Öne Çıkanlar Russia DSÖ Georges MAROVİTCH Chabad Starlik

İTALYA’DA, “ÖLÜ YALAN SÖYLEMEZ”

Haber : 5G Virus News - Platformu

İnsan sağlığını hiçe sayarak,  Bill Gates’in 5G ile “insan kontrol programını” hayata geçiren  DSÖ’nün Covid-19 yalanını,  otopsi yapan Hindistan ve Almanya’dan sonra İtalyan doktorlar da ispatladı.

Hamburg-Eppendorf (UKE) Üniversite Hastanesi Adli Tıp Bölümü'nden Prof. Klaus Püschel  Almanya'nın Hamburg kentinde otopsi sonucunda, “Çin koronavirüsü nedeniyle ölen hasta olmadığını”  söyledi. İtalyan doktorlar da aynı sonucu  yaptıkları otopsi sonucunda ortaya çıktı.

Dünya’da DSÖ’nün yönlendirmesi ile hareket eden Sağlık Bakanlıkları ve hastahanelerde yalnızca enfeksiyon hastalıkları doktorlarının karar verdiği,  salgın hastalıkları bölümü mercek altına alındı. Çünkü hastalar, “Covid-19” değil başka hastalıktan ölüyorlardı. Onun için konunun uzmanları, “Sadece otopsi ile kimin koronavirüsten öldüğünü anlayabiliriz. Otopsi Covid'in nasıl çalıştığını ve nasıl iyileştirileceğini de anlamamızı sağlar.” dediler. Ama uzman doktorların bu görüşü,  DSÖ’nün direktiflerine uyan hastahaneler  tarafından kabul görmüyordu.  Dolayısı ile hükümetlerde anti-otopsi politikası oluşturuldu. Bunun üzerine İtalyan doktorlar, DSÖ’nün dünya sağlık yasasına uymadılar ve otopsi yaptıkları kişide bir virüs değil, ölüme neden olan bir bakteri olduğunu buldular. Bakteriler ise aynı zamanda iltihap ve oksijen yetmezliği üreten 5G elektromanyetik radyasyon ile çoğalıyordu. Otopsi yapılan kişi ise Padua eyaleti Vo'dan, 21 Şubat 2020 tarihinde Covid-19'un ilk İtalyan ölümü olarak bilinen, 78 yaşında ki  Adriano Trevisan idi.

Aslında salgının başlangıcında, İtalyan Ulusal Sağlık Enstitüsü ölümler arasında bir ayrım yapılması gerektiğini vurgulamaya çalışmıştı. Ancak İtalya’nın hukukçu akademisyen başbakanı Giuseppe Conte, Enstitünün üst yönetimini derhal susturdu. Bu ayrım yapılmayacaktı. Ölülerin sayısı, bütün dünya’da olduğu gibi korkuyu arttırmak için yüksek tutulacaktı.  Bugün, bu otopsinin sonucu sayesinde, belki de kamuoyu aldatıldığını yavaş yavaş anlıyor. Otopsinin her zaman birçok ikilem için bir çözüm oluşturduğunu; İtalya’da bilinen “ölüler yalan söylemez.” sözünü bir kez daha  hatırlatmıştır.  

Eğer otopsi bu kadar önemliyse;

  1. Neden İtalya'da başından beri otopsi yapılmadı?
  2. Cesetler neden hemen yakılmak için gönderildi?
  3. Bu çok önemli bulguları bulmaya  neden devam edilmedi?

Cevap: Çünkü hükümet bu tüm uygulamaları  yasakladı. Hükümet adına Sağlık Bakanlığı Genel Sekreteri Giuseppe Ruocco tarafından imzalanan yönetmeliğe göre hareket edildi.  İmzalanan yönetmeliğe göre de,  "Covid-19 salgınına bağlı cenaze, mezarlık ve ölü yakma sektörü ile ilgili acil durum göstergeleri" doğrultusunda her şey karartıldı.

 İtalyan patologlara göre diğer önemli bir saptamaya göre ise, "Ventilatörlere (solunum cihazı)  ve yoğun bakım ünitesine asla ihtiyaç duyulmadı."

Hazırlanan otopsi raporunda ise sözde,  “Covid-19”dan ölen kişilerin çoğunun bir veya birden fazla hastalığın, ek olarak görülmesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Raporda, “Obezite, koroner kalp hastalığı, astım veya kronik obstrüktif akciğer hastalığı, periferik arter hastalığı, diabetes mellitus tip 2 ve nörodejeneratif” hastalıkları gibi önceden var olan kronik tıbbi durumlar, her gün izlediğimiz grafiklerde Covid-19’a dönüştü.

Tabii ki bu grafiklerde gösterilen, Covid-19 ölümlerinin tek sorumlusu Dünya Sağlık Örgütü. Nedeni ise  DSÖ’nün Bill Gates ile birlikte yürüttüğü  5G’ye geçiş projesiydi.

DSÖ’nün Covid-19 gibi sözde salgın ile dünyayı panikletmesi de, yıllık 4 milyar 400 milyon dolar olan bütçesinden, sağlık için yaptığı harcamanın 162 milyon dolar olduğu ile açıklanabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.