Öne Çıkanlar YouTube Muammer Karabulut Abdurrahman DİLİPAK Gerçek Hayat Dergisi Deborah Cohen

HALK DSÖ'YE YARASAYI SORDU

5gvirusnews Haber Merkezi Ankara / 19 Eylül 2021

26 Eylül’de Ankara Mitingi’nin konusunu gündemde tutmak isteyen organizasyon komitesi  Türkiye ve KKTC’de hastahane ve Atatürk anıtlarına bir karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Türkiye’de ve KKTC’de eş zamanlı olarak, saat: 14.00 de başlayan eylem Maltepe mitingindeki görüntülerine aratmadı. İllerden eyleme katılanlar, illerindeki Atatürk anıtı, hastane, sağlık ocağı, aşı, PSR test merkezi gibi yerlere çiçek ve karanfil bırakarak saygı duruşunda bulunurken, eylemde dua edenler de oldu.

Eylemin nedeni, pandemiye aşıya ve tüm tedbirlerin nedeni olan  yarasa ve konakçısının sorgulanması olarak açıklandı.  

Organizasyon komitesi DSÖ’nün sorgulanması 26 Eylül 2021 tarihinde Ankara /Tandoğan’da yapılacak olan mitinge kadar devam edeceğini ve aynı sorunun yani yarasanın nerede olduğu  Sağlık Bakanlığına da sorulacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emosiii 3 yıl önce

Yarasalari topluca yok etsinler,bu nedir yahu,paragoz,doymazlar,kapitalistlerin ekmegine yag suruyor yarasa virusleri.Aşı,tedavi derken ağızlarinin suyu akıyor,yarasa bunlarin velinimeti sanirim...Kahrolsun yarasalar ve onlarin ortaklari kapitalistler!