Öne Çıkanlar DSÖ Twitter Chabad Şehzadeler Belediyemiz Mendy Chitrik

Eski Pfizer Çalışanı Uyardı!

Kingston, "Hiç şüphesiz covid aşılarında grafen oksit bulunuyor ve aşı üreticileri maddenin toksik olduğunu biliyor ama güçlü özelliklere sahip olduğu için bu maddeyi kullanıyorlar.” dedi.

5gvirusnews Haber Merkezi  İstanbul / 29 Temmuz 2021

mRNA aşsının İspanya’daki laboratuvar analizden sonra ortaya çıkan grafen oksit, muhabir Stew Peters’in eski bir Pfizer çalışanı olan Karen Kingston ile yaptığı  röportaj bir kez daha ortaya çıktı!..

İlaç endüstrisinde klinik analist olarak  çalışanı ve aynı zamanda bilimsel yazıları olan  Karen Kingston, “Üreticiden bağımsız olarak tüm mRNA aşılarının pegile lipid nanob parçacıkları içerdiğini” söyledi. Bu bilginin ise  mRNA aşılarının için alınan patentlerde veya FDA belgeleri incelendiğinde görüleceğini belirtti.

Grafen oksidin patentlerde listelenmemesinin nedeni ise aşıda grafen varlığı ifşa edilmek istenmiyor ve bir ticari sır olarak tanımlanıyor. Ancak gerçek neden, muhtemelen grafen oksidin zehirli olduğunun iyi bilinmesidir.

Ayrıca Kingston, Bill Gates ve Elon Musk gibi insanlar tarafından finanse edilen AI araştırmasına göre, bir AI şablonu ( AI şablonu ) olan hidrojelde grafen oksidin ana bileşen olduğunu belirtiyor . Kingston, AI şablonunun İnternet üzerinden vücutta bir arabirim ( arayüz ) sağladığını da söylüyor.

Devamını oku: İçeriden Astrid Stuckelberger, DSÖ'nün sahte bir covid pandemisini nasıl yarattığını ortaya koyuyor

Stew Peters ile yapılan röportajda Karen Kingston, hipotezler hakkında bir tartışmaya girmemeyi tercih ediyor. Şu anda en iyi şeyin sadece verilere bakmak olduğunu, ancak gerçekçi bir hipotez, ilaç endüstrisinin teknoloji endüstrisi ile işbirliği içinde dünya nüfusu üzerinde dev bir klinik deney ile doğru dozda grafen oksit bulmaya çalışıyorlar. Bu durumda insanlar, 5G teknolojisinin merkezi bir işleve sahip olduğu küresel bir teknolojik ekosistemde, deneysel IoT cihazıdır. (Nesnelerin İnterneti , IoT).

Kingston, mRNA aşılarında dört tip lipid olduğunu açıkladı.

Bunlar:

  • pegile lipid (Çin'de Sinopeg tarafından seri olarak üretilmiştir)
  • iyonlaşabilir lipit (hücre penetrasyonunu artıran iyonlaşabilir lipit)
  • fosfo lipid (insan hücrelerine geçirgenlik yaratır.)
  • kolesterol (kolesterol)

Katı lipid nanoparçacıkları (SLN'ler, sLNP'ler) veya lipid nanoparçacıkları (LNP'ler), lipidlerden oluşan nanoparçacıklardır. Bunlar yeni bir farmasötik ilaç dağıtım sistemi (ve nanoparçacık ilaç dağıtımının bir parçası) ve yeni bir farmasötik formülasyondur.”

Kingston , mRNA ile ilgili büyük sorunun, çok kararsız olması ve dolayısıyla vücut hücrelerine ulaşabilmesi için mRNA'yı da içine alan bu lipitlere ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Aşıda Grafen oksitin tercih edilmesini ise Kingston söyle açıkladı;   bir maddenin strese dayanma kabiliyeti açısından zıt özelliklere sahiptir.  Titanyumdan 4000 daha güçlü ve çok yüksek sıcaklıklara dayanaklıdır. Farmasötik endüstrisinden alınan belgelere göre, grafen oksit mekanik ve dielektrik özellikleri vardır. Bu da grafen oksitin bir elektrik iletkeni olarak hareket edebileceği anlamına gelir . Grafen oksit enjekte edildiğinde ne pozitif ne de negatif olarak yüklenir, ancak aşılarda da bulunan iyonlaşabilir lipitler yük oluşturabilir. Kingston ayrıca, eğer grafen oksit pozitif bir yük alırsa (örneğin bir elektromanyetik alan aracılığıyla), yakın çevresinde temas ettiği her şeyi yok edebileceğini belirtti.

