

Plandemini enerjisi dünyada biterken, KKTC’de bütün hızıyla devem ediyor!

KKTC Sağlık Bakanlığının aldığı kararlarda etkili olan çevrelerin yeni hedefinde  çocuklar var.  

KKTC’de öğrenci velilerine TTB’den beslenen, mehmet ceyhan’ın yetiştirdiği ve fulbright bursu ile okuyanlar mesaj yolladı, “çocuklarınızı aşılatın!”

Dün itibari ile KKTC Sağlık Bakanlığı  5-18 yaş grubu çocukları  aşılamak için okullara gideceğini duyurdu.

Bakanlığın, “18 Yaş altı kişiler için Covid-19 aşı onam formu”  bütün okullara dağıtıldı! Formda en çok dikkat çeken ise çocuklar, “HIV enfeksiyonu”  uğramışsa doktordan rapor getirmesi istendi.

Dünya Sağlık Konseyi ise geçen günlerde yaptığı açıklamada, Çocukların Covid-19'dan çok fazla etkilenmediği ve hatta semptom bile göstermediğine vurgu yaparak, gerekçelerini sunan konsey, çocuklarda Miyokardit (kalp kası iltihaplanması) riskine karşı aşılamanın durdurulması çağrısında bulundu.

ÇOCUKLARIMIZA "DOLAYLI ZORUNLU" PFİZER-BİONTECH AŞISI YOLDA

KKTC’de görev yapan Nöroloji Uzmanı Dr. İlker İPEKDAL’da Sağlık Bakanlığı, çocuklar okuldan nene ve dedelerine virüs taşıyıp onların hayatlarını tehlikeye atacaklar gibi bir gerekçe ile hareket ediyor. Görünen odur ki çocuklarımıza aşı "ZORUNLU" hale getirilmeden Covid-19 pandemisi de bitirilmeyecek.

Aşı da POLİETİLEN GLİKOL  var!  Biliyor muyuz?

İPEKDAL bir doktor olarak aşıya karşı olmadığını açıklayarak, “özel sağlık durumu olanlar ve gönüller için bir yorum yapamam ama içeriğinde ilk defa POLİETİLEN GLİKOL(*) yabancı maddesi içeren bir aşının çocuğuma dolaylı dayatmalar ile yaptırılmasına karşıyım.  Üstelik 6ay-11 yaş grubunda aşı çalışması Mayıs 2026'da sonlanacak.” dedi.

(*) POLİETİLEN GLİKOL: Endüstriyel imalattan ilaca kadar pek çok uygulama ile petrolden elde edilen bir polieter bileşiğidir. PEG, moleküler ağırlığına bağlı olarak polietilen oksit veya polioksietilen olarak da bilinir.

Ayrıca aşı içeriğinde bulunan maddeler arasında Polietilen Glikol   yer alıyorsa ağır alerjik reaksiyona neden olacağından dolayı bu hastalığı taşıyan kişilerden uygulanmaması  konusunda uyarı vardır.

Anahtar Kelimeler:
COVID19KKTCTTB
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.