Öne Çıkanlar Ankara Üniversitesi Deprem TL 5G Mehmet Eymür

DSÖ’YE KARŞI REFERANDUM İSTİYORUZ!

5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 31 Mayıs 2023

-DSÖ FED’in projesi ile vücudumuzla ilgili tüm verileri teslim alarak dijital köleliliğe dönüştürmek istiyor!

-DSÖ bütün sağlık ürünlerini üretecek, dağıtımını yapacak ve kartel olacak.

-DSÖ kararlarına karşı çıkmayı bırakın, eleştirme hakkımız bile olmayacak.

5gvirusnew-platformu sözcülerinden, Abdurrahman DİLİPAK ve Muammer KARABULUT DSÖ’nün on iki ay sonra onaylanacak olan  Uluslararası Sağlık Tüzüğüne karşı REFERANDUM çağrısında bulundu.

Yapılan basın açıklamasında halk sağlığı üzerindeki küresel tekel gücü istemiyoruz diyen platform sözcüleri aşağıdaki açıklamayı yaptılar.

İsviçre’nin Cenevre kentinde 21 Mayıs’da başlayan DSÖ’nün en üst karar alma organı olan Dünya Sağlık Asamblesi’nin 76. Toplantısı, DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus’un kapanış konuşması ile sona erdi.

Ghebreyesus kapanış konuşmasında, Uluslararası Sağlık Tüzüğünde yapılan değişiklikleri, “sadece on iki ay sonra onay için, güçlü bir anlaşmayla müzakere edeceğiz.” dedi.

DSÖ’nün değiştirmek istediği ise Uluslararası Sağlık Tüzüğünü, yeni bir "Pandemi Anlaşması" ile tadil etmektir.

Aslında DSÖ pandemi tehditini göstererek,  insan hakları ve ülkelerin egemenlik hakları üzerinde tek otorite olmak istiyor. Yani DSÖ’ye değişiklik için oy veren üye devletlerin onayları sonrası işleri bitecek.

Önümüzdeki günlerde tüm ayrıntılarını paylaşacağımız tüzük değişikliği ile devreden çıkan üye ülkelerin yerine, DSÖ'nün yürütme komiteleri ve genel direktörü gelecek ve bunların kural koyma yetkileri de olacak. Bu yetki  BM Şartı'nın VII. Bölümü uyarınca hareket eden BM Güvenlik Konseyi dışında, başka hiçbir BM organı veya uzmanlaşmış kuruluşlarında bile bulunmuyor.

Ayrıca yeni DSÖ düzenlemesinde, ifade özgürlüğü, basın özgürlüğü, temel insan hakları ve sağlık hakları da yok sayılmaktadır. Güya doğruluk ancak DSÖ’nün bilgileri ile “dengelenir” gibi soyut bir ekleme getirilmiştir. Bu anlatı tehlikeli, antidemokratik ve 11 Mart 2020 tarihinde COVID'den alınan derslere göre olması gerekenin tam tersidir. Sanki bilimsel değil kabul ettirilmek istenen kutsal bir metindir.

KONTROL İÇİN, “DİJİTAL SAĞLIK SERTİFİKASI” VE PERFORMANS PASS, KARBON AYAK İZİ VS..

DSÖ “Acil bir kriz riski ile karşı karşıya olunduğu” iddiası ile sağlık için, “ACİLEN YEREL VE KÜRESEL EYLEM PLANI VE OPERASYON GÜCÜ” ihtiyaç olduğunu dile getirmektedir.

UST'de (2005) yapılan ek değişiklikler, merkezi direktiflere toplu uyumu sağlamak için (tercihen dijital) “sağlık sertifikaları ve konum belirleyici formlarla genişletilmiş bir sürveyans” (Bulaşıcı hastalık sürveyansı, hastalıkların ilerleme modellerini belirleyebilmek için yayılımlarının takip edildiği, epidemiyolojik uygulamaların tamamına verilen isimdir.) sistemi öngörmektedir. Kontrol ve gözetim için (dijital) sağlık sertifikalarının veya konum belirleme formlarının kullanımına ilişkin değişiklikler, yalnızca uluslararası acil sağlık durumlarına ilişkin maddeler açısından değil, aynı zamanda giriş ve çıkışta genel sağlık önlemlerine ilişkin 23. Madde ile ilgili olarak da önerilmiştir.

DSÖ PLANI, “FED PROJESİ”DİR.

DSÖ’nün dijital izleme merakı, UST de yapılacak değişikliğin en önemli tarafı diyebiliriz. Buradaki bağlantı veya değişiklikle insanların sağlıkla ve/veya vücuduyla ilgili tüm verilerin FED-“Federal Rezerv” tarafından hedeflenen “CBDC-Merkez Bankası / Dijital Para Birimi”ne bağlanmasıdır. Artık DSÖ tarafından hedeflenen CYBORG, yarı robota dönüştürülmüş insanın tam kontrolü bu şekilde sağlanmış olacaktır. Yeni para birimi, kripto para olmasının ötesinde, aynı zamanda bir kimlik ve NFT örneğinde olduğu gibi karbon ayak izi izleme ve sisteme uyum açısından performans puanlaması yapan bir “siber kontrol sistemi” özelliği taşıyacaktır.

DSÖ KARTEL OLACAK!

