Öne Çıkanlar yağmur duası DSÖ 5G Chaim Hillel Azimov Mendy Chitrik

KKTC’DE 666 RESTİ

5gvirusnews Haber Merkezi  Lefkoşa / 2 Ocak 2022

KKTC’de 31 Aralık günü açıklanan 666 vaka sayısı ile restleşeme mi yaşandı?

Sağlık Bakanlığı’nın, Karantinada Pozitifleşen Temaslı Vaka Sayısı: 40 ve Yerel Vaka Sayısı: 626 toplamda 666 vaka sayısını açıklaması KKTC Plandemi Platformu sözcüsü Tuğçehan ÖREN, “İblisin uşaklığını yapan Sağlık Üst Kurulu’nun elde ettiği verileri Sağlık Bakanlığı yeni yıla gireceğimiz gün vaka sayısını, luciferin rakamsal simgesi olan 666 olarak belirledi. Açıkladıkları vaka sayısı ile bir yandan halka korku pompaladılar diğer yandan ise vaka sayılarını şişirerek hizmet ettikleri iblisi deşifre ettiler.” dedi.

KKTC 'de artık PCR yalancılığını ve arkasında ki karanlık niyetleri olanları isim isim  deşifre edeceklerini söyleyen Tuğçehan ÖREN, “Sağlık Bakanlığı semptom belirtisi olmayan temaslı kişilere PCR testi yapılmayacağını duyurmasına rağmen sırf testler üzerinden birileri para kazansın, KKTC’deki iblisin uşakları 666’yı bulsun diye uygulamaya devam ettiklerine” dikkat çekti.

DSÖ’nün 11 Mart 2020’de ilan ettiği Plandemi de hedeflenenin öncelikli olarak vaka sayısını büyütmek olduğunu belirten ÖREN, “Birçok kişiden aldığımız duyum ve haberlere göre gitmedikleri özel hastanelerden test sonuçları aldıklarını bizlere bildiren arkadaşlarımız oldu. Bir öğretmen arkadaşımız sırf okulda temaslı olduğu gerekçesi ile Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Pandemi Hastanesi'nde PCR testi  yaptırmaya zorlandı.Test sonucu pandemi hastanesinden pozitif gelirken öğretmenin hiçbir semptomu olmadığı tarafımıza bildirildi. Aynı gün yaklaşık yarım saat sonra hiç hayatında gitmediği hastaneden test sonucu cep telefonuna geldi.

TURKCELL İLE HALKI SOYUYORLAR!

Ayrıca Devlet Hastanesinde test sonucu pozitif çıkan kişiler başka laboratuar veya özel hastanede test yaptırıp negatif çıksa dahi, bileklik takılarak karantinaya alınıyorlar. Geçen gün Tıp İş başkanının PCR testi pozitif çıkmış ve yakın temaslıları karantinaya alınacak iken özel hastanede yaptırdığı test sonucunun negatif çıkması üzerine karantina süreci sağlık bakanlığı tarafından kaldırılmıştı. Temaslı olan kişilerin de karantinaları sona erdi. İşte size Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Üst Kurulunun karanlık yüzünü gösteren çifte standart… Şimdi Turkcell ile bileklik konusunda da anlaştılar.  Bileklik başına Turkcell 750 TL alıyor. İnsanlardan alınan paranın plandemi süreci bittikten sonra bütçede para olması halinde 3 ile 6 ay arasında vatandaşa 350 TL’si geri iade ediliyor. 400 TL’yi ise Turkcell kalıyor!” dedi.

KKTC’de yalnızca 31 Aralık günü yaşananların bile hadisenin sağlık değil, siyasi hedefleri olan ve küreselcilerle işbirliği yaparak, onların programını uygulayan Sağlık Üst Kurulu’nun marifetidir diyen Plandemi Platformu sözcüsü Tuğçehan ÖREN başta “Sağlık Bakanlığı olmak üzere meclisteki milletvekilleri ve siyasiler sindirilmiş durumdadır. Hala küçük bir toplumda yaşananları görmüyorlar mı? Neden korkuyorlar? Anlamış değiliz ama biz korkmadan anlatıyoruz” dedi ve yaşananları anlatmaya da devam edeceklerini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
DSÖKKTCPCR Test
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep A. 2 yıl önce

Gerçekten rezalet !! Dünyanın her yerinde buna benzer saçma sapan keyfi uygulamalar ile insanlık kontrol altına alınmaya çalışıyor!!!