Kingston, grafen oksit miktarının, vücutta nerede meydana geldiğini ve ölüm dahil insan vücudu üzerindeki zararlı etkilerinin belirlenebileceğini söylüyor.

Stew Peters’in  mRNA aşılarında grafen oksidin varlığının amacı hakkındaki retorik sorusunu ise Kingston, amacın insan vücudunu internete bağlamak gibi göründüğünü, ancak bu şüpheyi kesin olarak ortaya koyabilmek için AI teknolojisinde araştırma literatüründe daha fazla çalışmaya ihtiyaç olduğunu belirtti.

Kingston, covid aşılarının arkasında aşı üreticileri, Çin'deki şirketler ve DSÖ gibi kuruluşlarla yakın çalışan net bir kurumsal milyarder grubu olduğunu, isteksizce de olsa mRNA aşılarının iyi planlanmış bir soykırımın parçası ve biraz da biyolojik silahlar olarak adlandırıyor .

Stew Peters, örneğin herkesin aşılanması gerektiğini söyleyen siyasetçilerin, Kingston elde ettiği bilgileri bilip bilmediğini de sordu.

Kingston’da, insanlar bu teslimiyetin büyüklüğünü henüz anlamadıklarını, pandemi krizini derinden manipüle edildiğini, bu da çoğu insanın dünyadaki toplu aşıların amacını anlamasını zorlaştırdığını söyledi.

Karen Kingston, covid gündemiyle ilgili gerçeklerin ortaya çıkacağına ve sorumluların bir şekilde adalete teslim edileceğine inandığını söyleyerek sözlerini noktalıyor.

İlgili ve kaynaklar

Metin: Torbjörn Sassersson

https://newsvoice.se/2021/07/karen-kingston-covidvaccinerna-grafenoxid/

Anahtar Kelimeler:
5GFDAKaren KingstonGrafen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet kim ki 3 yıl önce

Cesur yüreklere selam olsun...

Avatar
Ahmet mmc 3 yıl önce

Allah sizden razı olsun dilipak hocam, doğruları görmek isteyen insanlara rehber olduğunuz için. Bizler yalnız Allahu teala önünde eğilir, hamd ve övgümüz ALLAHÜ TEALA YA DIR.

Avatar
Vatandaş 3 yıl önce

Allah razı olsun hocam.

Avatar
ABDULLAH 3 yıl önce

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Elhamdulilahi rabbil âlemin
vesselatu vesselâmu âlâ Rasuline Muhammed in ve ala alihi ve sahbihi ecmain.
es-Selâmu aleyküm ve rahmetullâhi ve berekâtuhû
İki cihan saadetine kavuşmak, ancak ve yalnız Allah (Celle Celâlühû) ‘ nün rahmet olarak gönderdiği Peygam­ber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)’e tâbi olmaya bağlıdır.

Avatar
Meert 3 yıl önce

Bu grafen Bizim Turk aşısındada kullanilacak mi acaba

Misafir Avatar
kartzela 3 yıl önce @Meert

Büyük ihtimalle

Beğenmedim! (0)
Avatar
Efe 3 yıl önce

Bazı yorum yapan kişiler, acaba ne okudu ve neyi anladı merak içindeyim.
...... Amin demeyi unutmuşlar

Avatar
Güngör Uslu 3 yıl önce

Yani bizi nesnelerin Internet arayüzü yaparak internet üzerinden kontrolümüzü sağlamak istiyorlar Star link 5 G alçak irtifa uyduları tam devreye girdiği zaman seyreyle gümbürtüyü...

Avatar
a 3 yıl önce

kaynak olarak haber siteleri ve kadinin linkedin hesabini mi paylastiniz gercekten. süper zekalar