Öne Çıkanlar DSÖ Starlik Georges MAROVİTCH Acil Kullanım Onayı Türkiye

Elektro-Moleküler TIP

Haber Merkezi Londra / 6 Mart 2024

Klordioksit ve Elektro-Moleküler Tıp: Yeni ve Umutlu Bir Paradigma(*)(bkz)

Son 100 yılda yenilikçi, modern tıp diye yutturulan insanları ilaca, doktora ve hastanelere bağımlı kılan küresel oyun, planlı salgın ile bütün uygulamalarının gözden geçirilmesine neden oldu.   

Nihayet yenilikçi tıp diye insanları sokağa çıkartmayan, zorla maske taktıran, uydurma test kiti ile virüs arayan ve “kovid 19” dan kurtulmak için mRNA sıvısı olacaksınız diyerek hükümetler üzerinden insanlara baskı uygulayan küresel sapkınların maskesini klordioksit düşürdü.

İşte bu kapsamda Dünya Sağlık Konseyi’nden Dr. Tess Lawrie, 17 yılını klordioksiti araştırarak geçiren biyofizikçi Dr. Andreas Kalcker ile görüştü.

Dr. Tess Lawrie görüşme öncesi yayınladığı yazıda baskıcı kendi dışında tüm tedavileri, bilimsel görüşleri ret eden çevrelerin kovid-19 döneminde “Ivermectin'in medya tarafından nasıl lekelendiğini ve düzenleyici kurumlar tarafından nasıl yasaklandığını” hatırlatarak, aynı dönemde gözden düşürülen bir başka bileşiğin de klordioksit olduğunu belirtti. Ve Donald Trump bunu dile getirir getirmez aynı medyanın hemen, “çamaşır suyu enjekte edilmesini” istiyor gerekçesiyle onunla yüksek sesle dalga geçtiğini yazdı.

Açık olmasa da 2024 yılında klordioksite karşı sinsi savaş devam ediyor. Ama klordioksitin tedavi edici sayılmayacak kadar çok özellikleri ile hızla yayılmaya devam ediyor.  

YENİLİKÇİ TIP

Dr. Kalcker ile yapılan söyleşi ve notlar;

Geleneksel tıp, semptomların farmasötiklerle (yani kimyasallarla) tedavi edilmesine odaklanmıştır. Bir fizikçi olarak Dr. Kalcker, hücrelerimizdeki enerji üretiminin elektriksel doğasını göz ardı eden bu fizyoloji ve tıp biyokimyasal görüşünün sınırlamalarının farkındadır. Moleküllerden daha temel olan atom altı parçacıklardır (protonlar ve elektronlar) ve Dr. Kalcker'in 'elektro-moleküler tıp' olarak adlandırdığı şeyi yalnızca allopatik tıbba(**) bir 'alternatif' değil aynı zamanda gerçekten yeni ve yenilikçi bir yaklaşım haline getiren de bu bakış açısıdır .

KLOR KARIŞIKLIĞI

Klordioksit 100 yılı aşkın bir süredir suyu arıtmak için kullanılıyordu, ancak artık dahili olarak da kullanılmaya başladı. Birçok kişi klordioksite karşı ihtiyatlı davranıyor ve onu çamaşır suyu veya klor ile karıştırıyor. Suda çözündüğünde, oksijene ve zararsız klorür iyonlarına (sofra tuzunda olduğu gibi) parçalanan sarı bir sıvı olan Klordioksit Çözeltisini (CDS) oluşturur.(bkz)

Öte yandan çamaşır suyu şeffaf bir sodyum hipoklorit çözeltisidir ve kesinlikle dahili olarak alınmaması gerekir. Klordioksit, aynı zamanda iki klor atomundan oluşan ve aşındırıcı bir gaz olarak bulunan moleküler klor değildir .

NEDEN KLORDİOKSİT BU KADAR ÇOK İŞE YARIYOR?

Klordioksit bir oksidan olarak bilinir ve oksidanlar, serbest radikallerin ve reaktif oksijen türlerinin (ROS) üretimi yoluyla hücrelere zarar verebileceğinden kötü bir üne sahiptir. Ancak Dr Kalcker, oksidasyonu olumsuz bir şey olarak görmenin mantıksız olduğuna dikkat çekiyor; daha iyi anlaşılması ve optimize edilmesi gereken doğal ve gerekli bir yaşam süreci olduğunu belirtiyor!

Oksidanlar vücutta toksik veya yararlı olabilir; bu voltaj farklılıklarına bağlıdır. Örneğin flor , çok yüksek voltajı (2.870 mV***) ve hücrelere zarar veren hidroksil grupları (OH-) nedeniyle toksik(Zaralı) bir oksidandır. Hücrelerimiz 1.000 ila 1.500 mV arasındaki voltajlarda en iyi şekilde çalışır ve yaşam için gerekli bir oksidan olan oksijen bu aralığa girer. Aralığın alt ucunda, 940 mV voltaja sahip klordioksit hidroksil grupları üretmez ve insan hücreleri için güvenlidir; ancak voltajı düşük olan ve dolayısıyla oksitlenen bakteri, mantar ve ağır metalleri de yok eder.