Bir dizi UST (2005) değişikliği, onaylanırsa, belirli koşullar altında sağlık ürünlerinin tanımlanması, üretimi ve tahsisi yetkisini DSÖ'ye devredilecek (bkz. DSÖ 2023a:13-14) yani bir global kartel olacaktır. DSÖ bu anlamda Adalet, Eğitim, Kültür, İçişleri, Dışişleri, bakanlıkları, Gıda, Tarım, Çevre, Şehircilik, Aile bakanlıkları ile ilişki kurarken, NATO üzerinden savunma bakanlıkları, sanal para üzerinden Maliye ve Ticaret Bakanlıkları, genel anlamda yapay zeka, 5G ve Dijital sistemler için bilim, teknoloji ve ulaştırma bakanlıkları ile birlikte çalışma imkanı bulacaktır.

DSÖ tahsis mekanizmasına ilişkin değişikliklerin uygulanması için gerekli altyapı, tamamlayıcı pandemi anlaşması veya mutabakatı yoluyla oluşturulacak. İkincisi, kabul edilirse DSÖ Küresel, “Tedarik Zinciri” ve “Lojistik Ağı”nı (diğer adıyla Ağ) kuracaktır.

DSÖ’DEN KURTULUŞ VE ÇÖZÜM İÇİN, KİM NE YAPMALI?

DSÖ’nün önerdiği UST değişiklik ile İNSANLAR Quantum bilgisayarlar, yapay zeka, global network üzerinden siber yöntemlerle küresel paylaşımcıların tam kontrolüne girecektir. Tatbikat olarak görünen 11 Mart 2020 tarihinde ilan edilen, “pandemi” bahanesi ile yapılan Planlı Salgında yaşadıklarımızın hepsi yaşamımızın bir parçası olacaktır. DSÖ’nün istedikleri bu çerçevede kabul edilirse İNSAN VÜCUDUNA dokunacak, İNSANIN hak ve özgürlüklerine tecavüz edilecektir.

Tüm dünya insanları zorunlu olarak,  bu gelişmeler karşısında global ölçekli bir dayanışma ile DSÖ tehdide karşı işbirliği içinde olmalıdır. Hiç kimse, dünyada olup bitenleri, görmezden, duymazdan, bilmezden gelme hakkında sahip değildir.

Ülkemiz için TEK ÇÖZÜM; Farklılıklarımıza rağmen barış içinde bir arada bu gidişe HAYIR demektir. Bu anlamda YASAMA, YÜRÜTME, YARGI ve STK’ları, Sermayeyi, Medya’yı, Dini toplulukları işbirliğine çağırıyoruz.

DSÖ’nün istediği tüzük değişikliğine karşı, tüm insanlığa uyarıyor ve DSÖ’nün yapmak istediği değişiklik için de REFERANDUM istiyoruz!

Anahtar Kelimeler:
DSÖReferandumPANDEMİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ender 12 ay önce

Hayır. Bu konu referanduma bırakılamayacak kadar ciddi bir konudur. Beka sorunu referandum konusu olur mu? Hangi seçime guvendiniz de, bu hayati konuda seçim istiyorsunuz? Dso konusunda referandum istemek tehlikelidir.

Avatar
Filiz T. 12 ay önce

Müthiş

Avatar
Memduh Kızıltaş 12 ay önce

Neslimiz İçi,Çoluk Çocklarimiz İçin,
Gelecegimiz İçin Endişeliyim,
DSÖ gibi,Dünyayı İstedigi Gibi Kontrol Altina Alıp Yönetmek İsteyen Şeytani Akıl ile
Mücadele İçin,Planları Boşa Cıkarmak İçin,
Sistemden Çıkmak İçin (Bunu Nekadar Basarabilirim Bilemiyorum)
3 Ay İçinde Köye Yerleşme Planlıadım,
Bunun için,Bayramda gidip manisa Civarında Yer
Bakacağım,
Yerlestikten Sonra,
Kureselci Seytani Akılla Mücadele Etmek İçin,
Daha Açaba Gösterecegim İnş.

Avatar
DAVUT 12 ay önce

Hayır. Bu konu referanduma bırakılamayacak kadar ciddi bir konudur. Beka sorunu referandum konusu olur mu? Hangi seçime guvendiniz de, bu hayati konuda seçim istiyorsunuz...

Avatar
Nur 12 ay önce

Allah razı olsun insan ailesi için çaba sarfediyorsunz ama insanlar bunun ne olduğunu anlamıyorlar çevremizi aşı olmama konusunda ikna için çok uğraştık kimini ikna edemedik şimdi pişman oldular şimdi dsö ile
ilgili nasıl bir şey yapabiliriz.
Hocam sizi de daha çok görmek gerekiyor ekranlara çıkartılmıyorsunuz ne yazıkkı o yüzden bunu biz anlatsakta etkisi olmuyor.

Avatar
Burak Yılmaz 12 ay önce

Umarım şu Dsö ve avanelerinden tez zamanda kurtuluruz.

Avatar
Aydın 12 ay önce

DSÖ’nün istediği tüzük değişikliğine karşı, tüm insanlığa uyarıyor ve DSÖ’nün yapmak istediği değişiklik için de REFERANDUM istiyoruz!

Avatar
DAVUT USTA 12 ay önce

REFERANDUM DEMEK TAVİZ VERMEK DEMEK . KESİNLİKLE KABÜL ETMİYORUM DEMEMİZ GEREKİR.