Öne Çıkanlar Robert W Malone Prof. Dr. Selim ŞEKER DSÖ Megali İdea Akan KÜRŞAT

DİKKAT

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 3 Ocak 2022

Küresel sapkınların DSÖ eliyle gerçekleştirdiği planlı salgın dünyayı yeni bir değişime sürüklerken, ülke meclisleri de hareketlenmeye başladı. Türkiye’de ise Sağlık Bakanına özellikle gen terapi sıvısı olan mRNA’nın yol açtığı ölümler ve yaralanmaları soran bir milletvekili aranıyordu, o da Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir KARADUMAN oldu.  

KARADUMAN 2 Ocak 2023 tarihinde Fahrettin KOCA’nın yanıtlaması için soru önergesini TBMM’ye verdi.

1-Ülkemiz genelinde son iki yılda kalp krizi sebebiyle vefat eden kişi sayısı toplamda kaçtır? Bu sayının yıllara dağılımı nasıl gerçekleşmiştir?

2-Son iki yılda kalp krizi geçirerek vefat eden kişilerin yıllara göre yaş ortalaması kaçtır?

3-Son iki yılda kalp krizi vakalarının özellikle genç yaştaki sporcularda görülmesinin sebepleri nelerdir?

4-Son dönemde artan Kalp krizi vakalarıyla ilgili Bakanlığınızca yapılmakta olan bir araştırma var mıdır?

5-Pandemi sürecinde uygulanan aşıların sonuçlarıyla ilgili herhangi bir araştırmanız olmuş mudur? Kalp krizi vakalarında artışlarıyla ilgili olduğu tespit edilen aşılar uygulamaya devam edilecek mi?

Artık Türkiye’de mRNA sıvısı olmuş veya olmamış, herkes bu soruların yanıtlanması ve sorgulanması için milletvekili KARADUMAN ile birlikte konunun takipçisi olmalıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk 1 yıl önce

Bu haberi yaparak tarfsizliginizi da goserdirdiniz