Öne Çıkanlar BND Bursa Teleferik İlker İpekdal Türkiye

COVİD-19 CİNAYETİ!

Bu cinayet  faili meçhul değil!

5gvirusnews Haber Merkezi Mersin / 12 Şubat 2022

Yakınlarının anlattığına göre Mersin’de Sabiha Gündüz’ün ölümü ile bir Covid-19 cinayeti daha işlendi. Yaşananlar baştan sona kan donduran nitelikte…

3. faz sonuçları henüz ortaya çıkmamış, üstelik ilk kez aşı diye 3 kez zerk edilen mRNA sıvısı alan bir kişi kontrol altında olması gerekirken, kendisine reva görülen ölümün sorumlusu bill gates ile başlayarak, 11 Mart 2020  tarihinde “pandemi” ilan edenler, yaygın basın, Türkiye’nin Sağlık Bakanlığı, medyatik hekimler ve nihayetinde halk sağlığı için görev yapanlara kadar uzanıyor!

Acı olay Mersin’de 10 Şubat Perşembe günü Saat 18:30 sıralarında işten gelen 3 kız, anneleri Sabiha Gündüz elinde telefonla kimseyi arayamadan yere düşmüş yatar bir vaziyette görüyor ve hemen ambulans çağırıyorlar!

O sırada zorla konuşan Sabiha Gündüz  su içmek istiyor. İlk yardım ekibi eve geliyor.  Fakat 3. katta olan Sabiha Gündüz’ün yanın evde temaslı kimse olmadığı halde Covid’li var diyerek içeri girmiyorlar! Sağlık görevlileri hastanın 3. kattan aşağıya kendilerinin indirmesini istiyorlar. O sırada evde bulunan çocukları annelerini yürütmeye çalışıyorlar ama yürüyemiyor. Anne kalçasının üstünde sürünerek 2. kata iniyor, burada sedyeye yatırıyorlar ve komşularının da yardımı ile merdivenlerden indirmeye çalışırken anneleri kafasını korkuluklara çarpıyor! İlk yadım ekibi, yürümekte ve konuşmakta güçlük çeken Sabiha Gündüz zemin kata geldiğinde bütün gücü tükenmiş durumda ambulansa bindirerek Toros Devlet Hastanesine götürüyorlar.

Bir süre sonra da Sabiha Gündüz’ün  kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği yakınlarına bildiriliyor.

Sabiha Gündüz’ün kızları annelerinin aşıdan önce hiçbir sağlık sorununun olmadığını fakat 1. doz Biontech aşısından sonra önce kolunu, 2. doz Biontech aşıdan sonra karaciğerini 3. doz aşıdan sonra ise tamamen kötüleşerek hayatını kaybettiğini açıkça söylediler.

Yaşama hakkı sıvı dayatması ile elinden alınan, hasta olmaktan korktuğu için 3 doz Biontech aşısı olan Sabiha Gündüz maalesef hayatını kaybetti ve dün de defnedildi.

Yaşamın sonun giden süreçte hiçbir rahatsızlığı olmayan bir kişiye 3. Doz mRNA sıvısı vermek, gerçekten hasta olduğunda ona yapılan ilk yadım kusurları ve ölümünden sonra yakınlarının otopsi isteklerinin günah olacağı gerekçesi ile teklif edilmemesi Sabiha Gündüz’ün ölümünü unutturmayacaktır!

Bu cinayet  faili meçhul değil!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Canım teyzemin acısını bile yaşayamadık. Bu cinayette kimin katkısı varsa Allah onları iki cihanda da kahretsin!!

Avatar
Neriman K. 2 yıl önce

Bu katliama göz yumanlar hesap gününü unutmuş!
Bu vebalin bedeli hafif bir hesap olmayacaktır.
Allah hesabı çabuk görendir.
Müslümanlar uyuyor!

Avatar
Rukiye 2 yıl önce

Biz bunları yaşamak için Erdoğan'a oy vermedik... biz ona oy verdik bir yanlışlık varsa düzeltecek en başta odur... bizi hayal kırıklığıyla baş başa bıraktı bu dönem...

Avatar
Mehmet Ali 2 yıl önce

Bence gün gelecek, tüm bu cinayetler de araştırılacak ve sorumluları bu dünyada da hesabını verecek.

Avatar
Hanife. K. 2 yıl önce

Bu ülkede hiç birşeyin hesabı sorulamadı aşıdan ölenlerin hakkını mı arayacaklar? Lafı güzaf. Kimse hak aramaz yarın birgün üztü kapatılır kimse hakkını aramaz zira bundan daha büyük dertler önümüzde bizi bekliyor, o günler gelince bunlar çok basit kalacak unutulacak ve kimse arkasına düşmeyecek bu meselenin. Hava zehirlenmesi suların zehirlenmesi elektrik kesintisi iç savaşlar vs vs. Sağlıkla kalın Allah beterinden korusun

Avatar
Oğuz 2 yıl önce

Malesef kuru laflar ve beddualar etmekle bu beladan kurtulamazsınız,nerde hak gaspı varsa hukuka başvurmalısınız,hukuk olmuyorsa,protesto o da olmuyorsa siz biliyorsunuz...