İlginç olan, klordioksitin hem oksidan (patojenleri nötralize eden) hem de antioksidan (zarar veren hidroksil gruplarını azaltan) olarak çalışabilmesidir. Bu nedenle , elektrik yüklerini insan hücresi için mükemmel olan bir voltaj aralığında geri yükleyen bir modülatör rolü oynar .

HASTALIK ENERJİ EKSİKLİĞİDİR

Dr Kalcker, hastalığı , zayıf mitokondriyal(****) fonksiyon ve metabolik asidoza(*****) bağlı enerji eksikliği olarak görmeye başladı. Klordioksitin hücrelere oksijen sağlayarak bu sorunu çözmeye yardımcı olduğunu düşünüyor. Oksijen normalde kırmızı kan hücrelerinde dokulara taşınırken, klordioksit o kadar küçüktür ki (yalnızca üç atom!!!) vücudun herhangi bir yerine yayılabilir. Aslında klorür iyonu, oksijeni asidik pH'a sahip dokulara götüren ve milyonlarca oksijen molekülü salan, hücrelerin enerji üretmesine ve dolayısıyla iyileşmesine destek olan taşıyıcıdır.

SOLUNUM YOLU, DİYABATE VE KANSER

Klordioksit solunum yolları enfeksiyonu gibi her yıl birkaçını yaşadığımız hastalıklarda yapılan klinik araştırmasında profilaktik(******) olarak %98'in üzerinde etkili olduğu göründü. En heyecan verici bulgulardan biri, CDS ile tedavi edilen bazı kişilerin, yüksek tansiyon, diyabet ve hatta son dönem kanserler dahil olmak üzere diğer ciddi durumların çözüldüğünü tespit etmesiydi.

Dr Kalcker, CDS'nin ve etki mekanizmalarının tıpta son yüzyıldaki en büyük keşfi temsil ettiğini düşünüyor.

DR. KALCKER KLORDİOKSİTİ NASIL YAPIYOR?

CDS, nötr pH'a sahip, sodyum klorit (NaClO2) içermeyen konsantre %0,3 sulu klordioksit çözeltisidir . Bunu kendiniz nasıl üreteceğinize ilişkin adım adım talimatlar için Dr. Kalcker'ın protokolünün videosuna(bkz)

Şüpheci kalın… ve öğrenmeye açık olun…

Yerleşik bir paradigmaya sıkışıp kaldığımızda radikal değişimi benimsemek gerçekten zordur. Alışılmadık fikirlere şüpheyle yaklaşmak normaldir! Yerleşik bir paradigmaya sıkışıp kaldığımızda radikal değişimi benimsemek gerçekten zor. Alışılmadık fikirlere şüpheyle yaklaşmak normaldir! Ancak tıpkı Columbus'un karavelalarından birinde çalışan bir gemi yapımcısının kanatlı metal bir tüple Eski Dünya'dan Yeni Dünya'ya uçmayı asla hayal edemeyeceği gibi, bu nedenle tıp için Daha İyi bir Yol yaratmak amacıyla bildiklerimizin çoğunu unutmaya istekli olmalıyız.

Elektro-moleküler tıp, küresel ilaç şirketlerinin ele geçirdiği ve açıkça yolunu kaybetmiş tıbbın ötesinde bir yol çizmemize yardımcı olacak birçok fikir sunuyor.

Klordioksit söz konusu olduğunda hala daha fazla araştırılması gereken pek çok husus olmasına rağmen, şu ana kadar görülen sonuçlar gerçekten umut vericidir.

(*)Paradigma, doğruluk ve gerçekliğin doğasına ilişkin varsayımları araştırılabilecek nitelikteki soruları ortaya koyan ve bunların nasıl yapılacağına ilişkin bir felsefi ya da çerçevesidir.

(**)Allopatik (heteropatik) tıp sistemi, “contraria contrariis curantur” (zıddı, zıddıyla tedavi) ilkesine dayanır.

(***)Mili Volt – mV, Voltun binde biri.

(****)Mitokondriyal, hastalık ya da mitokondri hastalıkları, insanlarda kalıtım yoluyla aktarılan ya da sonradan edinilen, mitokondri hasarının sonucunda ortaya çıkan ve bu hasar nedeniyle hücrenin enerji üretim mekanizmasını olumsuz etkileyen, genetik heterojenitenin görüldüğü hastalık grubudur.

(*****)Asidoz, böbreklerden serbestçe atılmayan organik veya inorganik asitlerin nisbeten fazlalığına denir. Vücuttan fazla baz kaybedilmesine bağlı olan hastalıkları ifade etmek için metabolik asidoz terimi kullanılır.

(******)Profilaktik, Hastalıkların oluşumunu veya ilerlemesini önlemek için alınan -daha ziyade tıbbi- tedbirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet 2 ay önce

Teşekkürler, iyi ki varsınız